lördag 13 augusti 2011

Yllar

Sedan Heins Hallonen tog över det här med att skriva noter/musik åt Bias Svenol har YLLAR fått ett uppsving. På senare tiden har antalet inbokningar och även framgångarna ökat för gruppen och förutom det vanliga gaget har dom även ibland fått en och annan spontan blomsterkvast från någon tant i prickig kjol.
Ett tag var det en hel del trädkramare inblandade också, men det har YLLAR lagt bakom sig. FlickPappan und Child var faktiskt och tittade på en sådan begivenhet igår, dock så deltog inte YLLAR, det var lite för enkelt motstånd på denna gala. Child blev lite orolig då hon såg hur vissa av deltagarna halkade runt på underlaget, där var ett flertal som försökte sig på att snurra 450 grader, trots att det bara var tillåtet med 90 grader.
Det som saknas för YLLAR är en riktig puma, (menar inte Corey eller Nillan Pe då, även om dom också är pumor), eller snarare tiger som frontar gruppen, detta lilla extra kan var det som gör det.
Avslutningsvis, tycker jag att det är synd att inte YLLAR deltar på kvällens gala, är övertygad att dom hade sopat banan med övriga deltagare framförallt Chinox.

3 kommentarer:

  1. En lite tuffare logotyp hade varit bra.

    SvaraRadera
  2. Vad är Yllar för något egentligen, är det en grupp eller något annat.
    Om det behövs en puma, kan jag ställa up.

    SvaraRadera
  3. Yllar är en gedigen grupp ifrån trakten med ett bra sound.

    SvaraRadera