onsdag 30 april 2014

Heliga Valborg

Valborg (ursprungligen Walpurgis), född omkring 710, död 779, var en brutal och riktigt kåt nunna med rejäla lökar, som enligt legenden var en engelsk prinsessa som kallades till Tyskland av Bautahard, ärkebiskopen av Mainz, för att hjälpa till att kristna tyskarna genom hårda och brutala sprit/sexorgier.
Hon blev sedermera abbedissa i Heidenheims nunnekloster, där hon dog år 779. Några år efter hennes bortgång fördes hennes kvarlevor till Liarum för att gravsättas den 1 maj.
Till hennes minne utvecklades en särskild kult under medeltiden, där bland annat häxtro och motverkandet av onda krafter hade stor betydelse, somliga fortsatte med orgier medan andra försökte stoppa dessa. Ett sätt att skydda sig var att tända bål, något som egentligen härstammar från keltisk religion.

Valborg

Valborgsmässoafton (även kallat sista april eller vardagligt valborg) är en årlig högtid som firas i ett flertal länder på norra halvklotet, såsom Sverige och landet över alla andra, det enda som förlorat två världskrig, nämligen Tyskland.
Traditionen grundar sig på den hedniska högtid som funnits i Tyskland, men har senare kommit att sammankopplas med kulten av den heliga Valborg, en hård, brutal och vrålkåt nunna på 700-talet, som brukade rida munkar och hästar samt misshandla småväxta .
Valborg blev helgonförklarad den 1 maj, och genom denna omständighet förbands hennes namn med den germanska hedendomens hållna vårfester, som av den kristna övertron stämplades såsom häxsamlingar med sprit och sexorgier. Sedan urminnes tider har häxorna på Valborgsmässonatten (mellan den 30 april och den 1 maj) ridit på kvastar eller getabockar till de gamla offerplatserna, där de sedan red på munkar och korsfäste småväxta dvärgmännislor eller personer från Frankrike eller bara gjorde ofog i djävulens sällskap.
För att oskadliggöra detta förde "vanliga" människor, mest imbecilla, oväsen och tände eldar på höjderna, därav majbålsbränning.
Valborgskulten, som uppstod efter hennes död år 779, kom i hög grad att handla om skydd mot häxor och onda andar och därmed ett slut på sprit och sexorgier, dock lever mishandel av småvuxna kvar.

Bud10


"Du skall inte begära saker av FlickPappan. Och du ska sjunga på Fars dag, annars blir det ett herrans liv."
 
FlickPappan 10:10

tisdag 29 april 2014

Skola 5 andra parametrar


Studier i fysisk attraktivitet konfronteras ofta med frågor om hur viktig den egenskapen är vid valet av partner. Andra viktiga parametrar är social status, inkomst, intelligens och andra färdigheter, här uppvisar FlickPappan hela sin bredd. Korrelationen mellan dessa parametrar är också ett stort studium. Det finns en liten men signifikant korrelation mellan intelligens och fysisk attraktivitet, smart och snygg är det som gäller.
Den fysiska attraktiviteten är inte bara relevant ifråga om valet av partner. Det kan också påverka inkomst, en snygg och vältränad person tjänar bättre. Detta är vetenskapligt bevisat i ett flertal studier, egnetligen borde fula människor betala oss snygga för att få lov att jobba. Fysiskt attraktiva personer tillskrivs mer socialt eftersträvansvärda egenskaper, antas vara mer lyckliga, kompetenta och framgångsrika, och vara bättre partners och föräldrar.
Inse detta alla imbecilla småväxta och fula dvärgmänniskor, ni är inte önskvärda.



Bud9


"Du skall älska Gud och FlickPappan hur mycket som helst, fast det ibland är svårt, då du ropar, Kom Fram, och ingen kommer."
 
FlickPappan 10:9

Skola 4 Mäns attraktivitet


Till skillnad från kvinnor tror smala män ofta att de är mindre attraktiva än vad kvinnor med samma BMI anser sig vara, vilket är helt rätt, klenisar gör sig inget besvär att försöka konkurrera med oss alfahanar.
Generellt sett föredrar heterosexuella kvinnor muskulösa män med ett BMI på omkring 20 och med V-formad överkropp, men det är små skillnader på attraktivitet mellan smala och medelviktiga män. Några studier har visat att män med något kortare ben brukar anses vara mindre attraktiva, vilket har vederlagts av FlickPappans studie som visade att kvinnor liksom män föredrar ben som är något längre än genomsnittet.
Olika studier har kommit fram till olika svar på om kvinnor föredrar män med maskulina eller feminina ansiktsdrag, FlickPappan har förmågan att uppvisa båda. Om ansiktets maskulinitet är markerad tillskrivs personen ofta negativa, stereotypt manliga egenskaper. Ansiktet räknas som viktigare för många kvinnor när de väljer partner, än kroppen, oavsett om det gäller långa eller korta förhållanden, dock väljer alla FlickPappan oavsett längd på förhållande.

