tisdag 25 oktober 2011

Helvete

Åt helvetet med allt och därmed är den här bloggen troligen slut, käner inte för att skriva mer för tillfället.

Farväl alla trogna läsare.

söndag 23 oktober 2011

Calmar Nyckel

Fartyget var i det närmaste unikt för 1600-talet, genom att ha genomfört fyra transatlantiska seglatser ( alltså till Amerika och tillbaka). Fartyget ingick i den svenska flottan men såldes till Holland och förliste någon gång under sent 1600-tal. Det finns två olika teorier om förlisningen, den ena är att fartyget ska ha förlist utanför Kalmar och den andra säger att hon förliste i Nordsjön utanför Englands kust.

Husbygge 11

Efter begäran, en liten bild på det framtida lyxhuset som vi ska flytta in i.

torsdag 20 oktober 2011

fetttt

FlickPappan har läst en av våra större kvällstidningar, och jag kan inte hjälpa att fråga mig själv, är jag en ond människa, svar NEJ. Jag har massor med empati för människor som har det svårt och blir nästan tårögd när det går bra för någon. Men när jag läser och hör om alla dessa fetto som får hjälp, blir jag bara förbannad.
Det är likadant om man ser på tv program där feta människor får hjälp med operationer, personliga tränare etc. etc. det finns ett antal sådana progam på teve nu för tiden. 
Dessa fetto går ner i vikt och blir normala, men sedan går dom upp i vikt igen, förstår dom inte att man måste fortsätta leva sunt.
Har man gått ner i vikt, kan man inte börja äta chips och sluta motionera, man blir faktsiskt fet av skitmat och av att inte träna.
Det största fettolandet torde vara Amerika, där nästan alla ”lider” av fetmasjukdom, man kan undra, har dom patent på den sjukdomen eller.
Forska på feta människor och rädda U-länderna, hur många har sett en fet afrikan egentligen. För det kan väl inte bero på att man äter fel mat och inte motionerar som gör att man blir fet.

tisdag 18 oktober 2011

Fet sex

Har feta människor ett sexliv, undrar nog många, svaret är enkelt, NEJ. Hur skulle det gå till, då magen hänger ner över det viktigaste. Ta en till på bilden nedan, vem tror att tjejen verkligen gillar den blekvita, feta pojken. Ingen. Kommer han att ha sex med henne, vem vet, det beror på hur mycket han betalat henne. Men låt gossen gengå ett stenhårt träningsprogram hos FlickPappan så kanske han kommer i bättre form och kan idka sexuellt umgänge med den söta tjejen.

måndag 17 oktober 2011

Slaget vid Lund

FlickPappan und Child samt två små kära töser till, var under gårdagen och bevittnade slaget vid Lund. På schemat stod två olika slag, varav det första slaget var bäst. FlickPappan hade fått en direkt inbjudan att deltaga, ett krav från de deltagande spelarna, alla av det kvinnliga slaget.
Ett litet bekymmer var att då FlickPappan dök upp blev ett par av tjejerna så till sig, att dom hade svårt att deltaga fullt ut i fighten.
Ett annat slag vid Lund inträffade den 4 december 1676 i ett område norr om staden. Striden stod då mellan den invaderande danska armén bestående av ungefär 13 000 soldater under Kristian V och den svenska armén bestående av ungefär 8 000 soldater under Karl XI.
Det är ett av de blodigaste slag som stått på nordisk mark. Förlusterna var cirka 50 procent på båda sidorna. Slaget var oerhört kaotiskt och rena tillfälligheter gjorde att svenska armén segrade.
Gårdagens slag var under lite bättre ordnade former, den största fighten stod efteråt i omklädningsrummet då tjejerna slogs om vem som skulle duscha med FlickPappan, blev tämligen kaotiskt här också.


Gårdagens vinnare.


Fet strippa

Striptease är en form av erotisk dans där en aktör inför publik stegvis tar av sig sina kläder. Dansens betoning ligger på det sensuella sättet som artisten tar av sig sina kläder, och inte på själva nakenheten. Stripteasen är avklarad då avtagandet av kläderna är klart.
Stripteasedansaren kan även använda sig av en strippstång, en typ av dansstång som liknar en brandstång. Syftet med denna stång är att möjliggöra och förstärka erotisk/sensuell dans i nattklubbsmiljö. Allt ovan beskrivet saknar den feta bruden på bilden, det finns inget vackert med henne, som tur är för publiken, är stången fastgjuten i ett enorm betongfundament. Det är verkligen en groteskt syn, mest troligt är det ett gäng sinneslöa som sitter i publiken.



Lite onödigt vetande, den första stripteaseshowen ägde rum den 13 mars 1894 på varietéteatern Divan Fayounau i Paris. Föreställningen kallades Le Coucher d'Yvette och visade en flicka, Blanche Cavelli, som klädde av sig inför sänggåendet.

söndag 16 oktober 2011

Smaltips 3

Använd er av dessa små enkla tips för att bli lika attraktiva som FlickPappan.

