måndag 21 april 2014

Påskträning

Påsken är inte bara en massa mat och ägg utan också tid för rå och tuff träning, ledig fyra dagar, blir många träningspass inför Beach2014, tyvärr för somliga Beach2024, och för vissa feta, otränade blir det aldrig, det samma gäller smurfmänniskor.
Träningsdosen för FlickPappan under påsken har bestått av styrketräning på naturligt sätt, löpning, stridhinderbana samt mountainbike fördelat över hela helgen.
Torsdagen smygöppnades med ett löppass på 66 km i en ståtlig och manligt stil, en fröjd för ögat. Klädsel för löpning var ett hårt åtsittande linne, tights samt ett par eleganta löparskor i vitrosa nyans.
Fredagen började med brutal grävning i jordklotet, ett pass som varade i sju timmar, gräva i moränjord är en väldigt underskattad träningsform. Klädsel för detta var bar överkropp, arbetskor samt tighta shorts som skar in i rumpetussen.
Lördagen ägnades åt stridshinderbanan på Revinge under ledning av den fenomenale Dunder-Danne, ett hårt och brutalt pass med mycket blåmärke. Klädsel, var på allmän begäran av den kvinnliga delen av deltagarna, bar överkropp insmord i olja samt shorts och barfota, smärta härdar, det kostade några skrapsår och dylikt extra men allt för publiken.
Söndagen ägnades åt ett rejält cykelpass på mountainbike i natursköna Skälderviken, cirka fyra mil avverkades, själklart sprang jag med cyklen på ryggen från Linderöd till Skälderviken som uppvärmning, därefter ett bad i havet samt avtorkning av vältränad kropp med en sliten tegelsten. Klädsel var standard cykelutrustning med vissa inslag av limegrönt.
Måndagen bestod av ett kort cykelpass på förmiddagen samt ett löparpass på eftermiddagen samt en rejäl misshandel av småvuxen dvärg på kvällen, livar alltid upp.
Vad gjorde alla lata och småfeta personer i påsk, konstrunda och skräpmat kanske.

"Gud sade, du skall inga andra än FlickPappan beundra då det kommer till fysikt träning och vältränad kropp."

1 kommentar:

  1. hur mycke tränar du hinner du med annat också

    SvaraRadera