lördag 30 april 2011

Valborg

Valborgsmässoafton är en årlig högtid som firas i Estland, Finland, Lettland, Sverige, Tjeckien och Tyskland den 30 april eller 1 maj. Traditionen grundar sig på den hedniska högtid som funnits i Tyskland, men har senare kommit att sammankopplas med kulten av den heliga Valborg, mot häxtro och onda andar, som uppstod efter hennes död år 779.
Valborg blev förklarad som helgon den 1 maj (därav förr kallad Valborgsmässan), och genom denna omständighet förbands hennes namn med den germanska hedendomens på nämnda dag hållna vårfester, som av den kristna övertron stämplades såsom häxförsamlingar. Särskilt trodde man, att på Valborgsmässonatten (mellan den 30 april och den 1 maj) att häxorna red på kvastar eller getabockar till de gamla offerplatserna, i synnerhet till Blocksberg (Brocken, den högsta spetsen av Harz, bekant bl.a. genom den fantastiska scenen "Walpurgisnacht" i Goethes Faust), och där gjorde ofog i djävulens sällskap. För att oskadliggöra spökeriet förde man oväsen (med rop, skott och horn) samt tände eldar på höjderna. Sådan blev nämligen den kristna tidens förklaring av dessa till sitt ursprung hedniska vårseder.
I Sverige super man mest.

fredag 29 april 2011

Verk av Cerxes

I dagarna har Cerxes presenterat ett nytt verk, som är en hyllning till Nan Tunnel. Detta eminenta verk finns att skåda utanför Nan och Sennas bostad. Mästerverket är gjort i rent järn, ett överskott från andra mindre lyckade konstalster från andra klassens formgivare, själva hjärtat är pulverlackerat med lila guldöverdrag. Som vanligt ett lyckat konstycke av den berömde formgivaren Cerxes Tingsryd.

torsdag 28 april 2011

Husbygge 2

Uppdatering på bygget av FlickPappan, Frau und Childs nya place, nu ligger all frigolit på plats i grunden, en trendig vit färg, lyser upp hela åsen. Juan har varit duktig, jag får slänga till onom ett ben eller något.


SMS-tips 8

Heter du Pierre eller Jean-Pierre, döp om dig.

onsdag 27 april 2011

SMS-tips 7

Hade gud velat att vi skulle vara bruna hade vi varit födda så.
Våga vägra sola.

tisdag 26 april 2011

Påsk bibelord

Vet att det är lite sent men något bibelord till påsk är på sin plats.

Ty så älskade Gud världen att han sände sin enfödde son,
för att de som tror på honom inte skall gå under utan ha evigt liv.
                        Johannesevangeliet 3:16

Påsk på Jesus tid

På Jesu tid var påskfirandet en årlig festvecka då judar från hela den romerska världen kom till Jerusalem för att fira högtiden. Påsklammet fick endast slaktas i Jerusalems tempel. Judarnas påsk firades till minne av israeliternas räddning ut ur slaveriet i Egypten. När Herren hemsökte Egypten gick han förbi israeliterna när han såg att de bestrukit sina dörrposter med blodet från ett lamm som offrats. (Ordet påsk kommer från hebreiskans pasách som betyder ”gå förbi”, ”skona”.)
Denna händelse var en förebild för Jesu död på korset. Jesus var Guds syndfria och rena lamm. Hans blod rann på korset för att rädda alla människor från synd och död.

Goodbye Kitty 3

En passande bild i samband med påsk.

Påskledighet


Somliga går in för det här med att fira påsk, här är det inga påskägg eller påskmat utan mannen på bilden tar till det tunga direkt, nämligen att supa.
Trevligt?

måndag 25 april 2011

Vi 7 i Serby

Knyter an till inlägget om oss som var i Serby för två månader sedan. FlickPappan fick frågan om det fanns något foto på dem som var med och visst finns det ett foto. Med tanke på hur samhället ser ut går det att säga att 7 vågade livet, då de gav sig ut på röjarskiva i Serby.
Från vänster har vi FlickPappan, Bias, Cerxes, Heins, Pat-Rik, Senna samt Ubbe.

