lördag 27 augusti 2011

Ny präst

På temat kyrka/kristendom/tro etc. etc. etc i slutet av denna månad och även i samband med att Child har börjat skolan, som för tillfället är förlagd till prästgården i gudarnas hemvist, Linderöd, har det framkommit att en ny präst, en kvinnlig, ska starta sitt värv här hos oss på åsen. Heter det präst eller prästinna då det är en kvinnlig, i alla fall, så heter hon Jenny Penny.

Prästinnan Jenny Penny.

Om hon är kristen eller om hon bekänner sig till en annan tro är inte helt klargjort men det stora korset som så fint hänger från hennes hals och ringlar sig så trevligt ner mellan hennes utsökta barm tyder på ett viss mått av kristendom. Vad FlickPappan har förstått i sina samtal med henne så är detta den typ av dräkt som ska bäras under högmässa och dop, trevligt och för all del lite mindre konservativt mot den traditionella vita dräkten. Vi i åsens kändisinneelit önskar Jenny alla lycka och framgång i sitt värv.

7 kommentarer:

  1. Det var en trevlig barm. Ser ut att vara en kär tös. Är hon gift? Hur lång är hon?

    SvaraRadera
  2. Jenny är en mycket kär tös som inte är gift och tror på sex utanför äktenskapet, men tyvärr är hon 177 cm lång, en lagom längd för en prästinna.

    SvaraRadera
  3. Tror man får börja att gå i kyrkan,denna präst verkar vara en trevlig typ.

    SvaraRadera
  4. Välkommen till min kyrka, eftersom det som vanligt är jag på bilden då det rör sig om vackra kvinnor.
    Men jag är bara 176 cm.

    SvaraRadera
  5. Kunde jag tro att du skulle nappa på. Med sådana här präster i denna utstyrsel blir våra kyrkor fulla igen.

    SvaraRadera
  6. Så snygg och sexig jag är

    SvaraRadera