tisdag 9 augusti 2011

Ernic dansbandskung

Nu är det snart dags, årets dansbandsgala i Linderöd. Ernic, lokal dansbandskung se även inlägg från mars månad, har redan börjat planeringen och finjustering av dansstegen. De gamla myggjagarna är putsade, kavajen med axelvaddar framtagen, håret vaxat etc, etc, etc. På lördag drar Ernic iväg med sina gamla moped till Linderöd, med sina nya gröna garbadinbyxor, och med en rejäl sydtysk bratwurst nerstoppad i dem.
Eftersom Ernic är lite av byfåne och allmänt driftkucku tar han tillfället i akt på dansbandsgalor. Dans är ju trots allt ett legitimt sätt att komma nära småkåta tanter och småtafsa lite. Då de andra rör sig på dansgolvet, dansar Ernic troget och moget, hårt tryckt mot sin partner, oavsett vem/vad som spelar, allt går ju i 3/4 delstakt med inslag av 1/8 delstakt.

Avslutningsvis, Ernics livsfilosofi, dansant, vacker, skön man som älskar dansbandsmusik och allt annat som påminner om dansband.

En ung Ernic, innan dansbandet tog hans liv i besittning, som ni ser en form av pojkman, med lite tvilelaktig sexuell läggning.

6 kommentarer:

  1. Tro snygg kommer på dans gala på lördag ??

    SvaraRadera
  2. Vet inte om hon vågar, med sådan kungar på dansgolvet som Ernic.

    SvaraRadera
  3. plocka sten o hacka rabbor o dansa hela kvälln

    SvaraRadera
  4. Tja Party all night and rock all day.

    SvaraRadera
  5. Ska flickpappan dit så kommer jag kanske, fast jag trot inte att han åker på sådant.

    SvaraRadera
  6. Du tror helt rätt, jag har viktigare saker för mig.

    SvaraRadera