SMS-tips 6

Det är trendigt att vara snygg och ute att vara ful.

söndag 24 april 2011

Fin bild

En liten blomma som Frau har odlat, delar med mig till alla av bilden.


Husbygge 1

FlickPappan har i helgen startat upp projekt husbygge, dvs. ni som inte vet, FlickPappan och Frau ämnar bygga ett nytt hem/castle. Med start på torsdagen började schaktningsarbeten samt sättning av stödmur, till min hjälp hade jag den eminente Inge Röe, se inlägget om honom från 1/3, den elegant bland elefanter då det gäller att framföra en grävmaskin.
På fredagen anlände även Jöns Olofsson, eftersom FlickPappan normalt är van med att bestämma, behövde han någon att skälla på under fredagen. Denna dag gick åt till att lägga inre VA samt påbörja makadamisering samt sättning av grundelement. På påskafton, Jöns orkade bara en dag, fortsatte FlickPappan och Inge Röe med makadamisering samt att färdigställa grundelement. Till kvällen var grunden färdig map. makadam samt grundelement, två dagar till en grund, det går fort då duktigt folk arbetar.
Innan gjutning av platta, återstår det vissa moment så som frigolit, golvärme, armering mm. Om det finns någon frivillig som vill hjälpa till, är det bara att höra av sig. Det är en ära att få bistå FlickPappan, gratis SMS-tips till alla som hjälper till.
Nu idag har Inge Röe gjort diverse förbereddande arbeten med trädgård och hästhagar.

Ni som undrar, inflyttning är planerar till sommaren 2012, ett års byggtid, FlickPappan ska hinna med att tillverka allt till huset.

På grund av ovan husbygge finns det en risk att inläggen på bloggen blir färre, take it or leave it.

lördag 23 april 2011

Glad Påsk

FlickPappan vill bara önska alla SMS-personer en trendig påsk. Hoppas att ni har tagit till er av SMS-tipsen.

Lite Påsk till.

En typiskt syn nu till påsk, många som blir av med sina syskon.

Herrlaget

Eftersom FlickPappan eftersträvar jämlikhet kommer det även en bild på ett herrlag, dock inget som jag har tränat, därav den slappa hållningen. Dock har dom iklätt sig i den senaste kreationen från Ukrainas store modeskapare IB.

fredag 22 april 2011

SMS-tips 5

En trend och ett säkert kort för att lyckas är att iklädda sig i gul kycklingdräkt till påsk. Gärna lite röda anusfjädrar också, så är lyckan gjord.

Flicklaget 5

Målvakten i mitt flicklag F17, hette Kitty, en tjej som var vän med både stolpar och ribba, hon hade alltid en hand över till det. Som målvakter brukar säga, stolpar och ribba är ens bästa vänner. Hände ofta att Kitty stannade kvar efter match och hjälpte till med stolpe och ribba, behövdes ibland att smörjas in.

Sportunderkläder

En bild på en trend som gäller i Holland för tillfället, då det gäller underkläder till idrottare.

torsdag 21 april 2011

Flicklaget 4

Den stora stjärna i flicklaget, F17, var en tjej som heter Keley, här på ett foto med de trendiga matchställ som användes, designade av FlickPappan själv. På våra matcher hade vi alltid en stor publik i motsats till dagens damfotboll.

Sportbotanik

Sport kan även vara en term inom botanik och hortikultur. Det är en del av en växt som avviker morfologiskt från resten av plantan. Det kan vara avvikande färg eller form hos grenar, blad eller blommor. Sporter med önskvärda egenskaper tas ofta tillvara och förökas vegetativt. Dessa utgör nu nya sorter. Sorter som härstammar från sporter har ofta en tendens att revetera (återgå till ursprungsformen).

onsdag 20 april 2011

SMS-tips 4

Om man är osäker på om ens partner har någon sjukdom vid sex, använd dubbla kondomer, den innersta kondomen smider du in med stark senap, sätt en ny utanpå. Om den yttersta spricker lär någon märka det.

