torsdag 27 mars 2014

Helig torsdag


Under en period har FlickPappan sysslat med att försöka lära invånarna samt delar av Linderödseliten att spela innebandy, en helig sammankomst sker varje torsdagkväll klockan 19.00 i guds heliga tempel. Ett extremt högt tempo med mycket glamour och färg kännetecknar dessa träningar. SMS (Stil Mode Skönhet) genomsyrar mycket av tillställningen, sminktips i pausen och förevisning av det senaste inom träningskläder.
FlickPappan med sin spänst och teknik dominerar och alla vill vara i samma lag som FlickPappan, somliga av helt andra anledningar. Det händer ibland att FlickPappan spelar mot alla övriga för att det ska bli lite jämnt och spännande.
Slår ett slag för FB-sidan, Linderöds innebandy, om detta heliga mecka av vältränade idrottsmän med FlickPappan i främsta ledet. Var beredd om du/ni besöker sidan på bilder av vältränade/sexiga män i korta tigtha shorts eller linne, ibland med bar överkropp, bilder från duschen etc. etc.

Från den heliga skriften står det skrivet i, 1 Kor. 2:8.
"Om det inte finns någon uppståndelse från de döda har inte heller FlickPappan och Linderöds Innebandy uppstått. Men om inte FlickPappan och Linderöds Innebandy har uppstått, ja, då är vår förkunnelse tom, och tom är också er tro."

1 kommentar: