fredag 25 mars 2011

Dagens dag

Jungfru Marie bebådelsedag, Herrens bebådelse, firas den 25 mars, nio månader före jul, för att högtidlighålla att Maria genom ärkeängeln Gabriel fick veta att hon var havande med FlickPappan.

8 kommentarer:

  1. känns bra att Flickpappan har kunskaper inom religion, även Nalim är vass på detta, så att vi andra kan lära oss nya saker :)

    För mig och övriga familjen är denna dag mer inriktad på våfflor med grädde och sylt ;)

    SvaraRadera
  2. Våffeldagen är inte att förringa då även den har religösa aningar, då Flickpappan efter fastan var så hungrig, att han krävde just våfflor, fick den 25 mars även bli Våffeldagen!

    SvaraRadera
  3. Vet inte om Nalim läser detta, finns en viss risk att Pastor Pat-Rik hindrar henne, men hennes religonskunskaper är också goda, internationell statsvetare som hon är.

    SvaraRadera
  4. Även Aras är bevandrad inom religon, det är så sant att då FlickPappan efter fasta var hungrig var det just våfflor som gällde.

    SvaraRadera
  5. Man får inte heller glömma bort att den denna dagen alt dagen innan (den 24/3) var mamma Gudruns bebådelsedag då den fallna änglen Nephilim steg ner för att berätta för henne att hon skulle föda en smurf som skulle få namnet Nan!

    SvaraRadera
  6. Oj nu blev det lite fel, han steg inte NER han steg givetvis UPP!!!!

    SvaraRadera
  7. À va fasiken säger ni? Upp eller ner? För att säga vad till vem om vad eller vem? Hur var det nu???

    SvaraRadera
  8. Och vem fan är GertStjärt, är du bror till Bert Sillaröv, den lokale byidioten eller.
    Ska du kommentera måste det vara läsligt, kanske en kurs i svenska för dummies.

    SvaraRadera