Flicklaget 3

Ibland då jag och mitt flicklag, F17, skulle spela match kunde det regna under uppvärmningen, och på grund av att klubben där jag var verksam var lite snål kunde det hända att flicklagets matchställ krympte lite.
Jag minns en gång då vi skulle spela mot ett killag i 16 års-åldern och det hade regnat innan, killarna hade inte en chans, jag tror att vi vann med 14-2.

Sportövervakning

Så här kan övervakningen se ut i ett muslimskt land eller på ett derby mellan AIK och Djurgården. Observera den trendigt gröna sjalen strax höger om mannen.

tisdag 19 april 2011

Flicklaget 2

Det fanns ju även en baksida med att träna ett flicklag, F17, nämligen att ibland fick jag som tränare bara se ryggtavlorna av dem, speciellt de få gånger som vi förlorade en match.

Sporthistoria

Sport har utövats i olika former sedan förhistorisk tid. Det finns dokumenterad idrott från bland annat Kina och Egypten. Den västerländska idrottstraditionen härstammar från antikens Grekland. Under 1800-talet industrialiserades stora delar av världen, och förutsättningarna för resor mellan länder förbättrades, bland annat genom järnväg och ångbåt. Detta gav möjlighet till internationella tävlingar och landskamper. Andra viktiga idrottshistoriska händelser var nationalismens genombrott på 1800-talet, de moderna olympiska spelens grundande och televisionens spridning. I början av 1900-talet var amatöridrott ett viktigt ideal, men därefter blev idrotten mer professionell.

måndag 18 april 2011

SMS-tips 3

Använd kondom då du har sex med en ful brud, vi vill inte ha fler fula människor i världen. Safe Sex.

Flicklaget 1

Under min ungdom var jag tränare för ett flicklag F17, dvs ett flicklag som bestod av 17-åriga tjejer. En underbar tid i mitt liv eftersom jag var en väldigt omtyckt tränare och alltid fick vara med i omklädningsrummet och hjälpa till med benskydd, linement mm. samt gå igenom taktik och dylikt.

Sport allmänt

Sport är ett samlingsbegrepp för olika aktiviteter med tävlingsmoment. Sport kan utövas individuellt eller i lag. Den sport som antingen är störst i antalet utövare eller drar mest publik brukar kallas nationalsport. De flesta större sporterna har ett eget förbund. I de flesta sporter tävlar damer och herrar i olika indelningsklasser.

söndag 17 april 2011

FlickPappan sjuk

FlickPappan åkte på en öroninflammation i helgen, är ett erkänt skickligt öronbarn, har haft ett hundratal öroninflammationer. FlickPappan är inte så mycket för sjukhus och dylika ting, trender och mode på dessa anläggningar är inte uppdaterade, har sett likadant ut under många år. I alla fall, efter påtryckningar från Frau, denna dominanta kvinna, begav sig FlickPappan till akuten på Kristianstad sjukhus tidigt på lördagsmorgonen, ett fåtal personer före och inga efter mig i kö. Som vanligt var inredningen av det spartanska slaget, väggar och tak gapade tomma från konst, de var bara vita. Ett fåtal inredningstidningar fanns, samtliga var dock gamla.
Efter cirka en timmes väntan fick jag tillträdde till det innersta, en sjuksköterska modell äldre kvinna tog hand om mig, iklätt den vanliga vita dräkten. Första frågan var, vad jag tillhörde för sjukvårdsdistrikt, jag svarade Tollarp. Då måste du köra till VC i Näsby, vi kan inte ta hand om dig här fick jag till svar.
Du får gå en runda på stan och sedan sätta dig i kö på VC i Näsby, fortsatte hon. Kan du inte bara titta mig i örat och skriva ut något frågade jag. Nej fick jag till svar, du måste köra till Näsby. Så fan heller sa jag, då kör jag hem.

Sjukvård i Sverige på 2000-talet vad fan är det. Dom kunde inte titta mig i örat och skriva ut något mot det.

