tisdag 30 augusti 2011

FlickPappans ord 6

Är du nyfiken på vad som finns bakom kröken (inte sprit).
Flickpappan kan ledsaga och visa dig.
Gud leder oss alla.


Det sista av mina visa ord.

måndag 29 augusti 2011

Världsherravälde

Flickappan har fått utstå en del kritik och "starka" krafter har/försöker att få bort Flickpapapn genom att slå split, skapa osämja i leden och prata osanning. Det finns även bevis på att somliga pratar med kluven tunga eller i tungomål, i alla fall det som Flickpappan vill ha sagt är följande;
FlickPappans blogg har blivit kontaminerad, till digniteten av en prostituerad i en oändlig bottenlös regression.
Någon vill tysta hur skriet från vildmarken sjunger, som fruktar hur rovdjurens hunger ska störta åsens wannabees konspiration.

Se hur himlen brinner, lyssna till skriken, känn hur tårar rinner, skåda paniken, det här är ett oväder av stål
När den siste icketroende har garnerats, med rovdjurens fana i topp, se med fasa hur FlickPappans flock marscherar, genom skärvorna av ert sista hopp

Världsherraväldet kommer trampande i marschtakt
Världsherraväldet för triumviratets slutna pakt
Världsherraväldet rensar ut en korrumperad ås
Blodshämnd mot alla och envar, alla ska förgås
Världsherraväldet kan man höra genom hundars skall
Världsherraväldet utav pansarplåt och tungmetall
Världsherraväldet kommer skoningslöst att sätta stopp för
wannabees, disco, rap och all förbannad hip-hop

söndag 28 augusti 2011

FlickPappans ord 5

Det är bättre med en bestämd plan än många obestämda, sätt upp klara mål och se dem.
Låt FlickPappan investera i din utveckling.
Gud ser och hör allt.

Moseboken igen

Syndabocken är en symbol för utplånande av människors synder. Genom en ritual fördes folkets synder symboliskt över till ett djur eller för den delen en människa som sedan antingen offrades eller drevs bort.
I bibeln, 3:e Moseboken 16:1-10, finns berättelser om syndabockar. T.ex. tillämpades en ritual med en mänsklig syndabock, då en funktionshindrad, tiggare eller kriminell gavs skulden för sjukdom, svält eller invasioner och drevs ut ur samhället. Vissa menar att syndabocken dödades, men många menar att de tidigaste bevisen endast visar att syndabocken stenades, fick stryk och drevs ut från samhället.
Här i gudarnas hemvist på 2000-talet finns samma problem, dock av den arten att ett litet fåtal försöker få andra fullt friska personer till att framstå som syndabock. Låt oss ta hjälp av Kenta Kulspruta, denna m.ö.p, att rensa ut på åsen och fördriva de riktiga syndabockarna, dvs. alla vid namn Pierre eller Jean-Pierre, smurfbögar, wannabes, imbecilla, arbetslösa, svagsinta etc. etc. etc. Hade vi gett Kenta Kulspruta fria händer hade han, om hans beskrivning av sig själv är rättvis, rensat ut åsen på mindre än en vecka.

lördag 27 augusti 2011

Ny präst

På temat kyrka/kristendom/tro etc. etc. etc i slutet av denna månad och även i samband med att Child har börjat skolan, som för tillfället är förlagd till prästgården i gudarnas hemvist, Linderöd, har det framkommit att en ny präst, en kvinnlig, ska starta sitt värv här hos oss på åsen. Heter det präst eller prästinna då det är en kvinnlig, i alla fall, så heter hon Jenny Penny.

Prästinnan Jenny Penny.

Om hon är kristen eller om hon bekänner sig till en annan tro är inte helt klargjort men det stora korset som så fint hänger från hennes hals och ringlar sig så trevligt ner mellan hennes utsökta barm tyder på ett viss mått av kristendom. Vad FlickPappan har förstått i sina samtal med henne så är detta den typ av dräkt som ska bäras under högmässa och dop, trevligt och för all del lite mindre konservativt mot den traditionella vita dräkten. Vi i åsens kändisinneelit önskar Jenny alla lycka och framgång i sitt värv.

fredag 26 augusti 2011

FlickPappans ord 4

Så fort du fyller ditt huvud med positiva tankar, kommer de negativa att försvinna på köpet.
FlickPappan kan hjälpa dig med detta.
Gud finns överallt.

Moseboken 3

Avslutningsvis på temat att tolka Moseboken, presenterar FlickPappan ytterligare ett antal frågeställningar på hur allvarligt man ska/kan tolka denna del av bibeln. Undras om det håller i ett straffrättsligt efterspel.
En släkting, dock en avlägsen, har en bondgård och han envisas med att odla både potatis och vete, vilket är en synd enligt 3:e Moseboken 19:19. Vidare så har min släkting också den fula ovanan att svära jävligt mycket. Hans fru och två döttrar har den fula ovanan att gå omkring klädda i kläder, gjorda av mer än ett tygmaterial. Är det verkligen meningen att jag måste samla hela bygden och stena dem till döds, 3:e Moseboken 24:10-16, dom bor nämligen utanför en av våra större städer så det stora problemet är ju att samla alla i bygden. Eller går det lika bra att bränna dem på ett familjebål som man gör med släktingar som sover i samma säng, 3:e Moseboken 20:14.
Till sist, visste ni att man begår en synd då man går till frisören och klipper sig eller rakar skägget, 3:e Moseboken 19:27, dock framgår det inte vilket straff som ska utdömas, men brännas på bål torde vara ett rimligt straff på denna stora synd.

torsdag 25 augusti 2011

Uppenbarelse

Ett litet utdrag från FlickPappans uppenbarelsebok, sidan 6.

