söndag 3 juli 2011

En helg att minnas 2.

Som sagt, helgen har varit hektiskt, efter efterfest med Iron Maiden, bar det iväg för övernattning hos Janne Winterberg samt LH Bernt Winnerburg, alltid trevligt, Child tillbringade helgen där.
På lördagen stod den alternativa cykelrundan på schemat, en tradition på andra året eftersom den ordinarie inte blir av, Senna får ta tag i saken. I år stod en tur på landet på schemat.
Vädret var med oss, solen skiner alltid på inneeliten, det verkar som om den inte sken överallt på åsen, dvs. på åsens backsida då, inneeliten hade kunnat vara innelag.
Hela gänget av oss sköna innemänniskor var med samt stallflickan Tina Fröjd som jag hade hyrt ut som sällskap delvis för att få in lite yngre fägring.
Begivenheten startade med brunch hemma hos Pastorn i Knutby klockan 12, en mycket lyckad tillställning med bland annat Galliano shot, bacon samt grillspett av salami, jordgubbar och ost.
Efter den lyckade brunchen var det dags för eftermiddagsgroggbord med fikatillbehör på Rickis Smyghörna med den alltid lika eleganta Nillan Pe som värdinna, här hade Nillan även lyckats med att smyga in en liten tävling inom muskikunskap, trevligt även om FlickPappan inte vann.
Kvällen avrundades i himmelriket på toppen av åsen, efter en tämligen jobbig cykeltur från Rickis till FlickPappans place samt en välbehövlig vila stod det grillning och nypotatis på menyn. Efter mat var det samkväm i "liarums bypub", efter lite buskörning med fyrhjuling stod på programmet.
Flickpappan tackar för en trevlig kväll, även om han fick gå och lägga sig tidigt. Bra att palltrucken stod på golvet och inte på taket.

6 kommentarer:

  1. Tack själv för en mycket trevlig dag!
    ...Men kan det bli någoat annat då eliten strålar samman ;)

    Liarums Bypub får Med Beröm Godkänt :)

    SvaraRadera
  2. Innepersoner trivs tillsammans.

    Om ett par år ska Liarums bypub vara ett känt varumärke och ett tillhåll för kändisar.

    SvaraRadera
  3. Det verkar som om den outröttlige flickpappan har fått slita under helgen.
    Slit inte ut dig, tänk på att du inte är 20 år längre.

    SvaraRadera
  4. Tackar för en mycket trevlig tillställning och trevliga "pubar". Tur att Pastorn såg till att solen sken över eliten, som alltid :-)

    Självklart kommer Liarums Bypub, vara tillhållet framöver ;-)

    SvaraRadera
  5. nice!! super nice!!

    SvaraRadera
  6. Den alternativa cykelrundan får nog bli ett stående inslag i innegängets sommarnöje.

    FlickPappan tål en hel del.

    SvaraRadera