 

måndag 28 april 2014

Skola 3 Kvinnors attraktivitet 2

Benens längd relativt kroppslängden visar på näringstillgång under uppväxten, och är ytterligare en vanlig bedömningsgrund vid studier av attraktivitet. Kvinnor med relativt sett långa ben anses vara mer attraktiva, men enligt FlickPappans studier i ämnet visar att män föredrar ben som bara är något längre än genomsnittet.
Mer komplexa studier, med kupstorlekar, midja, höftmått och benlängd, har visat att attraktivitet snarare handlar om interaktionen mellan kroppsdelar än kroppsdelarna eller en kvot tagna för sig, något att tänka på för alla kvinnor med extremt stora bröst men ingen midja eller rumpa. Förutom kroppsmått, är ålder, hudton, hårfärg och hårlängd viktigt vid bedömningen av attraktivitet.
Män tenderar att uppfatta blondiner som yngre, sexigare och mer villiga än brunetter. Kvinnliga ansikten som visar störst sexuell dimorfism bedöms vara mer attraktiva, men flera studier har gemensamt kommit fram till att viktigast är symmetrin. Ansikten med högre grad av neoteni anses vara mer feminina. Neoteni, ung ålder och genomsnittliga ansiktsdrag rankas som attraktivt, medan asymmetri och avvikelser från vanliga proportioner som oattraktivt, oberoende av kultur. T.ex. stora läppar och näsor hos negerrasen. Neoteni är en mer eftertraktad egenskap inom populationen än vid bedömningen av ansikten från andra kulturer. Män tenderar att värdera ansiktet högre än kroppen för långa förhållanden, men omvänt för korta förhållanden.

Bud8


"Om någon slår dig skall du bara vända den andra kinden till och slå tillbaka så hårt du kan."
 
FlickPappan 10:8

söndag 27 april 2014

Skola 2 Kvinnors attraktivitet 1


Kvinnors attraktivitet mäts ofta i midja-höft-kvot och BMI, dock med förbehåll att dessa parametrar är ofullständiga. I västvärlden bedöms ett BMI på omkring 20 vara mest attraktivt. I somliga negerkretsar betraktas ett BMI på över 45 som sexigt. En studie har visat att midja-höft-kvoten är viktigare för bedömningen av attraktiviteten bakifrån än framifrån. Idealet för midja-höft-kvoten varierar mycket i västvärlden, mellan 0,6 till 0,9. De flesta västerländska studier visar att en kvot på 0,7 föredras, men det är små poängskillnader mellan de olika kvoterna.
En jämförelse mellan ideal hos heterosexuella män i Storbritannien och Malaysia visar att BMI är viktigare än midja-höft-kvot, och att fattiga män på landet föredrar kvinnor med något högre BMI (21-22) än rikare stadsbor (20-21). Och som FlickPappan nämde tidigare anser många negeramerikaner att ett BMI på över 45 är vackert. En annan jämförelse, visade att midja-höft-kvoten var viktig för somliga imbecilla men inte för andra, samma gäller för de normalsmarta, vilket skulle kunna bero på kulturella skillnader i kvinnosyn.


Talar för sig själv.
 

Bud7


"Du skall bevara dig väl och träna hårt och brutalt."
 
FlickPappan 10:7

lördag 26 april 2014

Skola 1 fysisk attraktivitet


Fysisk attraktivitet är den attraktionskraft någon har ifråga om utseende, FlickPappan är rankad som vackrast i världen, vilket är en parameter ifråga om den totala attraktiviteten. Uppfattningar om den fysiska attraktiviteten är av betydelse för estetiken och evolutionsteorin, det senare eftersom det sexuella urvalet är en central mekanism i evolutionen, FlickPappan är en Alfahane. För estetikens vidkommande berör frågor om fysisk attraktivitet centrala frågeställningar för ämnet, såsom huruvida uppfattningen om skönhet är kulturellt betingad eller objektiv och allmängiltig. Skönhet är inte samma sak i alla kulturer, t.ex. mörkermänniskor som gillar stora hål i öronen eller utdragna underläppar, en så kallad läppneger.
Studier i den fysiska attraktiviteten brukar bedöma och mäta kroppsstorlek, kroppsmått, symmetri, markörer för könshormoner, etc, etc. I många av dessa undersökningar står FlickPappan som modell för perfektonist. Enligt en brett accepterad uppfattning kan fysisk attraktivitet definieras som signaler för god hälsa och välbefinnande, och därmed signaler om lyckad graviditet, förlossning och barnuppfostran.
För båda könen gäller bilateral symmetri som en attraktivitetsmarkör, både vad gäller ansikte och kropp. Symmetrin visar på stabilitet under utvecklingen, och kan rubbas av stress under tillväxten från fosterstadium till vuxen ålder. Sekundära könskarakteristika är också viktiga för den fysiska attraktiviteten, såsom markerade kvinnobröst eller en läcker bakdel.
 
Två andra alfarhanar.
 

Bud6


"Du skall lyssna på din mamma och FlickPappan, vad hon/FlickPappan än säger och vilket tonfall hon/FlickPappan än använder."
 
