tisdag 15 februari 2011

Linderödseliten

Som utlovat kommer här en beskrivning av innefolket samt hangarounds i och omkring Linderöd.
  • AraS, bimboblondinen från Blondinien, inte att förväxla med blondinbella, det skiljer hästlängder här, till AraS fördel. AraS är ett riktigt modelejon som syns på de flesta galapremiärer och alla kändispartaj som räknas. AraS mål i livet är att utbilda barn inom mode och skönhet, och därför ska hon snart starta sin skönhetsskola för kändisbarn. På fritiden ägnas mycket tid åt att rida på sin häst samt på sin man.
  • Cerxes, den mycket kände formgivaren inom metall/skrot. Cerxes har nyligen fått ett stort genombrott, då ett flertal av hans konstverk har blivit sålda av Bukowskis till Oman. Konstverken ska pryda huvudgatan i Omans huvudstad Muskat. Det var själva sultanen och tillika premiärministern Qabus Ibn Said som uppmärksammade Cerxes verk i samband med en utställning i Dubai.
  • Nan, en före detta väldigt liten och ilsken mat-tant, numera en högt aktad mästerkock, kändiskrögare, trendsättare inom mat. När innefolket rockar loss är det Nan Tunnel som fixar förtäringen, både vid kungabröllop, galapremiärer eller då innegänget i Linderöd träffas.
  • Senna, vad ska man säga säga om den här lille läckerbiten, Senna är en arisk indier med en ögonfärg och hudnyans som får alla kvinnor att bli blöta. Senna är lite av en mångsysslare med många strängar på sin lyra, sysslar bl.a. en del med formgivning/mönster inom elektronik. Då hans händer är hans levebröd och försäkrade till ett högt belopp använder han alltid skyddshanskar. Vid de få tillfälle vanligt folk får chansen att se dessa underverk är det ofta på utställning om handens perfekta utformning.
  • Corey, Ekonomen som dagligen hanterar sådana enorma summor pengar så att vanligt folk inte förstår, man kan säga att hon är elitens bank. Corey är en allätare inom nöjesvärlden med ett stort intresse av allt. Hon är speciellt engagerad inom fordons och garageinrednings design.
  • Bias, en internationell erkänd expert inom process och vatten-teknologi, reser mycket runt i Europa och fintrimmar diverse anläggningar. Redan som 7-åring seriekopplade Bias 12 datorer för att få ut mera kapacitet, att han samma år tjuvkopplade en bil, är mindre känt. Bias är väldigt engagerad inom kartdesign, främst då egenritade, ett stort musikintresse finns här också, och tillsammans med Heins Hallonen har dom ett band som heter YLLAR.
  • Pat-Rik, (förväxla inte honom med den f.d. tennispelaren Pat Cash) en välkänd industrimanet, internationell företagsledare samt formgivare inom silikonindustrin. Det är han som formger framtidens bröst samt pacemaker. På fritiden ägnar Pat-Rik det mesta av sin tid till att bygga på sitt fotbollslag, ett av många mål är att äga ett eget lag.
  • Nalim, en internationell erkänd stastvetare, då Nalim uttalar sig om någon världshändelse står jorden stilla, lite grann att likna med f.d. riksbankschefen i USA, Allan Greenspann, då han talade, darrade finansvärlden. Nalim är erkänt duktig inom länders statskick och huvudstäder,, hon talar även 7 språk flytande. Även hon gillar fotboll och hjälper sin man att bygga upp ett fotbollslag.
  • Tess, en välkänd analytiker inom biomedicinsk, biokemisk, biobiologi mm. allt som börjar med bio och inbegriper naturvetenskap. Tess har ett flertal publicerade vetenskapliga artiklar bakom sig, indirekta källor har gjort gällande att hon ofta har varit nominerad till ett nobelpris men blir förkastad på grund av sin låga ålder.
  • Ubbe, en välkänd entreprenör inom lastbils och asfaltsbranschen. Ubbe utformar många utav kändiselitens eleganta uppfarter, både vad gäller idee och design, oftast står han och övervakar själva utförandet också och griper in vid minsta tendens till fel.
  • Nillan Pe, lyxhustrun som kämpar för att få ett lika känt varumärke som Filippa K. Nillan Pe är en väldigt modemedveten ung kvinna som verkligen kan det här med SMS, Stil Mode Skönhet. Nillan Pe klär sig alltid i de senaste kreationerna och är en förebild för unga kvinnor vad gäller SMS.
  • Heins, en internationell designer inom värmeutveckling, jobbar mycket mot östeuropa där han säljer in nya och eleganta system. Heins är väldigt intresserad av kartor och tillhör en unik samling som ritar sina egna kartor för att ta sig fram med bil. En stor fallenhet för musik och då främst noter bidrar även till den akademiska överlägsenheten.
  • Kåttis, en välkänd stylist inom mode och frisörvärlden, som specialiserat sig på de "äldre" personerna i vår värld. Kåttis står för de flesta trenderna på vad som är inne och hippt inom mogen ungdom. Hon anser även att människor över 65 har rätt till ett sexliv, och har därför skrivit ett flertal böcker inom ämnet.
  • Tocke, formgivare inom betong, ett utmärkt och väldigt lättarbetat material, tyvärr har Tocke inte fått sitt internationella genombrott än men det är bara en tidsfråga. Många av hans alster finns runt omkring i Skåneland samt ett fåtal i Laos huvudstad Vientiane.

