måndag 7 februari 2011

40 årsfest

Som alla modeintresserade människor vet blev jag 40 år för en vecka sedan och då var det stor fest på det populära jetsettarplacet Hamstern och Kaninen, alla av intresse var bjudna och många kom. Bland gästerna kan nämnas (ingen rangordning av kändisstyrka). Der Spiegel har annars en bra lista där nedanstående personer finns, självklart toppar jag listan, plats 2 och 3 är tomma.
  • AraS, den ypperliga bimbon från Blondinien, känd för sitt väldigt eleganta sätt, en upplevelse att skåda
  • Cerxes, en mycket känd formgivare av metall, arbetar mycket med skrotprodukter. Han är väldigt uppskattad i bl.a. Korea, Turkiet samt vissa delar av inre Asien
  • Michelang med sin frau Zuzz, väldigt uppskattade trädgårdsdesigners från Nobbeblad. De har ritat ett flertal anläggning i norra Swaziland samt i Guatemala
  • Frau Karl''zone, designer av kläder
Ett flertal så kallade wannabees hade hört av sig till högtidligheten, t.ex. Herr o frau Tunnel samt Herr och frau Hardriver, de hade överraskat med ett flertal extremt dyra öl varav en smakade choklad. Cerxes gillade detta, vilket tyvärr säger en del om hans smak vad gäller drycken öl.
Festen startade med att lillblondie började krossa glas, detta innan något hade blivit serverat, vad månne det bliva av denna tös.

6 kommentarer:

  1. Cerxes tackar för han fick medverka vid denna fina högtid tackar för mode tipsen inför våren, mycket god folk och trevlig mat,

    SvaraRadera
  2. ÄNTLIGEN!!
    Som vi har väntat på att få läsa denna blogg...
    kommer att följas slaviskt och har under kvällen bidragit till underhållning och skratt i det Hallbergska recidenset!

    Kanon som högläsning så här på kvällskvisten :)
    Rock On och Grattis i efterskott.

    /Henrik & Pernilla

    SvaraRadera
  3. Tackar familjen Hallonen för inlägget, trevligt att kunna glädja någon. Om det behövs några modetips är ni fria till at höra av er.

    SvaraRadera
  4. Aras tackar också för att hon fick närvara vid en sådan högtid som din 40-års dag! Hoppas du kommer att slita den här presenten med hälsan, eller hur man nu säger! Sen undrar jag om det verkligen ska vara ypperlig, inte yppig, jag känner mig mer som en yppig blondin :-D!!!!

    SvaraRadera
  5. Om flickpappan säger att det heter ypperlig så heter det så, va hälften av de nya ord som svenska akademin tar upp i sin ordlista varje år står jag för.

    SvaraRadera
  6. Frau Karl"zone tackar för denna trevliga fyrtioårsfest på Hamstern och Kaninen.

    SvaraRadera