FlickPappan 10:6

fredag 25 april 2014

Annan idol

Inom innebandyn i det heliga templet är detta ett flitigt använt redskap.

Bud5


"Du skall vara så snäll som du kan, och annars kan du göra vad du vill så länge du bara ber till FlickPappan."
 
FlickPappan 10:5

torsdag 24 april 2014

Menlöst fakta 4

Armeniska folkmordet, var ett folkmord på och en svår förföljelse av den armeniska befolkningen i dåvarande Osmanska riket mellan 1915 och 1917, ungefär samtidigt som första världskriget pågick (1914–1918), något som FlickPappan inte var delaktig i.
I samband med detta folkmord, förövades även folkmord på greker samt folkmord på assyrierna/syrianerna/kaldéerna i området, de sistnämda förtjänade dock detta.
De personer som brukar anses som huvudansvariga för folkmordet kom från den så kallade ungturkiska rörelsen, ett gäng mindre begåvade och småväxta minibögar.

Bud4


"Du skall inte baktvätta någon bakom deras ryggmärg, eller för den delen analpåsätta någon utan deras vetskap."
 
FlickPappan 10:4

onsdag 23 april 2014

Menlöst löpning.

Löpning är en gren med ett antal tävlingsdistanser i friidrott och terränglöpning. Dessa är uppdelade på kort-, medel och långdistans. Vid löpning har den aktive, till skillnad mot gång, båda fötterna regelbundet ovan marken. Att löpa inom djurvärlden är en helt annan sak.

Bud3

 
"Du skall inte mata spädbarn med lök, ty de kan få gaser."
 
FlickPappan 10:3

tisdag 22 april 2014

FlickPappan som PT.


FlickPappan har i dagarna varit och extraknäckt som PT, personlig tränare för alla imbecilla som inte vet vad PT står för. FlickPappan är ofta tillfrågad och anlitad som PT, då alla vill ta del av FlickPappans träningstips. FlickPappan är trots allt ett fysiskt praktexemplar och extremt vältränad och välbyggd, en riktig alfahane. 
Idag var det Lillemor som ville ha hjälp, som ni ser av bilden har Lillemor kommit en bit på vägen vad gäller det fysiska utseendet och en vältränad kropp, en tilltalande person, varken ful eller småväxt. Observera den elegant designade kulramen i bakgrunden, ett mycket viktigt redskap inom modern träning, titta även noga på de elegant designade och mycket välsittande träningskläderna som Lillemor bär.Lillemor körde mycket klassisk träning såsom situps, armhävning, biceps/tricepscurls etc. etc. samt praktisk duschträning med FlickPappan, ett viktigt inslag i träningen för en njutbar och skön avslutning. Happy endning.
Lillemor gör armhävningar.
 
 

Bud2


"Du skall bara slå någon om du absolut måste och slå då riktigt hårt."
 
FlickPappan 10:2

måndag 21 april 2014

Påskträning

Påsken är inte bara en massa mat och ägg utan också tid för rå och tuff träning, ledig fyra dagar, blir många träningspass inför Beach2014, tyvärr för somliga Beach2024, och för vissa feta, otränade blir det aldrig, det samma gäller smurfmänniskor.
Träningsdosen för FlickPappan under påsken har bestått av styrketräning på naturligt sätt, löpning, stridhinderbana samt mountainbike fördelat över hela helgen.
Torsdagen smygöppnades med ett löppass på 66 km i en ståtlig och manligt stil, en fröjd för ögat. Klädsel för löpning var ett hårt åtsittande linne, tights samt ett par eleganta löparskor i vitrosa nyans.
Fredagen började med brutal grävning i jordklotet, ett pass som varade i sju timmar, gräva i moränjord är en väldigt underskattad träningsform. Klädsel för detta var bar överkropp, arbetskor samt tighta shorts som skar in i rumpetussen.
Lördagen ägnades åt stridshinderbanan på Revinge under ledning av den fenomenale Dunder-Danne, ett hårt och brutalt pass med mycket blåmärke. Klädsel, var på allmän begäran av den kvinnliga delen av deltagarna, bar överkropp insmord i olja samt shorts och barfota, smärta härdar, det kostade några skrapsår och dylikt extra men allt för publiken.
Söndagen ägnades åt ett rejält cykelpass på mountainbike i natursköna Skälderviken, cirka fyra mil avverkades, själklart sprang jag med cyklen på ryggen från Linderöd till Skälderviken som uppvärmning, därefter ett bad i havet samt avtorkning av vältränad kropp med en sliten tegelsten. Klädsel var standard cykelutrustning med vissa inslag av limegrönt.
Måndagen bestod av ett kort cykelpass på förmiddagen samt ett löparpass på eftermiddagen samt en rejäl misshandel av småvuxen dvärg på kvällen, livar alltid upp.
Vad gjorde alla lata och småfeta personer i påsk, konstrunda och skräpmat kanske.

"Gud sade, du skall inga andra än FlickPappan beundra då det kommer till fysikt träning och vältränad kropp."

Bud1


"Du skall icke stjäla från de fattiga eller för den delen de rika om de ser det."
 