Att gå ner i vikt och bli smal, är ett tecken på att du är smart och begåvad.
Förlora vikt är bra, att gå upp i vikt är dåligt.

lördag 15 oktober 2011

Feta mer

Varför somliga blir feta, främst då svarta amerikaner kan delvis förklaras med deras arv, från att ha levt bland träden, ständigt på jakt efter föda eller på flykt från den vite mannen. Efter att ha tagit sin tillflykt till det stora lander i väst, där dom vill bli kallade afroamerikaner, anser den svarte mannen att fet och flottig mat är deras mening i livet, gärna då friterad kyckling.
För att bli feta måste vi ha tillgång till mycket mat, något som den svarte har fått i USA. Bristande karaktär är även det vanligt hos den svarte eller för den delen, alla feta personer.
Under större delen av mänsklighetens historia har viktökning och fyllighet setts som ett tecken på hälsa och välstånd. En stor kroppshydda har varit en överklassmarkör. Så är det inte idag, men detta har inte undermänniskor såsom svarta, imbecilla, arbetslösa m.fl. förstått ännu. 
I överflödssamhället, där fetmaepidemin nu grasserar, är det istället den slanka kroppsbyggnaden som associeras med framgång, makt och kontroll. 

"Ingen människa blir bli fet under en pågående svältkatastrof."

Som vanligt, ett svart praktarsle.

H.H

Efter diverse påtryckningar, en bild på Heins Hallonen, jag antar att Nillan Pe är stolt över sin man. Som ni ser är det en stor kontrast till övriga bilder som lagts ut under veckan, tror till och med att det vattnas i munnen på en och annan man. Observera så fin Heins är i håret, detta är Juans förtjänst.

fredag 14 oktober 2011

Kenta K

FlickPappan undrar lite över var Kenta Kulspruta tog vägen. Denna M.Ö.P, ni som inte vet, M.Ö.P.=Militärt Överintresserad Person.
En M.Ö.P. kan vara en livsfarlig :) :ph34r: men är oftast en snäll kille som tar militär verksamhet på mycket stort och fullaste allvar.
En M.Ö.P. som har ett liv (läs flick eller pojkvän) är som regel ofarliga, men en M.Ö.P. som bara har det militära i sitt liv är i riskzonen. Undras vilket Kenta K är, troligen en harmlös liten rädd pojke som sitter på sin kammare och polerar ett slutstycke.

När en M.Ö.P. leker på spåret är det TÅGET som har väjningsplikt.
   Möphandboken sidan 7.

Skillnad

Skillnaden mellan USA och Europa är inte hårfin, den är jävligt fin. FlickPappan har vid ett antal tillfälle besökt det stora landet i väst och kan bara intyga att fler fetto på samma ställe är svårt att finna. Hela landet är byggt på skräpmat och allt går ut på att äta. Sexiga, smala och attraktiva kvinnor såsom Kylee på bilden finns bara att finna i vår världsdel, samma sak med smala och vältränade män som FlickPappan och Heins Hallonen.


Praktarsle

Ett riktigt praktarsle, vet inte varför det alltid är svartingar som dyker upp då det gäller fetknoppar och dylikt, måste vara något i deras gener eller så är det den feta och flottiga kycklingen som dom äter. Kan lugnt påstå att ett hårt träningsprogram enligt FlickPappans stil hade varit på sin plats här.
Övervikt och fetma är ett snabbt växande problem i stora delar av världen, främst då i USA och vissa delar av Burma samt inre Mongoliet. Praktarslet på bilden är ursprungligen från något negerland men har som så många andra tagit sin tillflykt till USA. Som sagt, ett hårt träningsprogram samt en extrem diet kanske hade hjälpt. Troligen är fettot på bilden även arbetslös, för vem vill anställa ett sådant praktarsle, möjligen något kringresande sällskap som kan ha fanskapet till någon burlesk sexlek.


Lapdance

Somliga gillar ju att få en lapdance, så även FlickPappan, men inte av ett sådant här svullo, utan då ska det vara utan någon som Snygg.
Troligen används en stol av märket bastant för detta ändamål. Jag antar att ett lår väger ca 75 kg, men så är ju också afromänniskor uppväxta på fet och flottig kyckling samt vattenmelon.

torsdag 13 oktober 2011

Smaltips 2

Du måste köpa för små kläder, spara ditt hår, käka bantningspiller, svälta dig till smalhet, göra precis vad som helst för att verka smalare.
Du ska inte äta utan att känna dig skyldig till synd.

Hade gud velat att vi skulle vara tjocka hade vi varit det.

