tisdag 8 april 2014

Tistel triatlet

Tistel Roos, före detta sångerska i dansbandet Roos från  Gruvbyn. Numera en blivande atlet som funderar på att satsa på triathlon. Tistel kan cykla, springer bra, dock med en väldigt lustig stil, men simmar tyvärr som en höna i ett hönshus. FlickPappan har dock upplägg för att bli en duktig elitsimmare.
Från att varit både snabbmatsdrottning och dansbandsdrottning, välkänd i diverse snabbmatshak i och omkring Banjolandet runt Ekeby till vältränad och aktad idrottsdrottning på både lokal och mindre lokal nivå, har Tistel gjort en beundransvärd resa och är numera en vältränad kvinna med sexiga vader och söta tår. Borta är den lönnfeta kroppshållnigen, det hårt stylade håret, uppsatt i diverse smaklösa kreationer, tog aldrig råd av FlickPappan, som är en mästare på håruppsättningar, de mindre begåvade kläderna som tillhör drottningarna inom dansbandsstilen.
Den stora passionen är att cykla, främst då MB men även trampa på träningscykel under vinterhalvåret är av intresse, drottning av spinning är bland annat en titel som Tistel har vunnit.
På det lokala spinningcentret finns det till och med en ramsa, komponerad av den store Gnell, som framförs av en lokal gosskör, tillägnad Tistel.

"Lär dig cykla, lär dig gå, lär dig älska Tistels tå."

Som skrivet, det är den store Gnell som komponerat den.

2 kommentarer: