söndag 20 februari 2011

Janne Winnerberg

Eftersom Janne Winnerberg har blivit veckans inneperson, och är tämligen okänd för den stora grå massan följer här en liten presentation av Janne W.
Janne Winnerberg är en mångsysslare med ett flertal förehavande bakom sig, har varit frisör, stylist, färg/tapetexpert mm. på senare år har Janne W  blivit känd som konstnär med ett flertal verk utställda i bland annat Ekeby möbelaffär, Changs i San Francisco samt hos Lovelace i London. Janne W är inte känd hos den stora massan då inriktningen på konsten är till de rika och berömda, Vidare så rör sig Janne W i kretsen runt omkring den store LH. Bernt Wennerburg, och då någon rör sig runt honom kan det ta en stund innan man har kommit runt. Mer om LH. Bernt Wennerburg en annan gång.
Janne Winnerbergs alster påminner mycket om vardagliga ting men med en auroa av mystik och romans omkring sig, det är svårt att riktigt tyda alla dolda budskap bakom ett alster. På en väldigt kort tid har Janne W blivit jämförd med stora målare som Monet, Van Gogh och Picasso och så sent som förra veckan såldes ett av Janne Ws verk på Ekeby möbelaffär för enorma summor.


Besök gärna Janne Winnerbergs sida: http://www.jiwekonst.blogg.se/

10 kommentarer:

  1. Inte visste jag att Flickpappan var så bevandrad i konstens värld.Det gläder en måleritokig käring som mig.Nästa gång vi träffas så har vi mycket att diskutera kring.Jag tar med mig några verk,så kan du ju ta med vad vi ska dricka och äta.Behöver inte vara något speciellt.Det räcker länge med oxfile och en ramlösa orginal.
    Janne W

    SvaraRadera
  2. Här måste vi åter höja ett litet varningens finger.
    Eftersom FlickPappan kan vara partisk. Jag råkade höra på "omvägar" av LH att FlickPappan är just nu enda leverantör av älghårspenslar till ovan omnämnda konstnären. Detta behöver absolut inte betyda något, då även i de mörkaste stunder har ljuset lyst hos FlickPappan !!!

    SvaraRadera
  3. Återigen blir jag förvånad av Ubbes skrivarkonst, en blivande författare eller kanske en diktsamling. Djupa tankar av Ubbe Rödå.

    SvaraRadera
  4. Känns återigen som ett inlägg av det mera seriösa slaget, undrar bara vem den här janne är, får kolla på länken.

    SvaraRadera
  5. Janne W är en väldigt seriös artist och en stark och envis person.

    SvaraRadera
  6. Ubbe: Även på de mörkaste PLATSER har ljuset lyst I Flickpappan....

    SvaraRadera
  7. Ta gärna en till på J. Winnerbergs sida...tavlan som finns på bild, med namnet "vad gör du här", skulle kunna hämtad ur Flickpappans liv.

    Förklaring: många fårskallar tittar avundsjukt på den manliga och muskulösa tjuren ;)

    Haha!

    SvaraRadera
  8. Det är bara att hålla med Nillan Pe, det är ju Flickpappan, en sådan kommentar förtjänar ett eget inlägg.

    SvaraRadera