Vi tror på livet före döden, för sedan blir det svårt
Ingen hand värmer våra öden, allt är kallt och hårt
Värme får vi, när vodkan bränner, vår kyrka är en bar
Vi dövar bort vad själen känner, tills ingenting finns kvar

Himlens port är evigt stängd, vägen upp till gud är sprängd
Vingarna har rivits loss, himlen passar inte oss

Änglar, vi blir inga änglar

Han får ha kvar sin vita klänning, den vill jag inte ha
Jag trivs med eldkraft och högspänning, svart passar bra
Där decibel och kärnkraft smäller, hörs min typ av psalm
Jag valde mellan fromhet eller sprit och napalm

Himlen port är evigt stängd, vägen upp till gud är sprängd
Vingarna har rivits loss, himlen passar inte oss

Änglar, vi blir inga änglar


onsdag 24 augusti 2011

Moseboken 2

Ett antal andra frågor som dyker upp efter närmre granskning av Moseboken, som är en del av bibeln, se tidigare inlägg, framkommer det flera intressanta frågeställningar i och hur allvarligt man ska tolka Moseboken. Här presenterar FlickPappan ytterligare ett antal intressanta frågor som kan få allvarliga konsekvenser för ens familj, främst då Child.
Child har vissa planer på att börja spela fotboll i Linderöds IF, men i 3:e Moseboken 3:7-8 står det att det är förbjudet att vidröra några rester från döda grisar, ska jag kräva att Linderöds IF använder plastboll i stället. I ett större perspektiv skulle det även då krävas att Fotbolls-VM skulle avgöras med plastboll. Hur ställer sig muslimer till det här med springa runt och sparka på döda grisrester.
En annan fråga som kan få allvarliga konsekvenser för ens familj är att, Child har vid ett flertal tillfälle sagt emot både mig och Frau, och jag undrar måste jag verkligen stena ihjäl henne vid byns port, 5:e Moseboken 21:18-21, eller går det lika bra att göra det hemma i trädgården.
Jag har tydligen rätt att sälja min dotter, Child, som slav, 2:a Moseboken 21:7, men det framgår inte vilket pris jag kan begära för en sjuåring.
Avslutningsvis på temat slavar står det i 3:e Moseboken 24:44 klart och tydligt att jag får äga både manliga och kvinnliga slavar från ett grannland, men Cerxes hävdar att det bara gäller länder utanför EU. Vem av oss har egentligen rätt.

tisdag 23 augusti 2011

FlickPappans ord 3

Är du ute på djupt vatten och fiskar, bara lugn, det finns lösningar.
Du har dem inom dig och FlickPappan kan hjälpa dig att plocka fram dem.
Låt gud vägleda dig.

1000 apor


Så här kan det går då man släpper loss papperslösa personer i vårt samhälle, men det händer bara i vår så kallade huvudstad, Stockholm. Något sådant här skulle aldrig ske hos oss på åsen. Personerna i videon är troligen arbetslösa, vilket innebär att en allmän misshandel är tillåten alternativt flå dem levande.
Videon måste ses, stackars jävel som sitter i bilen, trots allt har han en trendigt ljus jacka på sig.



måndag 22 augusti 2011

Moseboken 1

Efter att ha läst moseboken, som är en del av bibeln, se även inlägget om syndens byar, framkommer det en hel del intressanta frågeställningar i och hur man ska tolka den, ordagrant eller med sunt förnuft. Några exemplar på frågeställningar som kan få allvarliga konsekvenser är.
Varje gång som jag bränner en oxe som offer vet jag att detta ger en doft som behagar Herren, 3:e Moseboken 1:9, problemet är att grannarna klagar, så jag undrar, går det lika bra att grilla en rejäl biff i stället.
En god vän till mig, anser att det är en vederstyggelse att äta skaldjur, 3:e Moseboken 11:10, medan jag anser att homosexualitet är ännu värre, 3:e Moseboken 18:22, vem av oss har rätt eller är det lika illa.
Min far är närsynt och självklart så går han inte i kyrkan då det är förbjudet att närma sig guds altare då man ser dåligt, 3:e Moseboken 21:20. Problemet är att han är bjuden på bröllop, är det okej att han står i vapenhuset eller måste han vänta utanför.
En kompis brukar arbeta på söndagarna, hans jobb kräver det och jag är helt på det klara med att han måste dräpas, 2:a Moseboken 35:2, men är jag moralisk ansvarig för att utföra detta själv eller kan jag överlåta det till andra.

söndag 21 augusti 2011

FlickPappans ord 2

Tar du den lättaste vägen eller utmanar du dig själv, du kan mer än du tror.
FlickPappan ger dig verktygen att lyfta fram ditt rätta jag.
Gud är med oss i alla dagar.

Raubtier igen

Uppstånden från efterdyningarna av krigets elände presenterar FlickPappan återigen skriet från vildmarken, Raubtier. Krig, hunger, svält eller pest biter inte på oss av hårt virke.  


lördag 20 augusti 2011

Sodröd o Gyllmorra

Att FlickPappan är allmänt religiös och frikyrkligt av sig och tror på ett högre och större stånd, mest åt sig själv, är allmänt känt. FlickPappan är även emot vissa typer av synd och främst då den synd som har idkas i en del närbelägna byar såsom Sodröd och Gyllmorra. Detta var två mindre orter som nämns i bibeln i närheten av gudarnas hemvist, Linderöd. Enligt första Moseboken 18:16-19:29 ska Gud ha dränkt dem i eld och svavel på grund av invånarnas bottenlösa syndighet, bland annat främlingsfientlighet samt brist på medkänsla för svaga och fattiga.
Enligt traditionen har dock byarna kommit att förknippas med homosexualitet, vilket troligen grundar sig i att invånarna ville våldta två män som var på besök hos Nitlott, en man med tvivelaktig sexuell läggning. Enligt ett flertal gamla hörsägner försökte Abbe förmå Gud att skona de två byarna och dess invånare med orden:

"Vill du förgöra den rättfärdige tillsammans med den ogudaktige? Kanhända finnas 50 rättfärdiga i byarna?"