Smärta det härdar. Alla som haft öroninflammation vet vilken smärta det är.

fredag 15 april 2011

SMS-tips 2

Om inte det funkar med gummiband, se SMS-tips 1, tex. att håret är riktigt flygit eller yvigt, går det bra med fogskum. Ett problem är bara att få bort det, men vill man var fin så får man lida pin, eller skapa en skinheadtrend.

Ubbe Vin

Det finns visst ingen bransch som Ubbe inte håller på att etablera sig i, nu även vin i Danmark, är det maskrosvin eller något annat hemligt recept. Vad månne det bli av denna storsatsande entreprenör. Dock kan ju vin vara ett bra sätt att få någon snygg.

Tips till ikväll



Det är fult att vara ful.



torsdag 14 april 2011

SMS-tips 1

Ett bra tips inom SMS är att använda de små gummiband som tandläkare använder vid tandställning då man har problem med sin håruppsättning, både FlickPappan och AraS använder detta.

Ubbe Cafe

En ny caferörelse har visst ploppat upp i Årröd, har själv inte haft möjlighet att avnjuta det delikata kaffet här, som sagt Ubbe, en man med många strängar på sin lyra. Det erbjuds visst även livemusik.

Burkarock

Även andra religoner kan ibland rocka loss, många gånger har FlickPappan intoducerat dem i rocken ljuva konst, finns även mycket annat som FlickPappan har lärt ut till alla dem som vandrar på vår jord. Tänk på all ljuv SMS-konst som FlickPappan är fader till.
Här har vi den rockande muslimbruden, lite grann som Sveriges Rock-Olga, R.I.P, iklädd det senaste modet i arabvärlden nämligen opalblå med småprickigt av svartmetallic. Hela kollektion är framtagen av Fru Karlzone.

Nu blir det alltså ingen fällande dom för dem som tillhör Kristus Jesus.
   Romarbrevet 8:1

onsdag 13 april 2011

UBBE Pizza

Att Ubbe är en sann entreprenör är allmänt känt, men att han även har startat en pizzeria visste jag inte. Självklart är det ett hämställe utan servering, här rullar kulorna.

Hank von Helvete

Då min gode vän Hank von Helvetet, sångare i norska metal-bandet Turbonegro har tolkat Cornelius Wresvijk samt även uppträder som honom, tänkte jag lägga ut en annan tolkning av detta alster av Cornelius, en mycket, i mina ögon, folkkär trubadur.


Turbonegro

Ett litet poträtt av personer som verkligen kan det här med att klä upp sig vid utgång eller uppträdande. FlickPappan presenterar det norska metal-bandet Turbonegro, alla goda vänner till mig, främst då Hank von Helvete som står längst till höger. Övriga medlemmar är Euroboy, Pål Pot Pamparius, Happy-Tom samt Rune Rebellion.


Turbonegro är ett norskt metal-band som bildades 1988. Bandet är känt för sin homoestetiska image och spelar enligt FlickPappans utsago deathpunk. Deras fans kallar sig själva för Turbojugend och består av olika föreningar utspridda i framförallt Tyskland, Norge och Sverige men även i andra delar av världen. För tillfället finns det över 2700 jugends.

Namnet Turbonegro


A Turbonegro is a large, well equipped, armed black male, in a fast car, out for VENGEANCE. We are his prophets.

tisdag 12 april 2011

Ubbe Resa

FlickPappan antar att detta är reklamen för SPA-produkter eller om det är erbjudandet för spa-behandling, eller har Ubbe även slagit in sig på resebranschen.

Till Ubbe

Till husplats
Tvättad makadam 8-25 ca 45-50 ton
Tvättad makadam 4-11 ca 10 ton
Bärlager 0-32 eller 0-45 ca 30 ton
Till foderplats
FL 0-90 ca 30 ton
BL 0-32 eller 0-45 ca 15 ton

Burka släktträff

En bild från en släktträff.

måndag 11 april 2011

UBBE Design

Fann till min förvåning att Ubbe har startat en designbutik, vill bara klargöra att detta är FlickPappans avdelning. Ubbe skall syssla med SPA-produkter samt design inom entreprenadbranschen, inte med smycken och annat krimskrams.