Bastant

Ett tips på en bra stol till alla feta och oattraktiva människor, nämligen stolen bastant, som ni ser håller den för de största utav massor. Stolen bastant är typtestad upptill 249 kg, men enligt tillverkaren ska den klara över 300 kg. Själva konstruktionen är väldigt enkel, lätt att vika upp vilket gör att den är enkel att frakta med sig. Själva sitsen är tillverkad i ett skönt sittvänligt plastmaterial som absorbera svett och med ett enkelt handgrepp går att byta ut då lukten börjar bli lite frän.


onsdag 12 oktober 2011

Smaltips1

Några tips till alla som inte är smala eller lika vältränade som FlickPappan och Heins Hallonen.
Är du inte smal eller vältränad är du inte attraktiv.
Du kan aldrig bli för smal.
Det är viktigare att vara smal än att vara attraktiv.

tisdag 11 oktober 2011

Fjortis"kändis"

En fjortis utan smink är ingen vacker syn, personen på bilden är tydligen en väldigt känd fjortis, trots att hennes ålder är runt 20 år. Ett fantasiskt fenomen det här att vara känd fjortis trots att man inte är 14 år. Om fjortisfenomenet är ett grundfenomen eller inte, kan jag inte uttala mig om, ett grundfenomen kan vara åska, norrsken, solförmörkelse m.fl. Troligen är fjortisfenomenet en enklare tankemässig företeelse, dvs. en persons förhållningssätt till sin egen utveckling, både intellektuellt, känslomässigt och personlig mognad. Tjejen på bilden har med all säkerhet, ett lågt IQ, är känslomässigt avtrubbad samt en mognadsgrad av en frusen fiskpinne. Med största säkerhet har hon i alla fall stora silikonbröst.


måndag 10 oktober 2011

Fetto

Varför vill man se ut så här, vem gillar detta, troligen bara tjocksmocken, alternativt någon sinneslö person eller en blind arbetslös undermänniska. Arbetslösa tjockisar måste vara det värsta som finns.


söndag 9 oktober 2011

Varför fet

Varför vill folk vara feta, vem gillar feta människor, varför är personer feta. Så många människor väljer att trycka i sig onyttigheter efter onyttigheter för att sedan slå sig ner framför TV’n och jäsa. Skönt att slappa, säger de feta andfått och trycker sedan i sig en tredje semla samtidigt som de tittar på bandade repriser av Bonde Söker Fru.
Varför väljer så många människor världen över att smäda sina kroppar och lägga på sig otaliga extrakilon jämt och ständigt. Man blir ju ful, oattraktiv, svettig, osexig, vedervärdig, motbjudande och framför allt fet. Nu vet jag att alla inte kan vara lika snygga och välbyggda som FlickPappan och Heins Hallonen, men att vara fet borde, fan i mig, vara en dödsynd, frosseri är ju en dödsynd. I hela mitt liv har jag gått runt och avfärdat tjockisar som motbjudande, fula varelser utan något som helst intellekt, något som jag fortfarande gör.
Jag har under alla dessa år ofta funderat på varför feta personer existerar och varför. Och idag kom jag på det.
En fet människa är svår att kidnappa, och att med flit göra sig själv svår att kidnappa, det är ju rent ut sagt genialt. Dom jävla tjocksmockarna är inte så dumma som de ser ut trots allt.
Men, avslutningsvis vill jag ändå understryka att jag fortfarande hatar de uppsvällda tjockisarna så mycket att det inte går att beskriva i ord. De må vara svåra att kidnappa, men det är inte omöjligt.

lördag 8 oktober 2011

14is mer

Fjortisar och annan ohyra är skadedjur som oftast är oönskade i all mänsklig miljö. Fjortisar kan vålla obehag eller sjukdom hos människor och husdjur, eller ekonomisk skada på livsmedel, textilier, byggnader, skog, gröda, trädgårdar, föräldrars plånbok och/eller annan egendom.
Fjortisar eller andra skadedjur kan i vissa fall, bli nyttodjur eller sällskapsdjur, som till exempel råttor och möss. En fjortis sätter du gärna på och har som sällskap då du är ensam. Många ensamma har just möss och råttor som husdjur. Vissa skadedjur kan också betinga ett värde genom jakt, som till exempel vildsvin gjort sedan de återinfördes i Sverige, tyvärr är inte fjortisjakt med vapen tillåtet i Sverige. Omvänt kan inplanterade husdjur, som till exempel kaniner, förvildas och därigenom bli skadedjur, något som hänt i Australien.
Andra exempel på skadedjur är, fästingar, löss, pälsänger, kvarnmott, sniglar, kanadagäss.

torsdag 6 oktober 2011

En del

Har vid några tillfällen berört elitens barnaskara, här en en del av andra generationen samlade, observera den klart lysande och stirrande blicken, det riktigt lyser om framtida framgång för dessa elityngel, kan ju inte bli något annat med sådana perfekta föräldrar.