måndag 15 augusti 2011

Juan bakgrund

Lite om Juans liv innan han kom i min ägo. Visste ni att Juan bland annat har jobbat eller hade tänkt sig att jobba som fängelsevakt.
På Juans första dag på det spanska fängelset Gommora får han en guidad rundtur av en mer rutinerad vakt, får underbara tips såsom, visa aldrig att du är rädd, håll dig på god fot med ledarna, bocka dig inte fram etc etc etc. Den rutinerade vakten fortsätter sin långa utläggning, en vakt har dött här förut, men oroa dig inte, det är hur säkert som he, BOOM UPPLOPP UPPLOPP UPPLOPP, DÖDA ALLA VAKTERNA!
Satans helvetes jävlas skit, tänker Juan på spanska och överväger situationen snabb och kommer klokt nog snart underfund med att detta inte är rätt läge att vara en vakt. Snabbt som fan gör han sig av med mobilen, plånboken, skosnören och allt annat som inte fångar får bära på. Hans maskering fungerar och snart är han bästa kompis med den stora bossen, Marmelade, mannen med ett enda, stort, respektingivande ögonbryn samt ett giganiskt organ, han hade sydtyskt påbrå, därav Juans ovilja mot tyskar.
I alla fall Juan fick var med om mycket under sin tid i fängelset såsom träffa helt sjukt jävla livsfarliga fångar, delta i upplopp, umgås med killen med skägget, frukta för sitt liv, ja, sådana där roliga saker. 

2 kommentarer:

  1. Han måste ju vara lycklig o glad att han har fått komma till Fp resedent plus att han får träffa eliten ibland,

    SvaraRadera
  2. Juan ska skatta sig lycklig, det är inte alla som har en liten spanjor i uthuset, somliga har lik i skåpet.

    SvaraRadera