tisdag 8 november 2011

Gästinlägg: Festa loss

Som ung var FlickPappan mycket ute i svängen. Han gick byggprogrammet på gymnasiet och körde raggarbil samt lyssnade på hårdrock. Ni kan själv dra slutsatsen: "Live hard, die young".

Något hände dock längs vägen: Han skaffade frau und child. "Fest upphör". Skaffa utbildning, hus o.s.v.

En som fortfarande är ute i svängen är dock Lille-Danne. Det dricks inte sprit eller tas andra preparat, främst med tanke på den huvudsakliga bisysslan: idrott. Dock har Lille-Danne inga problem med att ha roligt ändå: "Du är störd", "Du är knäpp, "Du när galen", är några uttryck som Lille-Danne får sagt till sig dagligen, särskilt i samband med festliga tillställningar. Exempelvis att ta av sig på överkroppen hör till vardagen, särskilt när ingen väntar sig det.

För ett par helger sen övernattade exempelvis en tjej fredag-lördag och en annan lördag-söndag. På söndag kväll märker Lille-Danne att det ligger ett armband på ena nattduksbordet. Armbandet är kvar i Lille-Dannes förvar då han inte har en aning om vem som glömt det och man kan ju ge sig fan på att det absolut inte är den man frågar först av helgens kvinnliga gäster.

Nedan är en fin bild på hur det kan se ut en helt vanlig lördagskväll i Lille-Dannes kvarter. Det är inte Lille-Danne på bilden, men det kan ni säkert själv räkna ut. Lille-Danne är spänstig.

3 kommentarer:

  1. han verkar till att vara en trevlig pridk den här lelledanne

    SvaraRadera
  2. Det känner man ju till om flickpappan men att lilledanne också var det visste jag inte.

    Fler bilder på överkropp vill jag ha.

    SvaraRadera
  3. Rune brukar själv festa tämligen hårt

    SvaraRadera