Berättelsen fortsätter med att Gud gav med sig och lovade skona byarna om han fann 50 rättfärdiga där. Abbe satte då igång att pruta på siffran, och fick till slut ner den till 10 rättfärdiga. Men när Guds båda änglar fått härbärge hemma hos Nitlott och hans familj, omringades huset av byns befolkning som krävde att Nitlott skulle lämna ut änglarna för påsättning. Nitlott erbjöd den argsinta massan sina två ogifta döttrar i gästernas ställe, men massan ville ha änglarna.
Då ilsknade änglarna till och förblindade angriparna och förde Nitlott och hans familj ut ur staden, med bestämda instruktioner att inte se sig om. Gud lät eld och svavel regna över Sodröd och Gyllmorra vilket förstörde båda byarna och hela den bördiga slätten runt omkring. När Nitlotts hustru, trots Guds förbud vände sig om och såg mot sitt hem, säger berättelsen att hon förvandlades till en saltsten, vilket var till stor glädje för traktens getter. Att getterna blev glada är en fråga om tro.
Efter att deras hem hade blivit förstört levde Nitlott och hans båda döttrar sina liv i ensamhet, döttrarna ännu ogifta. Då de båda döttrarna var lite småkåta av sig, pilska av naturen, gav dom Nitlott vin att dricka och lade sig med honom, vilket gav upphov till två söner som blev stamfäder för två nya byar med snarlika namn.


fredag 19 augusti 2011

Raubtier

I en framtid då världen är raserad utav krig, hunger, svält och pest, finns det en framtid i form av Raubtier, en grupp från Haparandas frusna vildmark och som FlickPappan varit med och lanserat. En maskin av industriell metall som skoningslöst bryter svårmodet i en storm av brutalt ös.


FlickPappans ord 1

Livet är en resa, hur vill du att din resa ska vara, lugn, utmanande, spännande.
Du väljer och FlickPappan hjälper dig att ta den rätta vägen.
Gud är med oss i alla dagar.

torsdag 18 augusti 2011

Noice

Detta inlägg är tillägnat AraS som enligt vissa rykten aldrig hade hört talas om, den eminenta svenska "rock"gruppen Noice, detta är skandal anser Flickpappan, alla borde veta vem Hasse Carlsson, RIP, och Peo Thyren var. Dessa två var  frontfigurerna i Noice, denna gigant inom svensk "rock"musik från tidigt 1980-tal, samtidiga med Gyllende Tider, Ebba grön, Freestyle, etc, etc, etc.
AraS, lyssna och njut.










Vickan på smällen

Då har nyheten blivit officiell, en ny tronarvinge till den svenska tronen ska se dagens ljus till våren. Hennes höghet Vickan ringde själv till FlickPappan i tisdags och berättade den glada nyheten i förtroende. Vill här dementera att jag inte är far till barnet, utan vi är bara goda vänner.
Enligt säkra källor ska det vara Prins Fjolldaniel som är pappan, FlickPappan har lite svårt att tro detta, jag menar fjollen går ju runt med en bögslunga. Både FlickPappan och Vickan har försökt att få fjollan till att se lite mer manlig ut, men det är svårt att lära gamla hundar att sitta. I alla fall, Vickan och fjolldaniel har FlickPappans lyckönskningar, och jag ser framemot dopet.

Tips från Juan 3

Här kommer ännu ett hudtips från mig, hudexperten Juan. Måste bara tillägga att FlickPappan är väldigt nöjd med mig och mina kunskaper inom ämnet.

Ett av mina bättre skönhetstips är att satsa på din hy, och då menar jag inte på det sätt som tyskar gör. Gå till en expert och gör en hudanalys, kom till mig eller FlickPappan. Anpassa sedan dina produkter till just din hy, och se till att växla produkter efter årstid eftersom behoven ser olika ut under olika delar av året. Gör det bästa du kan av det du har och var nöjd med dig själv. Älskar du dig själv (jag är bra på att älska med mig själv) utstrålar du självsäkerhet, någonting som är otroligt attraktivt, se bara på FlickPappan, någon som är mer egenkär än honom finns nog inte.

onsdag 17 augusti 2011

Tips från Juan 2

Här kommer ytterligare ett litet hudtips från mig, denna gång mer för skötsel av huden, en teknik jag ofta använder på FlickPappan för att få fram hans naturliga skönhet.

Hudtips – krämer
Överanvänd inte krämer om du inte verkligen känner att huden är torr och livlös. Har du fet hud eller blandhud, (då menar jag inte svarta, gula, vita m.fl. dvs. rasblandning), är det bra att bara använda krämerna på de torra ställena (oftast kinderna). Det finns olika sorters fuktkrämer, främst dagkräm och nattkräm, blanda inte dessa med rektumkräm, detta är en helt annan sak.
Rektumkräm använder jag mest i mitt umgänge med tyskar, gärna då en med svag ljusbrun nyans, använd inte mörkröd.
Man behöver inte slaviskt följa anvisningarna på förpackningen. Nattkrämer är ofta lite ”aggressivare” (de bits inte) och innehåller mer fuktgivande ämnen än dagkrämer men det skiljer mycket från märke till märke och vissa märkens dagkrämer är som andra märkens nattkrämer. Tanken med en nattkräm är bland annat att det inte gör någonting om man ser lite insmord ut eftersom man ändå bara ska sova. Så använd hellre sunt förnuft än att stirra dig blind på burken.