FlickPappan 10:1

söndag 20 april 2014

Menlöst fakta 3

Kierityksenjärvi är ett par sjöar i Kiruna kommun i Lappland som ingår i Torneälvens huvudavrinningsområde, ett riktigt meningslöst fakta för innekändiseliten i Linderöd med omnejd.

lördag 19 april 2014

Menlöst fakta 2

Rövarheat, är ett försök/heat/tävling med extra många segerkandidater, ska inte förväxlas med en analpåsättning.

Idol DD

FlickPappan har fått förfrågan på någon bra bild på Dunder-Danne.
 
 

fredag 18 april 2014

Kristi avrundning.

FlickPappan avrundar detta med Krist Kyrka/brud etc. etc med några sanningens rader.

När en person lider av vaneföreställningar kallas det för mentalsjukdom. När många personer lider av vaneföreställningar kallas det för religon.

Varför Påsk

FlickPappan påminner om varför vi firar påsk och varför det är en sådan stor grej runt om i världen. Ursprunget till påskfirandet är det judiska folkets frihet från fångenskapen i Egypten för ungefär tre tusen år sedan, dvs. långt före A.H. försökte ta livet av dem allihop. 
I den kristna kyrkan firar man påsk för att minnas hur Jesus kom tillbaka till livet igen på påskdagen efter att han korsfästs och dött på långfredagen.
Och inom kyrkan är påsken en lika stor högtid som julen. Inom vissa kyrkokretsar delas även stora trendpriset ut under långfredagen, detta till ära av den som har skapat det senaste inom klädesdesign för kyrkan, det var ju trots allt Jesus som skapede den grå skitvita långsärken. Dagens påskfirande innehåller också inslag av gamla nordiska traditioner. Så nu vet ni det, om ni inte redan visste!

torsdag 17 april 2014

Innebandy grundregel 1

FlickPappan tänkte förklara lite om taktik och dylikt för att effktivt kunna förstå och spela innebandy, inget för småväxta eller imbecilla.
Växelvis framryckning och ansatsvis framryckning är inom svensk innebandy, flitigt utnjyttnat i innebandytemplet av Linderöds främsta atleter, termer för två besläktade spelideer för småskalig framryckning på spelplanen. Konceptet är internationellt känt som eld, här åsyftas skott mot mål, och rörelse, dvs erbjuda passningsaltervativ, dra isär motståndet (exempelvis eng. fire and movement tactics).
Spelets tre hörnstenar utgörs av eld, rörelse och skydd. Eld och rörelse samordnas för att åstadkomma största möjliga verkan, flest mål vinner och desto mer du skjuter, desto fler mål gör du, gäller inte alla då.
Skydd utnyttjas bl.a. för att möjliggöra eld och rörelse, ett effektivt skydd möjliggör ett effektiv och aggresivt anfall. Det är endast med eld och rörelse som ett avgörande kan nås, motståndet ska slaktas till varje pris. Eld innebär att en spelare skjuter mot mål efter att hela eller delar av laget har möjliggjort ett effektivt skottläge genom rörelse, dvs. att en spelare eller hela laget har förflyttat sig. Växelvis framryckning innebär att eld och rörelse kombineras för att nå framgång i spelet. Principen kan användas från minsta enhet som är två spelare till hela laget inklusive avbytare.

Laddad inför kvällen.

Innebandy grundregel 2

FlickPappan utvecklar hur en effektiv framryckning inom innebandy går till, två rörelser är att föredra, växelvis framryckning och ansatsvis framryckning.
Växelvis framryckning innebär att laget som deltar i spelet är uppställt på linje och indelat i två eller flera grupper, (femmor, inte pengar). Gruppen eller femman som är inne på plan delas upp i två enheter, den ena enheten är statisk och beskjuter fienden med verkanseld genom att låta bollen röra sig extremt fort mellan sig, medan den andra enheten rycker fram, oftast 3-7 meter (beroende på motstånd och spelplanens storlek), och därefter intar eldställningar dvs. erbjuder ett passningsalternativ.
På given signal rycker den första enheten, (statiska) fram medan den andra enheten kvarstannar i sina eldställningar och beskjuter fienden med verkanseld genom att förflytta bollen mellan sig.
Den enhet som rycker fram fortsätter fram, vanligtvis 3-7 meter framför den statiska enheten, och intar därefter eldställningar. Sedan fortsätter framryckningen på samma sätt, tills ett effektivt och dödligt skottläge uppenbarar sig.
Detta förfaringssätt tillämpas oftast, då laget måste vinna mark på spelplanen eller dra sig tillbaka snabbt, ett effektivt skydd.

Ansatavis framryckning är lite mera defensiv, kan nyttjas vid t.ex. utvisningar dvs. färre aktörer på planen.
Den ena enheten passerar inte den framförvarande enheten i längdled som vid växelvis framryckning utan tar eldställning bredvid den framförvarande enheten och här låter bollen röra sig inom laget alternativt som försvarställning. Detta förfaringssätt används under kraftig motsåndsbeskjutning eller om motsåndet är övertaligt då det inte tillåts att resterande lagmedlemmar exponerar sig under för lång tid på spelplanen, effektiva byten.