FlickPappan och Fraus första möte

Jag minns det som igår, vi hade chattat på en internetdejtingssajt, två desperata själar efter kärlek som vi var, utsvultna och hungrade av kärlek och att bli älskad av någon annan än bara sig själv. Slippa de ändlösa nätterna av självstimulans, det hopplösa raggande på krogen, vakna upp dagen efter och smyga iväg då man såg vad som låg sidan om, funkade bra om man vaknade på bortaplan, värre på hemmaplan.
Jag och Frau hade bestämt date på ett ställe, och vi skulle båda köra motorcykel dit, både jag och Frau hade hittat på svepskäl till att inte kunna träffas mer än ett par timmar, regel 1 vid internetdating, ett svepskäl för att slippa dra ut på pinan, jag skulle på fest och Frau skulle jobba.
På vägen till vårt möte fick jag ett samtal att Frau hade fått punktering på sin hoj, jaja tänkte jag. I alla fall, jag ordnade däck på burk och begav mig till den angivna platsen och döm av min förvåning att sidan om en gammal hoj stod en jättetjusig brud på alla fyra med rumpan i vädret, oj tänkte jag, är hon så desperat. Detta var FlickPappans och Fraus första möte, vad som hände efter detta får ni gissa er till.
Kan berätta att en hästtransport samt ett gatukök var inblandade.

Det senaste inom underkläder för damer på språng, en elgant och figursydd trosa.

söndag 10 april 2011

Uppdateringar 10/4

Återigen dags, blev inga direkta uppdateringar förra veckan på grund av att FlickPappan drabbades av en elak fransk bacill samt att det för övrigt var en lugn vecka. Vet inte om temaveckan om dansband föll i smaken. Den här veckan har det varit inlägg av lite diverse slag, det märks att våren är på väg, folk har bättre saker för sig än att sitta och kommentera min blogg, bra på ett sätt, det visar att det finns ett liv utan FlickPappan, men tråkigt för mig då jag vill ha mycket kommentarer. Men så länge folk och fä läser får jag kämpa på men min blogg. Om någon har något ämne ni vill att FlickPappan ska fördjupa sig i så tveka inte att föreslå det.
Självklar inneperson går till AraS, mycket på grund av hennes bemärkelsedag. Dag-Otto skickar jag ut i kylan igen, då kanske han vaknar igen. Snygg har lämnat flest avtryck förgående vecka. Veckan som kommer ska jag visa lite av Ubbes mångfald, en sann entreprenör, samt som vanligt en hel del annat också.
Längesedan som jag avslutade med ett bibelord.
Låt oss orubbligt fortsätta att bekänna vårt hopp, ty han som gav oss löftena är trofast.
   Hebreerbrevet 10:23

Åter i Serby

Under gårdagen som nämdes i inlägget om AraS var FlickPappan och Frau samt familjen Tingsryd i Serby och visade upp sig, Som vanligt uppklädda till tänderna, även Cerxes hade lyckats med sin senaste kreation vad gäller håruppsättning, en vacker föning samt lite mousse gör underverk.
Efter en delikat middag i eget V.I.P-rum, vi ville inte blanda oss med det "vanliga" folket, det väcker så mycket avundsjuka och AraS säkerhetstjänst hade fått så mycket att göra. Som sagt, efter middagen begav vi oss iväg för att bowla, fick som vanligt en bana i mitten, detta för att övriga gäster skulle få lika mycket ögongodis samt att AraS säkerhetstjänst fick en klar överblick av området.
Efter några timmars bowling samt lite champagne och räkor stod det klart att FlickPappan stod som segrare, inget att bli förvånad över.
En mycket trevlig kväll med trevligt sällskap och inte rent för många wannabee, AraS säkerhetstjänst hade på det stora hela en lugn kväll.