De dyra hudkrämerna behöver inte vara de bästa. FlickPappan tycker till exempel att Miniderm är den absolut bästa hudkrämen.

tisdag 16 augusti 2011

Tistel 30++

Den eminenta och oersättliga dansbandssångerskan Tistel Roos fyller idag år, hon blir 30++, ungefär lika gammal som FlickPappan. Det går att säga att dagens dag går lite i de stora artisternas anda, Madonna kommer till världen, Elvis avlider m.fl.
Både Mats Sundin, Henke Larsson, FlickPappan och Tistel är födda detta år, då fasta lår och rumpa var en utopi, mobiltelefoner, datorer mm. var en framtidsvision, eller som en svensk politiker en gång sa, det här med internet är bara en fluga. Det fanns bara två tevekanaler i Sverige, TV2 startade 1969. Andra stora händelser är att Usain Bolt sätter världsrekord på 100 m, guldruschen i Klondyke startar.
I alla fall, ett stort grattis från FlickPappan och alla hans lärjungar.



Tips från Juan 1

Här kommer lite hudtips från mig, främst för smink men också för skötsel av huden, dessa tekniker använder jag ofta på FlickPappan för att få fram hans naturliga look.
Foundation – sminktips
Det kan vara en god idé att bara använda en heltäckande foundation till sena kvällar och fest. Om du använder en halvtäckande foundation behöver du inte applicera den på hela ansiktet. Har du lyckats hitta en foundation som har samma färg som din hud (gratulera) är det bättre att bara lägga ett tunt lager på de delar av din som hud du är missnöjd med, (gäller inte FlickPappan) t.ex. de delar som är lite röda, där det finns ytliga blodkärl (oftast runt näsan, hakan och delar av pannan). På så sätt ser du snygg men också naturlig ut. Det finns även tonad fuktkräm som fuktar huden samtidigt som den jämnar ut färgen. Avföring från jakar fungerar alltid, då denna anpassar sig efter hudens färg, mycket användbart.

Om du svårt att hitta en foundation som går i samma ton som din hud och står och väljer mellan en mörkare och en ljusare är det bättre att ta den ljusare. Pudra lite extra på näsan. Den blir ofta fet och puder får den dessutom att se mindre ut, i FlickPappans fall är detta inte nödvändigt, han har en elegant och naturlig näsa. Det finns även transparent puder som är bra att använda för att fixera sminkningen.

måndag 15 augusti 2011

Juan bakgrund

Lite om Juans liv innan han kom i min ägo. Visste ni att Juan bland annat har jobbat eller hade tänkt sig att jobba som fängelsevakt.
På Juans första dag på det spanska fängelset Gommora får han en guidad rundtur av en mer rutinerad vakt, får underbara tips såsom, visa aldrig att du är rädd, håll dig på god fot med ledarna, bocka dig inte fram etc etc etc. Den rutinerade vakten fortsätter sin långa utläggning, en vakt har dött här förut, men oroa dig inte, det är hur säkert som he, BOOM UPPLOPP UPPLOPP UPPLOPP, DÖDA ALLA VAKTERNA!
Satans helvetes jävlas skit, tänker Juan på spanska och överväger situationen snabb och kommer klokt nog snart underfund med att detta inte är rätt läge att vara en vakt. Snabbt som fan gör han sig av med mobilen, plånboken, skosnören och allt annat som inte fångar får bära på. Hans maskering fungerar och snart är han bästa kompis med den stora bossen, Marmelade, mannen med ett enda, stort, respektingivande ögonbryn samt ett giganiskt organ, han hade sydtyskt påbrå, därav Juans ovilja mot tyskar.
I alla fall Juan fick var med om mycket under sin tid i fängelset såsom träffa helt sjukt jävla livsfarliga fångar, delta i upplopp, umgås med killen med skägget, frukta för sitt liv, ja, sådana där roliga saker. 

söndag 14 augusti 2011

FlickPappan behövs

Varför behövs FlickPappan, jo därför att FlickPappan är åsens ledare och en synlig symbol för elitens enhet. Det behövs en person av FlickPappans kaliber för att hålla ihop en kändisinneelit. Det var gud själv som gav förtroendet till FlickPappan att vara ledare för denna elitstyrka av personligheter.
I den helige skrift står det att Gud sa till FlickPappan "Du är den klippa på vilken jag ska bygga min elitstyrka" (Matt 16:18).
Senare svamlade, (troligen full), han även till FlickPappan: "Var en herde för mina får" (Joh 21:17) med vilket han menade att FlickPappan skulle leda och stödja denna kändisinneelit.
Gud vill helt enkelt att det ska finnas någon som har ett särskilt uppdrag i att leda och hålla ihop eliten.

Enkelt.

lördag 13 augusti 2011

Yllar

Sedan Heins Hallonen tog över det här med att skriva noter/musik åt Bias Svenol har YLLAR fått ett uppsving. På senare tiden har antalet inbokningar och även framgångarna ökat för gruppen och förutom det vanliga gaget har dom även ibland fått en och annan spontan blomsterkvast från någon tant i prickig kjol.
Ett tag var det en hel del trädkramare inblandade också, men det har YLLAR lagt bakom sig. FlickPappan und Child var faktiskt och tittade på en sådan begivenhet igår, dock så deltog inte YLLAR, det var lite för enkelt motstånd på denna gala. Child blev lite orolig då hon såg hur vissa av deltagarna halkade runt på underlaget, där var ett flertal som försökte sig på att snurra 450 grader, trots att det bara var tillåtet med 90 grader.
Det som saknas för YLLAR är en riktig puma, (menar inte Corey eller Nillan Pe då, även om dom också är pumor), eller snarare tiger som frontar gruppen, detta lilla extra kan var det som gör det.
Avslutningsvis, tycker jag att det är synd att inte YLLAR deltar på kvällens gala, är övertygad att dom hade sopat banan med övriga deltagare framförallt Chinox.

