onsdag 16 februari 2011

Dag 11 Mina syskon

FlickPappan har två yngre syskon, en syster som sysslar med formgivning, bland annat inom plastindustrin samt just nu inom konfektyrindustrin. En bror som är yrkesmilitär och utbildar i krigets ädla konst samt åker ut på uppdrag för att rädda världen.
Min syster Marita, född 1972, gift med Thomas och tillsammans har dom tre barn, 13, 10 och 5 månader. Systers yrkeskarriär som formgivare tog sin början på ett större företag inom plastlocksindustrin i Ystad, efter lite flyttar och barn påbörjade hon en karriär hos en känd konditor ute på Österlen som formgivare, för tillfället är mammaledig. Som barn tog jag väl hand om min syster men då hon började skolan, insåg hon att det fanns en värld utan sin elegante storebror, vilket resulterade i en hel del konflikter så kallad syskonkärlek.
En "rolig" sak att berätta är då dom fick sitt första barn och hade övernattat på BB, och då hennes man skulle köra på jobb tidigt på morgonen, rullande inte bilen, han gick ut och fann till sin förvåning att bilen stod uppallad på bockar och någon hade stulit alla 4 däcken ink. fälg.
Lite om hennes man, Thomas född 1971, som designar och utformar nya produkter och varor inom livsmedelindustrin.
Min bror Daniel, går under namnet Lille Danne, född 1984, inget för tillfället känt familjeliv, även om det går ett rykte om en tjej vid namn Emelie. Det är svårt att få detta rykte vidimerat då Lille Danne befinner sig på hemligt uppdrag för världsfreden, ett uppdrag så hemligt så att han inte själv vet om det. Min bror var i sin ungdom en utomordentlig tennisspelare, han har t.ex. 4-0 i inbördes möte med Robin Söderling.
Sin yrkeskarriär påbörjade han på Ing 2 i Eksjö, detta elitförband inom den svenska militären, här har både FlickPappan och Cerxes trimmats i krigets ädla konst. Efter sina 15 månader på Ing 2 tog högskolan vid med studier inom strategi, vapenlära mm i 3 år. På den inslagna vägen fortsatte Lille Danne tillbaka till Skåneland för fortsatta uppdrag för världens säkerhet och framgång.
I utövandet av sitt yrke har Lille Danne också blivit en framgångsrik elitidrottsman inom grenen militär femkamp, han är för nuvarande Sverigeetta och tillhör de 50 bästa i världen, har tävlat i både EM, VM.

5 kommentarer:

  1. Vi inne folk från skåne har fått styra upp Elitförbandet Ing 2 vid ett flertal tillfälle de ger hög stutus att ha medverkat där, även höga befäl har dom hämtat från skåne,

    SvaraRadera
  2. Det är ju inte särskilt förvånande att FlickPappans syskon är "eliter" de också, då detta ofta går i arv !!! Så utan att dra förhastade slutsatser måste ju även föräldrarna till FlickPappan vara av elitmaterial !!!

    SvaraRadera
  3. Detta verkar vara av det mera seriösa inslaget.
    Hälsningar snygg.

    SvaraRadera
  4. Som Ubbe sa, mina föräldrar är av bästa virke, riktigt jävla hård pileträd.
    En av de mera kända befälen är ju Kn. Arkliden så det stämmer.

    SvaraRadera
  5. Trevlig presentation av dina syskon

    SvaraRadera