torsdag 7 april 2011

E.N.B

Som FlickPappan nämde i ett av förra veckans inlägg har han varit verksam i ett punkrockband, nämligen E.N.B, Emils NappflaskeBakterier. Gruppen bestod av FlickPappan på sång, Pidde Pitt på gitarr, Ralle på trummor samt den ende av oss som kunde spela, Henke på bas. Vi hade en väldigt kort men intensiv karriär, med ett flertal hits, enligt oss själva, bakom oss, bl.a. köööss fitttta, jag är desperat samt flingor från Flen.
Tyvärr blev vår karriär kort men väldigt intensiv, under vår korta aktiva tid hann vi med allt som alla stora rock/punkband behövde flera år för att uppnå, vad gäller sex, droger och rockenroll. Kan nämnas på vår första spelning, och enda, och sista, var sångaren så full och låg ute i någon buske med en eller flera groupies så han missade spelningen, gitarristen var så påverkad att han fick stötta sig på sin elgitarr, trummisen sprang upp på scen och fick för sig att han skulle strippa, sagt och gjort, där stod han med lille vicke virre framme, den ende som var hyfsat onykter var basisten som drog ett bas-solo.
Och därmed lades E.N.B ner, men om YLLAR behöver hjälp med texter kan jag eventuellt ställa upp, fast med tanke på Heins skönsång och makalösa texter så tror jag inte att det behövs.

7 kommentarer:

  1. Hade inte de vatt fint med en återförening av ENB på årets svina fest eller kanske paus musik på dansbands festen, fp vill ju ändå dit.

    SvaraRadera
  2. Bra Cerxes...kanon förslag!

    Vad gäller YLLARS repetoar är den ganska begränsad i dagsläget, så alla nya förslag mottages tacksamt....åtminstone från oss som behöver lyssna på dem ;)

    SvaraRadera
  3. Vår bas har oanade talanger

    SvaraRadera
  4. Spelning med YLLAR, Roos samt en återförening av ENB, det hade varit något.

    Tyckte annars att Heins hade en bra repetoar vid våran utekväll.

    SvaraRadera
  5. Någon på jobbet som tjyvläser.

    SvaraRadera
  6. Sjunga och spela kan du också, kan du dansa.

    Och JA jag är tillbaka.

    SvaraRadera
  7. SOm FlickPappa måste jag kunna allt, vilket jag också kan.

    SvaraRadera