Yllar vs Chinox

Så här står det att läsa om Chinox på deras hemsida,

Chinox är ett dansband från Marieholm i Skåne som spelar mogen dansmusik. Det ska låta fräscht och det ska vara dansant, det har Chinox alltid lyckats med. I repertoaren hittar du allt från instrumentala sax-låtar, 60 tals-klassiker, Vikingarnas stora hits, m.m
Vi täcker en bred repertoar och har något för alla smaker. Med stor charm, mycket humor och med en rejäl portion spelglädje presenterar vi, CHINOX.


och så här hade det kunnat stå att läsa om YLLAR, om det hade funnits någon hemsida,

YLLAR är en grupp från kändistäta Åsen i Skåne som spelar högljudd och tung musik. Det ska låta tufft och vara enkelt att följa, det har YLLAR alltid lyckats med. I repertoaren hittar du allt från instrumentala gummi-låtar, grusrockmusik från 2000-talet, YLLARS egna stora hits såsom, stora pattar o lide lemonad, mm.
Vi täcker en bred yta av vägen och har något för alla smaker. Med stor charm, mycket allvar och en rejäl portion körglädje presenterar vi , YLLAR.

fredag 12 augusti 2011

Galans band?

Vet dansbandskungen Ernic om detta är morgondagens dansband som ska spela på den eminenta dansbandsgalan i Linderöd i morgon. Måste säga att dom har en väldigt elegant outfit, trendigt ljusneonrosa samt välkammade.
Mannen längst bak till höger är misstänkt lik den store L.H. Winnerburg i unga år.

torsdag 11 augusti 2011

Husbygge 10

Trots all jävla regn som han där uppe har skickat på oss är det förbannade takethelvetet brädat och pappat nu. Idag skred FlickPappan, Weiron och Blondieboy till verket, FlickPappan sin vana trogen iklädd ett par tajta mintgröna stringkalsonger och bar överkropp.
Vi pekade finger åt gudfan och sprang upp på taket med papp-pistoler i högsta hugg och pappade som själve fan själv, nu är hushelvetet tätt.
Får inte förglömma Heins Hallonen som i två dagar har varit och bistått FlickPappan med sina kunskaper, främst då i att dricka kaffe med mig.
Sin vana trogen, dricker Flickpappan en hel del kaffe då det regnar. Blir ingen bild på huset idag, men tänk er bilden från Husbygge 8 fast med papp på också, avslutar istället med en bild på Heins Hallonen i arbete.

Heins Hallonen spikar pappspik.

Dansband

Dansbandsmusik är vedervärdigt och dansbandsmusiker är misslyckade rockmusiker som känner sig tvungna att spela i dansband för att få ihop till hyra och mat. Hur många dansbandsmusiker vill spela i dansband egentligen.
Dansbandsmusiker har nästan alltid en trasig bakgrund av krossade rockdrömmar. Pga. sådana trauman är de inte kapabla att se sitt eget bästa. Därför måste vi skydde dem från sig själva genom att hindra dem från att utföra sina värv och vi bör inte lyssna på vad de själva säger ty liksom missbrukaren eller den som misshandlas i ett förhållande kommer dansbandsmusikern alltid att hävda att han trivs med sitt yrke.
Det är också vanligt att utländska musiker lockas till Sverige med löften om ett bättre liv och en karriär som till exempel jazz- eller rockmusiker. Istället tvingas de spela saxofon i ett dansband och ta emot hundratals, kanske tusentals kunder på en kväll. De får dåligt betalt och de tvingas praktiskt taget bo i en rosa turnébuss ständigt på väg till en ny spelning.
Missbruk är också vanligt, kaffe, nikotin, och somliga går ner sig djupt i groggträsket. Dansbandsmusiker sprider även sjukdomar då de ibland står på scenen med en förkylning i kroppen.
Musicerandet sliter ut deras kroppar. De arbetar oftast på kvällarna och den tråkiga musiken går hårt åt deras musiköron och känsla för smak. Klädseln bär vittnesmål om det senare.
Det är viktigt att få med ett genusperspektiv. Dansband består av män, möjligen har de en pinuppa som sjunger ibland. Publiken består främst av tanter. Dansband är fel och omoraliskt. Musik ska vara något fint, något vackert. Något man gör för passionen och kärleken till musiken, inte för pengar. Men det är inte dansbandsmusikernas fel. De är offer. Det är köparna som är skurkarna. De där hurtiga tanterna med sönderblekt hår och prickiga kjolar som svänger sina fläskiga ben i en bugg till tonerna av Leende guldbruna ögon som kvällens band tvingas framföra i matchande kostymer. Ska samhället verkligen tillåta ett sådant utnyttjande av människor? 

Således föreslår jag att vi kriminaliserar dansbandskonsumenterna. Vissa kanske hävdar att detta kommer att leda till att dansbandsindustrin går under jorden och att dansbanden istället tvingas spela på svartklubbar där de riskerar att råka illa ut. Det skiter jag fullständigt i.
Vidare behöver vi komma åt de managers som skamlöst utnyttjar musikerna. Detta kan vi göra genom att använda en bokningslagstiftning som helt enkelt gör det kriminellt att boka dansband. Ytterligare en positiv effekt av en sådan lagstiftning är att vi skulle kunna tvinga hyresvärden att säga upp en hyresgäst om det kommer fram att han är dansbandsmusiker, eftersom lägenheten då är att betrakta som en studio där omoraliska verk blir till.
Vi måste håna dansbanden och förakta dem. Vi måste göra narr av deras kläder. Vi måste bedriva kampanjer som får folk att förstå hur smutsiga och orena dansbanden är.

Uppmana alla som kan tänkas gå på dans: Skulle du vilja att din son blev dansbandsmusiker? Det bör göras möjligt för sociala myndigheter att omhänderta dansbandsmusikers barn eftersom dansbandsmusiker inte kan anses lämpliga som föräldrar.
Ett annat skäl till omhändertagande är att barnen tveklöst kommer att bli mobbade i skolan.