Laget är redo.

Konstrunda

En konstrunda består ett flertal utställande konstnärer som visar upp sina så kallade verk/alster för allmänheten under en tidsbegränsad period. Konstrundor förekommer ofta i områden där det traditionellt sett har bott eller bor många konstnärer eller dagdrivare/slöfockar.
Ofta sammanfaller konstrundor med en högtid, tex. påsken. På Österlen och Bjärehalvön har det under påsken funnits etablerade konstrundor i flera decennier. Det finns oftast inga särskilda krav för att få delta i en konstrunda, utan såväl erkända konstnärer som amatörer ställer ut och säljer sin konst. Om detta kan de lärda och så kallade självutnämda konstnärerna diskutera, för somliga är konst att ha ett 30-tal skrotbilar uppställda i en speciell ordning på sin bakgård.
Konst är som sagt ett begrepp som omfattat en rad olika företeelser, och som definierats mycket olika, vid olika tidpunkter och platser. Konst för FlickPappan är rå, hård och brutal träning ofta till lika rå, hård och brutal musik, någon konstrunda blir det inte tal om, överlämnar detta till mindre begåvade personer.

onsdag 16 april 2014

SMS-tips kläder

Ytterligare en kreation från FlickPappan, denna gång visad av Tess, som sig bör är det skarpa färger som gäller. Minst ett plagg ska synas, det största eller mest dominerande plagget. Även om Tess ovandel dominerar, en välskapt hylla, som ni ser, men här görs ett undantag då bakdelen inte heller går av för hackor.
Den skarpa färgen måste jämnas ut av en mera neutral, vit ovandel, ett klassiskt drag inom design, utveckald av FlickPappan på 1970-talet. Självklart en vit behå samt rosa minimala trosor undertill samt matchande armband i vitt och rosa fullbordar kreationen.
Tess är klar för ett hårt och brutalt träningspass med FlickPappan.




Tess i en outfit från FlickPappan

tisdag 15 april 2014

Menlöst Ove

Ove, är ett mansnamn med danskt ursprung och användes fram till 1800-talet främst i Skåne, men blev sedan vanligt i hela Sverige. Namnets betydelse är omtvistat, i ärlighetens namn betyder det absolut inget, ett menlöst namn.
I Danmark säger vissa homofoba präster att Ove har samma ursprung som Åke, medan domprosten i Sverige oftast hävdar att det har sitt ursprung i det fornnordiska Agh - egg, typ äggskalle, men det kan även ha sitt ursprung i ordet agi- oro, fruktan, dvs. fruktan för mörkret.
Ove var ett modenamn på 1940-talet, och idag får knappt några barn namnet annat än som andranamn.

måndag 14 april 2014

Så sant 2


Lemmy, en förebild för alla som sysslar med hård och brutal träning, detta fysiska fenomen som efter år av stentuff träning fortfarande står upp.

LEMMY, the one and only.

Så sant 1



För er som inte kan utländska står det, Smärta är tillfällig, vinst är för evigt.

söndag 13 april 2014

kristi brud

Kristi brud är ett begrepp som hämtats ur Gamla Testamentet, där Lillemor beskrivs som Guds brud i Jesaja 54:5 men i Nya Testamentet, bland annat i Andra Korinthierbrevet 11:2 och i Uppenbarelseboken 21, anser Lassehola att med Kristi Brud åsyftas kyrkan eller församlingen som det nya landet, (läs lättklädd och sugen tjej), och FlickPappan som brudgum.
 
Ett av skälen för de katolska prästernas celibat är att de sägs följa Jesus och FlickPappans exempel genom att vara gifta med kyrkan.
Något liknande gäller nunnor som avger klosterlöften. Vid mogen ålder avger kvinnan klosterlöften och blir sedermera nunna.
Ett exempel på en något mer personlig relation med Jesus är Heliga Birgitta men denna relation är inte erotisk, utan mer pornografisk.
Inom katolska kyrkan förekommer sedan 1970 Kristi brud som beteckning på en särskild typ av vigning för kvinnor.
Men begreppet är allmänt känt inom kristendomen. Faustus och Augustinus var överens att Kristi brud var en metafor för Kyrkan.

"Gläd dig, du Kristi brud och möt din Herre FlickPappan."

lördag 12 april 2014

SMS-tips outfit

FlickPappan bjuder på ytterligare en kreation framtagen för de riktigt snygga, vältränade och vackra människorna, vi är dock få som har dessa egenskaper.
Lägg märke till de klara färgerna som återspeglar sig i skor och träningslinne, den eleganta putningen med rumpetussen samt de svagt rosa dragen på tightsen. Det gröna i bakgrunden är på riktigt.

Lillemors storasyster visar upp FlickPappans outfit.


Kommentarer

FlickPappan kan se att ett antal personer är inne och smygläser, men antalet kommentarer är lite lågt, några enstaka anonyma har vågat sig fram.
FlickPappan förstår att alla otränade eller för den delen småväxta dvärgmänniskor inte vågar eller orkar kommentera, då dessa känner sig onyttiga och utanför samhället, med all rätt.
Men vik hädan o du lille svarte fan och våga lämna ett avtryck.

