onsdag 6 april 2011

Självmordsbombare 1

Självmordsbombare, vilket yrke att satsa på, ett uppdrag sen är det slut, efter att ha tillbringat 3-4 år i skolan med dryga studielån. Problemet med skolgången är att den som går ut som kursetta, dvs. den som är kvar, blir med automatik underkänd fast än personen är ensam kvar i klassen och tillika kursetta.
Islamiska fundamentalister motiverar handlingen med att personen blir martyr och därefter förs raka vägen till paradiset. Detta motiveras med (sura 2:154) och (sura 3:169,171). Enligt denna styggelse till religon ska det även finnas 15-åriga oskulder i paradiset som väntar på dem som spränger sig själv i luften, DO NOT THINK SO. Och hade FlickPappan fått välja skulle det varit 17-åriga tjejer med toppiga samt en viss erfarenhet.
Att folk spränger sig själv i luften är ju var och ens ensak, normala människor tänker nog inte, att idag ska jag nog ta spränga mig själv i luften,. Ett exempel på i mina ögon en lyckad sprängning av en självmordsbombare var killen som gjorde det i Stockholm. Han sprängde sig själv utan att skada andra varken människor eller egendom, som sagt en lyckad sprängning.

7 kommentarer:

  1. En aning självdestruktivt och karriären är kort.

    SvaraRadera
  2. dom kan ju ta jobb i en gruva tex kiruna

    SvaraRadera
  3. Bra förslag, där hade dom gjort lite nytta.

    SvaraRadera
  4. Bra förslag, där hade dom gjort lite nytta.

    SvaraRadera
  5. Bra förslag, där hade dom gjort lite nytta.

    SvaraRadera