Kitty igen

En annan Hello Kitty som det skulle gå att älska. Här har dock FlickPappan varit framme och stylat lite därav den eleganta utstyrslen. Är mycket nöjd med ballongerna samt de extremt snygga och åtsittande stövlarna. Hello Kitty väskan framför musen är också genomtänkt.

onsdag 10 augusti 2011

Kitty

FlickPappan har och är en stor fan av Goodbye Kitty och många andra har haft åsikter om detta och menar på att Hello Kitty är det som gäller. Hello Kitty är så söt och gullig och oskuldsfull etc. etc. etc.
Även om FlickPappan är en man med åsikter och som jag står för, kan det ibland hända att jag ändrar mig en smula och i detta läget måste jag bara älska Hello Kitty.


Måste bara älska Hello Kitty (se hörlurar)


tisdag 9 augusti 2011

Bilar 2

Som bekant har Child inte bara tappat sju tänder, hon blev nyligen sju år också, och som den kärvänliga själ stallflickan Tina Fröjd är, bjöd hon Child på en helkväll med bio, (bilar 2), hamburgerhak, biogodis samt färd i fräsig liten svart sportbil.
Fröken Fröjd kom personligen hit och hämtade upp Child, både fröken Fröjd und Child var stylade upp till tänderna, dock var FlickPappan tvungen att fixa till det där lilla extra. Som en liten ängel med fan i blicken for Child iväg med fröken Fröjd, blev en lyckad kväll. Det skiljer ju trots allt inte så mycket i ålder mellan dem.

Husbygge 9

Husbygget rullar på, trots det fantastiska vädret som han där uppe har skickat på oss, det är jätteroligt att gå runt med bar överkropp, tajta shorts och rosa strumpor då det regnar. Ännu bättre blir det av att vi för tillfället försöker få på taket till huset, passa på och le i smyg nu alla ni som tycker det är roligt med regn.
Blondieboy och Weiron sliter på oavsett väder och vind, själv brukar jag gå in och dricka kaffe då det regnar som värst, gamla vanor. I alla fall, då veckan är slut torde takhelvetet vara på.
Gud älskar oss, fast om du inte tror på honom kommer att plågas i helvetet i all evighet eller utsättas för regnskurar då du bygger hus.

Ernic dansbandskung

Nu är det snart dags, årets dansbandsgala i Linderöd. Ernic, lokal dansbandskung se även inlägg från mars månad, har redan börjat planeringen och finjustering av dansstegen. De gamla myggjagarna är putsade, kavajen med axelvaddar framtagen, håret vaxat etc, etc, etc. På lördag drar Ernic iväg med sina gamla moped till Linderöd, med sina nya gröna garbadinbyxor, och med en rejäl sydtysk bratwurst nerstoppad i dem.
Eftersom Ernic är lite av byfåne och allmänt driftkucku tar han tillfället i akt på dansbandsgalor. Dans är ju trots allt ett legitimt sätt att komma nära småkåta tanter och småtafsa lite. Då de andra rör sig på dansgolvet, dansar Ernic troget och moget, hårt tryckt mot sin partner, oavsett vem/vad som spelar, allt går ju i 3/4 delstakt med inslag av 1/8 delstakt.

Avslutningsvis, Ernics livsfilosofi, dansant, vacker, skön man som älskar dansbandsmusik och allt annat som påminner om dansband.

En ung Ernic, innan dansbandet tog hans liv i besittning, som ni ser en form av pojkman, med lite tvilelaktig sexuell läggning.

måndag 8 augusti 2011

Fiende bland oss

Tar du på dig skulden för andras misstag? Är du ett offerlamm som ska halalslaktas? Låter du andra få makten över ditt liv genom att utse dig själv som den skyldige? Det är så den lede fi verkar för att förleda dig att tro, att allt är ditt fel och hindrar dig att leva ett fullvärdigt liv och istället går du omkring med dåligt samvete och känner dig som ett offerlamm. Dessa skuldkänslor är ett av de sätt som kännetecknar den lede fi´s ansträngningar att föra in lidande till människor på den här åsen, skylla på andra för att slippa eget ansvar och själv komma i bättre dager.
Hur vanligt är det inte för somliga att skylla på alla andra, och inte ta ansvar för sina egna handlingar. Skyll på honom eller henne. Det är deras fel. Allt för att själva komma undan något besvärligt som har med dem själva att göra. Så här kan det pågå år efter år utan att något händer och livet flyter på, utan att någon ryter till (Frau kan ryta) eller halalslaktar lammet. Detta är helt enligt den lede fi´s planer, och att skapa splittring är ett av den lede fi´s kännetecken och om vi dessutom har en läggning sedan tidigare i livet att ta på oss orealistisk skuld, går vi i skuldfällan gång på gång i tron att det är vårt fel. Vi märker det helt enkelt inte, vi tar det som vardagligt att gå med dåligt samvete för att andra har gett oss det. Men, men, tiden är snart mogen för att plocka hönan eller halalslakta lammet.



söndag 7 augusti 2011

Bronsloppet från OS i Rio

Ta och titta på nedan film från det svenska lagets kamp om bronsmedaljen där dom möter hemmanationen Brasilien. Här har ni chansen att uppleva äkta glädje, få förunnat, det är även få förunnat att vinna en medalj i ett OS. En stolt FlickPappan och tillika storebror.
Tyvärr är kvaliten lite bristande pga. utrymmesskäl, FlickPappan har samma video i HD-kvalite också men det går inte att publicera. Ni som inte vet, det är Lille-Danne på första sträckan, den sträcka som ingen vill ha egentligen men starkt virke förgås inte så lätt, första hindret är 5 meter högt.

Militär OS-idol

En liten idolbild på Lille-Danne från militära OS i Brasilien, observera de eleganta svarta tightsen samt den gula tröjan av märket tre kronor, det välkammade håret samt den allmänt avspända hållningen.

