måndag 4 juli 2011

The big 4.inom Trash

Som de flesta vet spelade de fyra stora inom, eller rättare sagt de som grundade, Trash-Metal på Ullevi igår, Anthrax, Megadeth, Slayer och Metallica. Fritt översatt till svenska, Mjältbrand, Mycket Död, Slaktare, Metallica.
En spelning som inte hade blivit av om det inte varit för FlickPappans medverkan, ända sedan tidigt 1980-tal har dessa band varit ovänner, bland annat har Dave Mustaine slängt en fiol på Kirk Hammet, Lars Ulrich har kört upp en trumpinne i röven på Kerry King, Scott Ian har ollat James Hetfield etc. etc. etc.
Precis som på 1990-talet då FlickPappan fick medla mellan Pamela och Carmen genom att hångla upp dem i en hörna fick FlickPappan medla med de fyra stora inom Trash-Metal genom att slänga in de fyra banden på en veckas hårt supande och drogande sedan en månads rehab, efter det fick dom underkasta sig FlickPappans stenhårda träningsprogram.
Efter detta var de möra och gick med på det mesta, först en spelning i Gelschenkirchen därefter Ullevi, ni som inte vet, Ullevi ligger i Göteborg,.
FlickPappan är mycket nöjd med detta och var en självklar hedesgäst.


Anthrax.

Megadeth.

Slayer.


Metallica.


2 kommentarer:

  1. Vilka hårda killar, är dom lika hård som flickpappan.
    Gillar mera lite mjukare tag även om hårt ibland kan vara bra.

    SvaraRadera
  2. Du gillar mycket du, gillar du riktig musik som ovan eller vad är det som gäller.

    SvaraRadera