måndag 21 februari 2011

Dag 16 1 kyssen

Om det med kyss menas då två personer utför en sugande muskelrörelse med sina läppar och utbyter kroppsvätskor hette den första tjej som hade den stora äran Yet. Händelsen inträffade på innestället The Peoples Place i Skurup. Den första tjej som fick nudda mina läppglanslysande läppar hette Majtan, den här stora händelsen skede på ett homeparty hos Lotta Ek vid hennes 10 eller 11 årsdag. Vid båda tillfällena var Elsa-maria bortrest. Elsa-maria som var nöjeslivet i Skurup hade cyklat till Skivarp.

Kommer här in på ett av många favoritämne nämligen LÄPPGLANS, använder alltid läppglans av märket Alpdoft från tyrolen med smak av eidelweiss, hallon samt änglatrumpet, detta läggs på i två omgångar med 5 minuters mellanrum inte 4.58 eller 5.02 minuter utan 5 minuter. Efter detta läggs en liner av svart kol från den Tibetanska högplatån, Qinghai provinsen. Linern får verka i ca 7 minuter, tiden är inte lika viktig här.
Ytterst läggs sedan ett skyddande lager, typ ett skal, av en fuktighetsbevarande moisterliner, tillverkad av Tibetanska klostermunkar från Sichuan provinsen, det tillverkas bara ca 2-3 liter varje år, detta eftersom testiklarna från jakar är så små och få.

Många läppglanspussar från FlickPappan.

5 kommentarer:

  1. AraS gratulerar till över 2000 besökare på så här kort tid, det är bra jobbat!!!!

    SvaraRadera
  2. Som jag redan kommenterat i andra inlägg, han är mycket noga med sitt yttre och vårdar det ömt !!! Läppglans 4-ever !!!

    SvaraRadera
  3. Tack AraS, även om antal besökare är lite relativt, då det är antal sidvisningar som visas, men det verkar som on många följer och läser. Fast jag vill ha mera kommentarer, även utav dem som bara smygläser och inte vill erkänna detta.

    SvaraRadera
  4. Läppglans måste man använda, även som man.

    SvaraRadera
  5. Återigen något som verkar seriöst, börjar flickpappan att tappa stinget. Inslaget om läppglans är riktigt bra.
    Hälsningar snygg.

    SvaraRadera