Dagen efter

Vill bara tacka för all uppvaktning/uppmärksamhet igår på bloggens halvårsdag. Trodde inte att så många trend och innemänniskor skulle dyka upp, helt fantastisk. Räkmackorna från lyxkrogen cafe station var som vanligt av högsta klass, ölen var kall och underbergen god.
Tänk att en blogg kan skapa en sådan hysteri som utmynnar i att folk kommer till FlickPappan place/hus med gåvor och lyckönskningar.

Återigen ett stort tack.

Var och en som åkallar FlickPappans namn skall bli räddad.
   Joel 2:32

Avundsjuk

En passande låt/text till de senaste dagarnas inlägg, nämligen rocktrollet Nanne Grönwalls monsterhit.
Du har alltid en sån äcklig tur, ett osvikligt flyt
Själv får jag hävda mig genom överdrivet skryt
Varför får du alltid allt som både du och jag vill ha?
Och varför ska jag behöva låtsas vara glad?

Det sägs så flott att skönhet alltid kommer inifrån
Hah! Att påstå nåt så korkat, ja, det känns som ett hån
Varför är det då så få som faller för mig?
Att du är så snygg, det äcklar mig
Aaaaahh, jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha, ha, ha

För jag är avundsjuk, jag är så avundsjuk
Det finns så mycket jag behöver
Karlar och en massa klöver
Avundsjuk, jag är så avundsjuk 

Man ska kunna dela och berätta allt som vänner
Men jag medger aldrig hur jag faktiskt känner
Du är egenkär och lat och inte alls intelligent
Men varje gång vi ses berättar du nåt positivt som hänt

Du får en kram, jag säger att jag gläds så för din skull
För sanningen den kryper bara fram när jag är full, hick
Och när jag vaknar nästa dag förnekar jag allt
Och skäms och säger: "Jag minns inte vad jag sagt"
En sanning med minst sagt en modifikation
Jag vill ha, jag vill ha, jag vill också ha

För jag är avundsjuk, jag är så avundsjuk
Det finns så myckat jag behöver
Karlar, vänner, resor, klöver
Avundsjuk, jag är så avundsjuk

Jag är så avundsjuk
Jag är så avundsjuk
Jag är så avundsjuk
Jag är så avund, avundsjuk

Du är ytlig och så självisk, men vem bryr sig väl om det?
För viftar du med lillfingret står karlarna på led
Vid minsta lilla motgång så bryter du ihop
Jag lyssnar och tröstar - men ler inombords

A-avundsjuk, jag är så avundsjuk
Det finns så myckat jag behöver
Skönhet, kärlek, vänner, klöver
Avundsjuk, jag är så avundsjuk



lördag 6 augusti 2011

Halvårsjubileum

Tro det om ni vill, men idag är det sex månader sedan som FlickPappans blogg fick sin prägel, dvs. FlickPappan skrev och publicerade sitt första inlägg. För att fira detta står FlickPappans place öppet hela dagen för den som vill komma och gratulera alternativt hälsa på och få en öl samt Underberg, FlickPappan förväntar sig inga stora gåvor, det räcker med mina läsare. De som vill arbeta är också välkomna.
För att ytterligare fira denna högtidsstund publicerar jag mitt allra första egenskrivna inlägg som handlar om mig själv och är från AraS 30-dagarslista.

Dag 1 Om mig

Jag har precis passerat de 40, vilket innebar att en käpp fick inköpas, i en moderiktig färg nämligen turkoslila med rosa inslag. Käppen är tillverkad av den kände tyske designern Gunther van der Löwenbreu III.
Nu till mig, jag är uppvuxen i ett mycket trendigt hus, så kallat sockerbit, och redan i min ungdom fick jag mitt intresser för mode och skönhet. Jag hade och har alltid moderiktiga och trendiga kläder på mig, man kan säga att det är jag som sätter trender och vilket som är inne, åtminstonde i Liarum och Vladivistok. Mitt yttre vårdar jag ömt med diverse krämer såsom min egentillverkade fuktighetskräm, kan beställas via vissa välsorterade och trendiga boutiqer i New York.
I mina yngre år fick jag ofta frågan Hur kan du vara så vacker men ändå med en så naturlig look, Ja som svar på frågan, jag är en naturbegåvning.
För att uppnå glans 73 på håret så krävs det åtminstonde 1267 borsttag varje dag, till detta har anlitat Juan, en liten spanjor med baskiska rötter. Vidare om hår, det krävs åtminstonde 3 rejäla inpackningar varje dag, vilket Juan hjälper mig med, för att få ett vackert och naturligt hår.
Övriga intresse är som sagt design och då främst trä, ett mycket naturligt och vackert material, jag har ju varit med och skapat stommen för många av världens mer kända designer, t.ex. Kurt Strummel, Heins Bliedenhagen samt XAN YANG.
Detta var lite kortfattat, blir mer sedan, tänkte avsluta med en utelista, ingen rangordning inbördes.
  • Tvål från Yves, Fyy
  • Balsam från Gaultier, främst då den med persika
  • Den ryske författaren Pjotr Sukov
  • Färgen gräddvit med äggskals struktur

Avundsjuka

Vad är folk mest avundsjuka på då de ser denna bild, hatten, håruppsättning, (Juans verk) brösten, klänningen eller att det är en äkta prinsessa som till råga på allt är sjukt snygg.
FlickPappan vet i alla fall vad han skulle vilja göra med denna prinsessa, ett par riktiga SMS-tips till henne hade varit bra.

På temat prinsessa

På temat om prinsessan Madeleine tillika hertiginna av Hälsingland och Gästrikland.
Den störste idioten i mannaminne är mannen på bilden, förlovad med en skitsnygg tvättäkta prinsessa, och så springer han och sätter på en norsk skidlärare. Vilken jävla idiot.

Skönheten och idioten.

