söndag 27 mars 2011

Uppdateringar 27/3

Dags att uppdatera, till allas vår glädje har återingen Ubbe fått tillträde till FlickPappans blogg, alla läsare är evigt tacksamma mot Tess.
Dag-Otto dök återigen upp, denna okände figur som kommer och går och har en viss detaljkunskap som får en att fundera. Skulle vara kul att göra en gärningsmannaprofil på honom. Nästa vecka kommer att gå i musikens tecken, vi ska bland annat gräva ner oss i dansbandsträsket, lite om FlickPappans musiksmak för dom som har missat det mm, ett och annat ämne dyker säkert också upp.
I alla fall, veckan inneperson denna vecka är Tess Rödå, detta på grund av att hon har släppt lös Ubbe igen. Den som har lämnat flest avtryck blir Tistel/Crillan, tätt följd av Ubbe. Priset som bubblare denna vecka blir Dag-Otto, denna okände figur, en ensamvarg. Vad gäller veckans innepryl blir det så att Senna blir nöjd, teleskoplastare.
Uteperson denna här veckan blir en generell grupp, nämligen alla/allt som har med dansband att göra. Eftersom veckan som kommer delvis blir i skräckens (dansband) tecken är ett bibelord som avslutning på sin plats, frukta inte utan var tappra det finns ett ljus efter mörkret.

Jag har ju sagt: Var tapper och stark! Låt dig inte skrämmas, bli inte förskräckt! FlickPappan, din Gud, är med dig i allt vad du gör.
   Josua 1:9

2 kommentarer:

  1. Älskar bara dina bibelord, var får du allt ifrån eller kan du bebeln så bra.

    SvaraRadera
  2. Som alla världsvana män är det en självklarhet att behärska stora delar av bibeln.
    Har studerat detta littera storverk ett flertal tillfällen.

    SvaraRadera