Goodbye Kitty 2

Då det har varit lite inlägg med anknytning till en vedervärdig religon eller tro, även självmordsbombare har varit på tapeten, vet inte vad jag ska säga om detta yrke, passar denna bild in.


Postorderbrud.

Att det går att beställa en fru genom "postorder" är allmänt känt, för det mesta är det blonderade ryskor med stora lökar som söker män i Amerika, i Sverge är det ofta söta tjejer från asien som söker kontakt och i mellanöstern kan det gå till på detta sättet. Hoppas att Mustafa blir nöjd med henne.

lördag 9 april 2011

AraS


I samband med den kända bimboblondinen AraS Tingsryds födelsedag idag, går det utmärkt att framföra sina gratulationer till henne genom FlickPappans blogg. Riktiga hedersmän pratar inte om damers ålder men med en sådan fin, ståtlig och självsäker dam som AraS är det inget problem, hon blir som vanligt 25 år.
Inför kvällens begivenhet gäller ett antal enkla regler, max 8 extra fotografer, ingen medverkan från 2 generationen samt inget deltagande utanför den inre kretsen.
För att hindra en massa nyfikna har AraS ett eget "stall" av säkerhetsfolk, 100% män, se även nedan bild, där hennes eget säkerhetsfolk bär hennes namn på ryggen. Det brukar vara tämligen hårda killar docj inte lika hårda som FlickPappan, som är extremt hård.
I alla fall framför era lyckönskningar till AraS Tingsryd under dagen.

AraS säkerhetstjänst.

Självmordsbombare 3

Terroristerna har utvecklat det här med självmordsbombare, finns ju en viss förståelse till varför dom lyckas nu för tiden. Vilken man hade stoppat denna kvinna.

Handväskor 3

Här redovisar jag ytterligare ett antal handväskor i lite mer trendiga färger, som vanligt ett måste för den modemedvetna kvinnan på språng i livet med ett utstakat mål framför sig, kanske en latte. Ett flertal av kreationerna är skapade av FlickPappan själv med viss hjälp av Jean-Pierre ibn....... FlickPappans favorit är den röda väskan längs upp till höger, påminner lite om en röd lackväska som ett visst kliental av damer använder.


fredag 8 april 2011

Handväskor 2

FlickPappan presenterar här ett antal handväskor som kan passa till de mode och trendriktiga personerna som finns ute i vår värld, i universium. Ett måste för alla, Frau har själv ett 50-tal väskor, detta till trots att Fraus stora passion är jackor.

Den klassiska knogjärnsväskan, ett måste för alla slitmedvetna tjejer i storstaden.

En lite tuffare väska för hårda brudar som gillar lite rejäla tag.

Väskan för all hårdrockstjejer, utmärkt på festivaler.


För barnen.

En miljövänlig väska för den snåle smålänningen.

Självmordsbombare 2

En bild från en typiskt skola för personer som ska bli självmordsbombare. Lägg märke till hur hemliga dom är med sina svarta masker, som är en väldig kontrast till det vita som är mer oskuldsaktigt. Tyvärr funkar inte vitt i detta sammanhang, på grund av den gråaktiga inramningen, för att bryta av mer hade det krävs lite mer färg, något åt det neonaktiga. Mannen till vänster på bilden har hottat upp sin klädsel genom att kombinera vitt och svart till en grönfärgad utstyrsel. Lägg även märke till den blankpolerade bögslungan, designad av Jean-Pierre, som lite slappt hänger vid mannens sida.


torsdag 7 april 2011

Blackie Lawless

Tillägnad Tistel...