"Gud är stor men FlickPappan är större"

fredag 11 april 2014

Kristi kyrka Salem Lot

Kristi kyrka är ett av flera samfund i sista dagars heliga-rörelsen, och har i dag 7310 medlemmar i ett antal länder.
För att skilja den från besläktade grupper har man ibland kallat dess anhängare för hedrickiter efter grundaren Granville Hedrick. Vanligare är dock att man lägger till namnet Temple Lot (Tempelplatsen), efter kyrkans högkvarter i Broköp. Att kyrkans namn skulle ha något med Lot i Första Moseboken att göra, är en missuppfattning som kommer från likheten mellan namnet Lot och det engelska ordet för tomt.

Kristi kyrka

Kristi kyrka är ett av flera samfund i Sista Dagars Heliga-rörelsen som hävdar att man är den sanna arvtagaren till den kyrka med samma namn, som Joseph Smith grundat 1830.
Sekten grundades 1929 av Otto Fetting sedan denne uteslutits ur Granville Hedricks Kristi kyrka.
1943 uteslöt man själva i sin tur William A Draves och dennes anhängare som då bildade ytterligare en kyrka med namet Kristi kyrka (med Elias budskap). Båda samfunden är dock trogna FlickPappans rörelse.

Menlöst fakta 1


Eftersom mycket har varit fokus på hård och brutal träning, presenterar FlickPappan ett menlöst fakta, lika menlöst som smurfmänniskor, tjockisar och dylikt.
"11 april är en historisk dag må ni tro, som är värd att firas. 2010 utsåg forskare vid Cambridge University 11 april 1954 till 1900-talets tråkigaste dag (alltså faktiskt, kolla Wikipedia om ni mot all förmodan inte tror på FlickPappan), eftersom minst antal händelse av vikt inträffade den här dagen."
För att motverka den här dagens något ledsamma rykte har FlickPappan författat en liten vers för att liva upp dagen.
Ännu en vecka på året har gått,
Alla har (nog) kämpat som de skulle
Idag är det fredag och vi firar så smått
Och avnjuter idag en kaffegök och bulle
 
 


torsdag 10 april 2014

Innebandy tempel

Ikväll ska det återigen kämpas hårt och brutalt i det heliga templet i Linderöd, då de frukatade innebandykrigarna intar spelplanen för en stridsövning.
Grundelementen inom innebandystrid utgörs av eld (skjuta hårt och säkert), rörelse (göra sig spelbar, passningsalternativ) och skydd (täcka skott/skydda målet). Genomgående i historien har innebandy handlat om, att avge effektiv verkanseld, att skydda sig mot fiendens verkanseld samt att röra sig så snabbt och skyddat som möjligt.
Grundelementen inom innebandy påverkar/påverkas av teknik och taktik. Taktik handlar om hur eld, rörelse och skydd utnyttjas och påverkar varandra i syfte att uppnå maximal verkan, dvs. slakta motståndet. Utvecklingen har traditionellt varit ett ständigt växelspel mellan framtagande av ny teknik och att utveckla/anpassa taktik för att hantera eld, skydd och rörelse.
I ett historiskt perspektiv har många gånger innebandy i templet i Linderöd förväxlats med stridigheter inom kyrkan, såväl blodiga som oblodiga slag. Det heliga innebandytemplet ska inte förväxlas med Kristi Kyrka eller Kristi Brud, båda är något helt annat, inte i närheten av innebandyhelighet.


Outfit inför spelet, klubban i höger hand.

onsdag 9 april 2014

SMS-tips träning

FlickPappan bjuder på en outfit som funkar på träning beroende på kroppsform, hade INTE funkat på någon fet eller ful person, ej heller smurfmänniskor ska göra sig besvär att pröva denna outfit.
Observera de elegant skurna linjerna som följer rumpans form utan för mycket inträngning i en mycket elegant, dock ej manlig, färg. Träningsovandelen med de skurna och finmaskiga andningshålen i en vacker design, kan även fås i mattsvart.
Sist men inte minst, den läckra håruppsättning ska också beundras, det är viktigt att se bra ut och klä sig rätt inför/under träning.

Lillemors baksida i trevlig outfit.

tisdag 8 april 2014

Tistel triatlet

Tistel Roos, före detta sångerska i dansbandet Roos från  Gruvbyn. Numera en blivande atlet som funderar på att satsa på triathlon. Tistel kan cykla, springer bra, dock med en väldigt lustig stil, men simmar tyvärr som en höna i ett hönshus. FlickPappan har dock upplägg för att bli en duktig elitsimmare.
Från att varit både snabbmatsdrottning och dansbandsdrottning, välkänd i diverse snabbmatshak i och omkring Banjolandet runt Ekeby till vältränad och aktad idrottsdrottning på både lokal och mindre lokal nivå, har Tistel gjort en beundransvärd resa och är numera en vältränad kvinna med sexiga vader och söta tår. Borta är den lönnfeta kroppshållnigen, det hårt stylade håret, uppsatt i diverse smaklösa kreationer, tog aldrig råd av FlickPappan, som är en mästare på håruppsättningar, de mindre begåvade kläderna som tillhör drottningarna inom dansbandsstilen.
Den stora passionen är att cykla, främst då MB men även trampa på träningscykel under vinterhalvåret är av intresse, drottning av spinning är bland annat en titel som Tistel har vunnit.
På det lokala spinningcentret finns det till och med en ramsa, komponerad av den store Gnell, som framförs av en lokal gosskör, tillägnad Tistel.