21 kommentarer:

  1. Guuuud va mycke innefolk du känner!! Asså ja blir helt till mig - svimmar nästan. Hur får så många personligheter plats på en liten ås?! :-)

    SvaraRadera
  2. Som i alla andra innestäder byggs det inte bara på bredden utan väldigt mycket på höjden, vårt mål; - Nå Sagaistiska höjder !!!

    SvaraRadera
  3. OJOj, vilka vänner du har, alla är kända eller berömda, jag njuter verkligen av din blogg.
    Hälsningar snygg.

    SvaraRadera
  4. Bara innemänniskor här, fantastiskt.

    SvaraRadera
  5. Det är ju på det här sättet att innefolket har i alla tider håll varann om ryggen, se bara på vikingarna, det tog många år innan dom släppte in några kristna i det här landet.

    SvaraRadera
  6. Jag ser att Ubbe också har dykt upp, trevligt.

    SvaraRadera
  7. Är inte frau med på innelistan elle

    SvaraRadera
  8. Tycker som Cerxes, klart att Frau ska få bli omnämnd....denna skönhet som har stjärnstatus utan dess like!

    En annan liten stjärna i "Innersta Kretsen" (junior varianten), som ibland glittrar lite mer än övriga är "LillBlondie"....kan kanske vara värd att nämnas ;)

    SvaraRadera
  9. Frau und Child kommer att bli noggrant presenterade längre fram, för tillfället finns det så mycket annat att skriva om. Jag hinner inte med att ge SMS-tips.
    Hmmm LillBlondie har jag inte tänkt på, skulle nog kunna bli ett kul inlägg, tänk bara på vad hon gjirde på min 40-årsfest.

    SvaraRadera
  10. Underbar innelista! Verkligen trevligt att bli så omtalad och veta att man har så underbara vänner! Den här Yllar gruppen övar väldigt mycket, så är det någon mer som önskar vara bandmedlem så kan jag och Nillan Pe säkert se till så att plats finnes. Bara att höra av sig....., eller om man vill skänka ett stödjande
    bidrag går det också bra :-)

    SvaraRadera
  11. Som du själv sa kära FlickPappan; -Han står alltid brevid, beredd att hoppa in och hjälpa till vid minsta tendens...

    SvaraRadera
  12. Vilka personer du har runt dig i privatlivet.

    SvaraRadera
  13. Hoppas att det går bra för Yllar, skulle kanske kunna vara en konkurent till Roos.
    Det gäller att umgås med rätt innepersoner.

    SvaraRadera
  14. Yllar står ganska still, men börjar ta form igen efter en trädkramare... Dock är det lite skiftande färger mellan Hulkengrön-metallic och matt tomteröd, kanske någon av nästa veckas innefärger..Vill någon beskåda färgerna och lira lite vinkelslip mottager säkert Bias detta med en provtur när allt funnit sin plats.

    SvaraRadera
  15. Kan även tillägga att notövningen inför nästa konsert är i full gång!
    Kommer bli mer åt Metall-stulet än tryckare...vilket iofs är bra då detta är lite rockigare innefolk :-D
    Nej, Cerxes.....Jill Johnsson är inte inne!

    SvaraRadera
  16. Jag har alltid hållit Nillan Pe högt som en trevlig och elegant lyxhustru men nu får jag nog tänka om lite.

    SvaraRadera
  17. Cerxes - det är är alltid inne att våga stå för det man håller högt !!
    Gillar du Jill - kör hårt !!!

    SvaraRadera
  18. Vet inte om någon läser ett gammalt inlägg, i alla fall tänkte jag i framtiden göra en lista på de som vill komma in.

    SvaraRadera
  19. Låter som en intressant lista, väntar med spänning :-)

    SvaraRadera
  20. verkar till att vara en bonke nötter

    SvaraRadera