Ramones

Har ju tidigare utlovat ett litet inlägg om Ramones, ett band som FlickPappan alltid har diggat, har även haft det ovanliga nöjet att se dem live, få förunnat, denna händelse skedde 1989 på senhösten på Mejeriet i Lund.
Ramones var ett amerikanskt punkrockband bildat i Queens, New York i mars 1974, och som räkades till ett av de tidigare punkrocksbanden. Alla medlemmar i originaluppsättningen ändrade sitt efternamn till Ramone (ett smeknamn som ibland använts av Paul McCartney för att undvika uppmärksamhet vid resande), trots att de inte var bröder. De skivor som allmänt räknas som bandets viktigaste är de tre första: Ramones, Leave Home och i synnerhet Rocket to Russia samt möjligen även deras fjärde skiva Road to Ruin.
Ramones skapade ett banbrytande tillbaka-till-grunden-ljud som helt och hållet undvek psykedelisk musik som var vanligt förekommande i 1970-talets rockmusik, och skapade ett nytt rått ljud, inspirerat av 1950- och tidiga 1960-talets rock-n-roll-ljud, fast snabbare och högre. Efter att ha haft spelningar på legendariska CBGB-klubben på Manhattans Bowerydistrikt skrev de på ett skivkontrakt för Sire Records under andra halvan av 1975 och spelade in debutalbumet Ramones. Orginalmedlemmarana var Joey på sång, Jonny på gitarr, Dee Dee på bas samt Tommy på trummor.
Ta tillfället i akt och lyssna på nedan klipp.



Joey, Jonny, Tommy, Dee Dee.

Frau och tält

I sin ungdom brukade Frau och hennes familj vara ute och campa en del, på den tiden hade Frau ett eget enmanstält.

E.N.B

Som FlickPappan nämde i ett av förra veckans inlägg har han varit verksam i ett punkrockband, nämligen E.N.B, Emils NappflaskeBakterier. Gruppen bestod av FlickPappan på sång, Pidde Pitt på gitarr, Ralle på trummor samt den ende av oss som kunde spela, Henke på bas. Vi hade en väldigt kort men intensiv karriär, med ett flertal hits, enligt oss själva, bakom oss, bl.a. köööss fitttta, jag är desperat samt flingor från Flen.
Tyvärr blev vår karriär kort men väldigt intensiv, under vår korta aktiva tid hann vi med allt som alla stora rock/punkband behövde flera år för att uppnå, vad gäller sex, droger och rockenroll. Kan nämnas på vår första spelning, och enda, och sista, var sångaren så full och låg ute i någon buske med en eller flera groupies så han missade spelningen, gitarristen var så påverkad att han fick stötta sig på sin elgitarr, trummisen sprang upp på scen och fick för sig att han skulle strippa, sagt och gjort, där stod han med lille vicke virre framme, den ende som var hyfsat onykter var basisten som drog ett bas-solo.
Och därmed lades E.N.B ner, men om YLLAR behöver hjälp med texter kan jag eventuellt ställa upp, fast med tanke på Heins skönsång och makalösa texter så tror jag inte att det behövs.

onsdag 6 april 2011

Handväskor 1

Vad är inne och vilka trender gäller angående handväskor.
Det är ett av de få ämnen som jag inte behärskar fullt ut, utan här fick jag ta hjälp av min "gode" vän, tillika väskexpert, Jean-Pierre ibn hoommo ibn tamigidalen. Ja han är fransman och bajspackare och egentligen är han ingen god vän, men i mitt yrke måste jag tyvärr även umgås med sådana. Jean-Pierre kan inte svenska så det är ingen risk att han läser det här.
Jean-Pierre går själv runt med en handledsväska (en så kallad bögslunga) från 70-talet för män. I alla fall enligt Jean-Pierre är det de här handväskorna som gäller.
För kvinnor, alla väskor som börjar på bokstaven G, t.ex. Gucci, m.fl. För män ska det vara väskor som börjar på bokstaven H, t.ex. det självklara valet Hugo Boss, för de män som verkligen vill ha en handväska.

Bögslunga

Måste bara redovisa hur en bögslunga kan se ut, eftersom Jean-Pierre ibn hommoo ibn tamigidalen alltid bär en sådan, den är hela hans liv.

En klassisk bögslunga i elegant svart utförande.