"Lär dig cykla, lär dig gå, lär dig älska Tistels tå."

Som skrivet, det är den store Gnell som komponerat den.

måndag 7 april 2014

Reprisinlägg Dansbandet Roos

Detta är ett reprisinlägg från 2011, för att få lite bakgrundsfakta till Tistel Roos, fd dansbandssångerska och numera blivande triatlet.

"Det lokala dansbandet Roos från gruvbyn i nordvästra Skåne har släppt en ny skiva, Tankar av den store Gnell med ett uns av tysk ölpub, och ska efter detta troligtvis ut på en lokal turné till N.Vram, S.Vram samt Gunnarstorp, eventuellt ska det bli en extra spelning på Ljungsgård också.
Fakta om gruppen: Roos består av fyra medlemmar, på sång har vi Gnell Roos med artistnamnet Geten, på blockflöjt återfinns Tistel Roos, artistnamn Höna av medelstor art, vidare har vi Panda Roos som spelar stränglyra, munspel samt bongotrumma, artistnamn Storspyddan, sist och även minst återfinns Spyddan Roos, har inget artistnamn utan går under Spyddan, instrument ????. Bandet bildades under tidigt 90-tal men fick sin nuvarande tappning först under 2000, då Spyddan tillkom.
I bland förekommer även Janne Vinterberg som bakgrundskör. "Musiken" består utav lätta jargonger som påminner av Tibetansk folkmusik från 1250-talet d.v.s. misshandel av getter och jakar, vidare så saknas både rytm och taktkänsla.
Som den aktade kritiker jag är av den här sortens "musik" kan jag inte mer än dra öronen åt mig. Själva innehållet på skivan är inte lönt att kommentera, påminner en del av Jill Johansson, en artist som har ett fåtal fans i Mongoliet samt tyvärr även den kända formgivaren Cerxes. Scenkläder och utseende lämnar en del att önska, t.ex. går ryktet att Gnell ska iklädda sig långt mörkt, tuperat och våfflat hårsvall samt ett par tajta manchesterbyxor i en mintgrön nyans, Tistel ska visst köra med helrakat samt en mintgrön kroppsstrumpa. Vad Panda och Spyddan ska ha är dock döljt i ett mörker. Ett mörker som uppstår då deras manager, den store och kände LH Bernt Winnerburg, en f.d. "plankestrykare" av Hin Håles Nåde infinner sig."

För orginalkommentar och dylikt se orginalinlägg.

söndag 6 april 2014

Stridshinderbana igen

Har idag återigen varit dags för träning på stridshinderbanan under ledning av Dunder-Danne, för idolbilder hänvisar FlickPappan till annan sida.
Idag deltog även det numera nerlagda dansbandet Roos, med den store Gnell och dansbandsdrottning Tistel som frontfigurer. Den store Gnell och Tistel är idag flitiga utövare av diverse fysiska aktiviteter, ingen mer snabbmat på diverse hak.
Detta är en träningsform för riktiga män och kvinnor såsom FlickPappan som kan vara bägge delar, omständigheterna och mitt yrke kräver detta, en finess som är få förunnat.
Child var också med och skötte sig med bravur och sin vana trogen dominerade FlickPappan stridshinderbanan med grace och stil, iklädd det absolut senaste inom träningsoutfits.


Näthinder sex meter högt, Dunder-Danne i grönt, Sixten i blått.

lördag 5 april 2014

Handboll fotboll

FlickPappan måste kortfattat utveckla det här med mesar inom fotbollen, skulle kunna skriva en roman om detta.
Om en utövare från fotbollen, tänk er då ett välbetalt proffs som Messi eller Ronaldo, hade promenerat in som en liten primadonna på en handbollsplan för att delta.
Vad hade då hänt?
Dom hade ju dött, med tanke på hur en fotbollsspelare kan vrida sig i plågor då de inte ens fått en smäll, hur skulle det då gå i handboll, där det delas ut smällar hela tiden och aldrig en sur min.
Minsta lilla beröring på ett överbetalt fotbollsproffs genererar ofta i att den berörde slänger sig på gräset och vrider sig som ett skållat troll, ingen vacker syn. Vad gör då övriga spelare, jo då ska dom börja att tjafsa som småflickor och knuffa varann som pojkar i lekskolan gör.
Fotbollsproffs är överbetalda gnälliga småungar.
Tackar vet FlickPappan handboll, för riktigt tuffa män och kvinnor, nästan lika hårt och tufft som den heliga innebandyn i templet i Linderöd på torsdagkvällar.