Hail to the king

Lägger ut en video med Sabaton som heter Hail to the king, detta för att hedra Carl XVI Gustav för det framgångsrika och lyckade avelsarbetet som han har gjort, speciellt lyckat är prinsessan Madeleine.



torsdag 4 augusti 2011

KLARGÖRA IGEN

FlickPappan behöver visst klargöra några punkter/frågor igen.


  1. Allt som skrivs på denna blogg är seriöst och ska tas på största allvar. (ironi, för betydelse se inlägget om ironi)
  2. FlickPappan är allsmäktig och de som tror på mig skall aldrig misströsta eller gå hungriga.
  3. FlickPappans blogg startade som en kul grej, och ingen, inte ens jag själv trodde att den skulla överleva mer än en månad.
  4. Om någon känner sig oskyldigt utpekad eller uthängd på FlickPappans blogg är det bara att lämna en kommentar om detta, eller ringa och påtala för FlickPappan att detta inte var roligt. (allt som skrivs är ju seriöst)
  5. Känner man sig uthängd, är det då lämpligt att diskutera detta med andra eller ska man ställa sig frågan, varför bryr jag mig överhuvudtaget.
  6. Den person som blir mest uthängd/förlöjligad är troligen FlickPappan själv.
  7. Har någon problem med FlickPappan, sök upp honom och slå honom i skallen med en slö sked.
  8. Att göra egna tolkningar om vad vissa inlägg handlar om/betyder är helt OK. Att sen försöka att vrida/tolka dem till sin egen fördel är tämligen OK, men att sedan dela med sig till andra av sina egna sjuka tolkningar för att själv komma i bättre dager är inte OK. (den svenska avundsjukan)
  9. Det är fullständigt frivilligt att läsa och kommentera FlickPappans blogg, om någon inte gillar innehållet, ge då fan i att läsa.
There can be only one FlickPappa.

Ett inlägg

Den svenska avundsjukan är fantastisk, förutom det klassiska där folk är avundsjuka på någon på grund av utseende, pengar, tillgångar mm kommer här några andra exempel.
Då någon lyckas vinna en medalj på något stort mästerskap, finns det andra på personens jobb som missunnar honom/hennes framgång, att somliga har en blogg som folk läser gör andra avundsjuka, (en blogg ska väl läsas). Några har väldiga problem med att andra personer träffas och har roligt och blir avundsjuka för detta, och då ska det pratas skit. Ska man ha roligt umgås man med personer som är trevliga.
Somliga tycker att det är roligt då någon blir "full" och somnar, även det perfekta paret kan misslyckas, dvs. är avundsjuk på andra par/personer.
Varför kan inte alla glädjas och finna lycka i att andra har roligt och dela denna glädje, för att vid ett annat tillfälle själv ha roligt.

Allt vad ni vill att andra skall göra för er, det skall ni också göra för dem.
   Matteusevangeliet 7:12

Husbygge 8

En bild på hur huset/slottet/placet ser ut för tillfället, observera den eleganta resningen, egen design. Titta också på hur ljust det är, takfönstren släpper igenom mycket solljus. De eleganta väggar i gråvit nyans med ljusare inslag av gran och furu.
Den gröna väggen till vänster är ett litet förmak och en blivande hall. I förgrunden syns den nylagda och toppdressade gräsmattan.

onsdag 3 augusti 2011

Militära OS igen

Ni som inte läst alla uppdateringar på inlägget om militära OS i Rio får chansen här. Min käre lillebror även kallad Lille-Danne var och tävlade där i militär femkamp, se tidigare inlägg om detta. Militär femkamp innehåller, skytte, handgranatskastning, hindersimning, hinderbana samt 8 km löpning med jaktstart. På grund av att Lille-Danne deltog, missade han själva FN-träffen, men vad är viktigast, att dricka sprit med andra, somliga avdankade gamla FN-kollegor eller ställa upp i ett OS.
Lille-Danne blev bäst utav de svenska deltagarna, bäste amatör bland heltidsproffs något som är bra.
Det bästa var dock att det svenska laget tog ett brons i den avslutande hinderbanestaffeten, en helt osannolik medalj, det skulle bara inte gå, bland annat fick man möta Kina som är helt outstanding men dom svenska herrarna slog dem.
Hinderbanestafett går till enligt följande: 4 personer till start och man springer en fjärdedel av banan ca 30 sekunder/man. Fyra lopp och tillika fyra svenska rekord, bäst då det gäller. En bidrande del till att dom tog ett brons var delvis att dom har genomgått FlickPappans hårda träningsskola samt att Juan var utlånad och hade stylat till dem.
Laget bestod av Lille-Danne, Cimmie, Konstantin och Kenny. Senare i veckan kommer FlickPappan att publicera en film med det berömda loppet som gav en bronsmedalj.
En stolt FlickPappan och tillika storebror.




Kenny, Konstantin, Cimmie, Lille-Danne på priscermonin.

Husbygge 7

Lite uppdateringar på husbyggets fortsatta öde. Efter avslutad semester tog husbygget fart igen och under gårdagen, på självaste Childs födelsedag blev det resning av takstolar. FlickPappan tillsammans med Veiron i ottan, Blondieboy samt Tarzan with short hair hjälptes åt.
Innan själva resningen fick Juan måla våra tånaglar samt lägga en anständig frisyr på samtliga, därefter skred vi till verket och slog ihop 17 takstolar samt reste samtliga, helt underbart att arbeta med sådant duktigt folk.

Olika takstolstyper

Ankarspik

måndag 1 augusti 2011

Semesterminne?

Att Österrike var ett underutvecklat land visste jag inte, bland många saker fick jag t.ex. lära ett par yngre killar lite om kvinnor något som dom tyckte var väldigt skrämmande. Det dom tyckte var värst var följande:
1. Dom producerar mjölk utan att äta gräs.
2. Dom blöder i en vecka utan att dö.
3. De får en man att komma utan att ropa på honom.