Självmordsbombare 1

Självmordsbombare, vilket yrke att satsa på, ett uppdrag sen är det slut, efter att ha tillbringat 3-4 år i skolan med dryga studielån. Problemet med skolgången är att den som går ut som kursetta, dvs. den som är kvar, blir med automatik underkänd fast än personen är ensam kvar i klassen och tillika kursetta.
Islamiska fundamentalister motiverar handlingen med att personen blir martyr och därefter förs raka vägen till paradiset. Detta motiveras med (sura 2:154) och (sura 3:169,171). Enligt denna styggelse till religon ska det även finnas 15-åriga oskulder i paradiset som väntar på dem som spränger sig själv i luften, DO NOT THINK SO. Och hade FlickPappan fått välja skulle det varit 17-åriga tjejer med toppiga samt en viss erfarenhet.
Att folk spränger sig själv i luften är ju var och ens ensak, normala människor tänker nog inte, att idag ska jag nog ta spränga mig själv i luften,. Ett exempel på i mina ögon en lyckad sprängning av en självmordsbombare var killen som gjorde det i Stockholm. Han sprängde sig själv utan att skada andra varken människor eller egendom, som sagt en lyckad sprängning.

Till ovan

Stackars jävlar, spränga sig själv och inget väntar.

tisdag 5 april 2011

Förkyld

FlickPappan har dragit på sig en elak bacill, tror att jag fick den på den senaste SMS-festen jag bevistade i helgen, kan också har varit något som Frau släpade med sig hem från sitt umgänge med vissa delar av den kvinnliga kändiseliten i lördags. Men jag tror inte det eftersom det enbart var väletablerade socitetslejon som befann sig på tillställningen.
Det som inträffade mig var att ett par franska smygbögar smög sig upp jämsides med mig och hann med att slicka mig i örat innan jag upptäckte dem. Kan säga som så, att det finns två franska smygbögar mindre i världen nu.
Efter denna händelse har jag varit allmänt hängig och snörvlig, och som alla vet, att då en riktig man är förkyld är detta lika med en nära dödenupplevelse. Tyck synd om mig.

Burkatält

Att det ekonomiska tänket inte är utvecklat i vissa muslimländer framgår av nedan bild, där ett antal kvinnor har köpt varsitt enmanstält, det hade varit billigare med ett familjetält. Och varför ska dom iklädda sig i så mörka kläder, även om svart är en mycket trendig färg, men för kvinnor gäller det att klä upp sig i lite ljusare färger, såsom grönt, rosa samt violett. Fast ingen vet om det är kvinnor eller män inuti dessa vandrande tält. Om någon hade vågat satsa på lite mer trendiga och moderna färger för dessa enmanstält hade vederbördig blivit rik, det finns en stor marknad där ute.

Heder åt Nan Tunnel

En liten sak för att hedra rocktrollet Nan Tunnel, vet att Senna har ett antal sådana på lager.

måndag 4 april 2011

Solen

Kamelspindel !!!!!

Några rader om ett trevligt och trendigt husdjur, nämligen kamelspindel. Detta djur är väldigt vanligt i många hem i Afghanistan, använd både som mat samt för att avliva talibaner. Djuret förgiftar inte sitt byte utan äter av det med sina gigantiska gaddar, t.ex. kan det bo under din säng och då du sover krypen den upp och äter lite av ditt huvud.
Detta är djur är tyvärr inte så vanligt i Skåneland men det hade varit bra att införa det, t.ex. att plantera in ett antal på Rosengård, finns ju en del talibaner där.

Talibanätare.

Snygg???

Eftersom FlickPappan är kreativ av sig, måste vara det i mitt yrke som SMS-kung, letade jag upp en bil på
pseudonymen Snygg som brukar vara inne och kommentera min blogg vilket hon gärna får och FlickPappan uppskattar detta, Snygg får gärna fortsätta med det också.
Döm av min förvåning då denna bild dök upp, inte alls vad jag hade tänkt mig. Är det verkligen rätt Snygg jag har fått tag på????
Om detta nu är Snygg så måste jag säga att hon, inte passar med oss andra i Linderödskändiselit.

Snygg?