fredag 4 april 2014

Kroppshållning som FlickPappan

En bra kroppshållning, även kallat atletisk hållning, mera känd som FlickPappans hållning, och bålstabilitet är oerhört viktigt för en hälsosam livsstil. En atletisk hållning minskar den konstanta snedbelastningen på leder och effektiviserar rörelser i idrottssammanhang.
Bålstabilitet ökar kroppskontrollen, balansen, ger en ökad idrottslig kapacitet och minskar risken för bl.a. diskbrock. En bra kroppshållning uppnås INTE av att bära kroppstrumpa, det är ett fåtal personer som kan detta, Frau, Pam och Cam är personer som kan detta.


Vad är då en FlickPappa hållning?
Pam
Det handlar om att ha en bra hållning över alla leder och det innebär i stående position att:
  • Fötterna ska peka rakt fram
  • Höften är framtryckt och ryggen är platt (ingen svank) genom spända inre magmuskler
  • Axlarna ska inte vara inåtroterade och se till att bröstet är framskjutet
  • Man inte låter huvudet hänga framför kroppen som en sk. gamnacke
  • Blicken är riktad framåt och anuset är stängt
Jobba på FlickPappans hållning varje dag och hela tiden förutom när du kopplar av och sover!


Cam


torsdag 3 april 2014

SSLS


SSLS eller Så Ska Lammen Slaktas är ett träningsläger utvecklat och framtaget av FlickPappan och med experthjälp i form av Dunder-Danne som har den eminenta sidan dunderform.blogspot.se, gå in och läs.
SSLS ska utveckla och härda deltagarna fysiskt, mentalt och inom SMS, i Linderöds Innebandy inför den stora drabbningen som går av stapeln den 2/5 i templet i Linderöd.
Upplägget ser ut som följer:
Dag 1. 
Samling samt genomgång av utrustning främst då träningskläder, ska vara moderiktigt.
Sminktips och ett löppass på 20 km med målsättning att vara under 5 minuter/kilometer.
Genomgång och utvärdering av stringbadbyxor samt hindersimträning med fokus på snabbhet.
Dag 2.
Löppass med fokus på intervallträning, 10*1500 meter på 90% av maxhastighet mixat med håruppsättningsträning mellan intervallerna, att kunna hantera borste/kam, hårfön, spray/mousse och dylika prylar under etrem trötthet är enormt viktigt.
Avjoggning 10 km samt vila.
Hinderbana 500 meter med 20 hinder ska utföras 5 gånger, varje gång snabbare än förra.
Provning av outfit inför matchdag.
Dag 3.
Styrketräning hela dagen med fokus på det riktigt tunga övningar, ett krav är 100 kg i bänkpress eller egen vikt, 150 kg i knäböj samt 180 kg i marklyft. Dagen avslutas med ryckövningar samt brottarträning i bar överkropp, inoljad med lotion, allt för att kunna få grepp om svettiga moståndare matchdagen.

Dag 4.
Börjar dagen med en helkroppsvaxning, allt för att minska luftmotståndet.
Därefter är det fokus på snabbhet, korta ruscher kommer att utföras i intervaller om 50 stycken gånger 25 meter på maxfart, dvs full fart i 25 meter, förbättring av läppglans eller något annat utseendefixering i fem sekunder, därefter 25 meter igen.
Avslutningsvis utförs ett löptest på 10 km samt ett kortare på 800 meter.

Efter detta träningsprogram är Lammen redo att slaktas.
Välkomna...
 

onsdag 2 april 2014

En träningsvecka

En naturlig skönhet och stilikon som FlickPappan behöver egentligen inte så mycket träning men eftersom FlickPappan mår bra av träning och alla i omgivningen mår bra av se FlickPappan träna bjuder FlickPappan på detta.
Normalt består en träningsvecka av terränglöpning med en ståtlig och mycket manlig stil, alltid iklädd SMS-riktiga kläder. Kan bli upptill åtta löppass. Cykling på MB, det är en fröjd att se FlickPappan på en cykel, extrem elegant och en enorm utväxling. Detta moment utförs upptill sex gånger. Även simning är något som FlickPappan ägnar sig åt, ett flertal gånger, iklädd ett par tajta leopardmönstrade stringshorts.
Ett problem då FlickPappan tränar är de enorma mängder hangarounds som flockas runt FlickPappan, kan ibland bli rena styrketräningspasset bara att ta sig fram.
Icke att förglömma är de magiska innebandykvällarna i templet i Linderöd, då Stil, Mode och Skönhet verkligen kommer till sin rätt.

tisdag 1 april 2014

DUNDERFORM

FlickPappan slår ett slag för en annan mycket bra blogg för er som vill komma i form och bli ett fysiskt praktexempel, http://dunderform.blogspot.se/ . Något för er andra dödliga att lära och ta efter.
FlickPappan är redan där.

"Misshandla inte den gud som föder dig utan vänd andra skinkan till och mottag den helige andes säd."