lördag 15 oktober 2011

Feta mer

Varför somliga blir feta, främst då svarta amerikaner kan delvis förklaras med deras arv, från att ha levt bland träden, ständigt på jakt efter föda eller på flykt från den vite mannen. Efter att ha tagit sin tillflykt till det stora lander i väst, där dom vill bli kallade afroamerikaner, anser den svarte mannen att fet och flottig mat är deras mening i livet, gärna då friterad kyckling.
För att bli feta måste vi ha tillgång till mycket mat, något som den svarte har fått i USA. Bristande karaktär är även det vanligt hos den svarte eller för den delen, alla feta personer.
Under större delen av mänsklighetens historia har viktökning och fyllighet setts som ett tecken på hälsa och välstånd. En stor kroppshydda har varit en överklassmarkör. Så är det inte idag, men detta har inte undermänniskor såsom svarta, imbecilla, arbetslösa m.fl. förstått ännu. 
I överflödssamhället, där fetmaepidemin nu grasserar, är det istället den slanka kroppsbyggnaden som associeras med framgång, makt och kontroll. 

"Ingen människa blir bli fet under en pågående svältkatastrof."

Som vanligt, ett svart praktarsle.

2 kommentarer:

  1. Håller med ingen blir tjock då det inte finns mat,
    Fy va hon är tjock

    SvaraRadera