söndag 25 september 2011

Galamiddag

Hela inneeliten samt en del av andra generationen var under gårdagen samlade på Rickis Smyghörna eller som det numera heter Heins Castle, för att avnjuta en god middag samt trevligt sällskap, blir alltid trevligt då så mycket vackert folk samlas och umgås. Alla var uppklädda till max för att fira kvällens värdinna, nämligen den eleganta Nillan Pe.
För att summera och inte bli allt för långranding, var det en lyckad kväll och en del världsproblem fick nog sin lösning.
Tackar för gårdagen.

torsdag 22 september 2011

Unik

Att vara unik är samma sak som att vara en Flickpappa. Jag har många kompisar, främst då damer eftersom män är mer säkra på sig själva, som trots deras redan vackra inre och yttre utseende fortfarande tvivlar på om de är snygga nog. De klagar på att deras fel gör att de känner sig fula och missnöjda, något som inte bekymrar en FlickPappa, eftersom jag är en naturlig skönhet.
Med åldern har det blivit lättare att bilda åsikt om yttre skönhet är viktigt eller inte, och jag känner stolthet i att jag faktiskt inte är så utseendefixerad.
Flickpappan har börjat inse att det finns en skönhet i det unika, det medfödda, det naturliga och karaktäristiska.
När jag träffar en person lägger jag större vikt vid hur de tänker, vilken historia de berättar och hur de känner inför SMS-frågor.
Hur många är det inte som talar om "den klassiska skönheten". Att vara en klassisk skönhet såsom FlickPappan, Errol Flynn, Ingrid Bergman m.fl. har idag utvecklats till att innebära att man som kvinna  ska ha ett litet bögansikte, med liten näsa och stora läppar, dvs. att alla ser likadana ut.
Vet inte riktigt vart jag vill komma med detta resonemanget, så det är bäst att jag slutar här med att säga, vill ni se en riktig skönhet, bortsett från mig, titta då på Heins Hallonen, där har många suktat i förtvilan.

onsdag 21 september 2011

UBBE

Ubbe Rödå har bemärkelsedag idag, hela innegänget samt några gårdsrövar gratulerar.

Bortavaro

Som ni alla märkt har FlickPappan varit lite frånvarande ett tag, har för tillfället eller som vanligt, extremt mycket att göra. Har fått lösa några akutextrema världsfrågor samt anlagt en trädgård i Södertälje. Tyvärr så har antalet kommentarer också minskat på FlickPappans blogg, främst gillade jag dessa anonyma personer som hade väldiga synpunkter på vissa av mina inlägg för en tid sen. Samma personer lyckades också med konststycket att ta illa vid sig, stackare. Saknar ocks mina mest trogna följare, behöver inte namnge er, ni vet själv.
En som har bättrat sig en aning är faktiskt Johanna Malmö, skvallertanten har hälsat, medan Neger-Joe har flyttat från bygden. Major Martinsson har visat sig från sin bästa sida, nämligen ryggtavlan.
Måste även slå ett slag för helgens begivenhet, en fest för eliten.

Mina barn, lyssna till vad jag säger, hör noga på mina ord. Släpp dem aldrig ur sikte, bevara dem djupt i ert hjärta. Ty de ger liv åt de som finner dem och läkedom åt hela FlickPappans  kropp.
   Ordspråksboken 4:20-22

fredag 16 september 2011

Fjortis lite till

Får utveckla ämnet om fjortisar lite till med en liten beskrivning av deras beteende och dylikt. Fjortisar är flocklevande djur, ibland i hjordar på upptill 50 individer. Flocken samlas oftast vid skymningstid utanför de lokala vatten/utfodringplatserna, ett favorithak är McDonalds men på landsbygden går det även bra med den lokala Sibyllagrillen.
De yngre fjortishanarna känns igen på sitt något kraxiga läte, sin tuppliknande stil samt det prickiga ansiktet, en äldre hane har ett mera grövre läte samt ett strävare ansikte. Fjortishanen ägnar större delen av tiden till att leta upp den honan som har lägst IQ, genom att spela upp ett antal ringsignaler med sin mobiltelefon.
Fjortishonorna känns igen på sina kraftigt översminkade, konstgjorda ansikte med sinneslö och tom blick, ofta kraftigt blonderat och tuperat hår. Rosa stringtrosor som är uppdragna till armhålorna samt kläder i barnstorlek är också ett vanligt inslag, detta i motsats till hanen som ofta har för stora kläder.
Fjortisen kan upplevas som ett väldigt störande djur då de under sin vandring genom samhället ofta utstöter höga parningsläten i form av svordomar/fula ord såsom t.ex. tönt, hora, luder, bög m.fl. Populationen av dessa djur har på senare tid ökat markant i våra samhällen, främst då på vårkanten. På grund av detta har frågan om skyddsjakt dykt upp, precis som med andra skadedjur kan det ibland behövas skjuta av beståndet.

torsdag 15 september 2011

Gert

För att glädja alla damer som läser, visar jag en bild på Gert Binda, en taxichaufför från min ungdom. Gert har/hade även en bror som heter/hette Tore Tampong och som också körde taxi. Både dessa personligheter har fått utrymme på min blogg i tidigare inlägg.
Bilden är främst tillägnad H.Leo som har efterlyst lite ögongodis för damer. Ta en titt på Heins Hallonen då, det fuktar till, H.H finns avbildad på ett flertal inlägg om det pågående husbygget.


Gert Binda.

onsdag 14 september 2011

Fjortis

I min ungdom var fjortis en benämning på en person som var 14 år, främst då tjejer. Dessa fjortisar ville inget annat än att bli 15 år. Fjortisar hängde ofta med lite äldre och tuffare killar och för den delen även tjejer, det går att likna dem vid nutidens wannabes. Litegrann som de wannabes som vill hänga med Linderöds kändiselit. En fjortis var bra att ha tillhands då ingen annan såg på.
Nu för tiden är fjortis ett begrepp eller snarare en stil som man kan vara, oavsett ålder, även om de flesta fortfarande är i tonåren. En viss mognad brukar inträda då man passerar 20-årsstrecket.
Vad kännetecknar då en fjortis i dagens samhälle, en fjortis är en person som visar upp ett ytligt och omoget beteende, är typiskt utseende och modemedveten, inget fel i det, det är FlickPappan också. Fjortisar förknippas ofta med sprit, i viss mån droger samt ett hårt festande. Fjortiskillar använder mycket hårvax och fjortistjejer färgar ofta sitt hår blont samt använder extremt mycket smink. Fjortistjejer väcker ofta uppmärksamhet genom att klä sig utmanande. Fjortisar i dagens samhälle uppvisar/har en intelligens som ligger klart under medelsnittet, ibland kan man undra om det överhuvudtaget finns något innanför pannbenet. Det krävs ca 65 i IQ för att självständigt kunna öppna en dörr.
En fjortis i dagens samhälle har inte med ålder att göra, utan är en barnslig, sinnesslö, stereotyp person med liten självkänsla och fullständigt omedveten om sociala frågor.
Deras intresse för mode och utseende är dock ett plus.

En typisk fjortis som dock är 21 år.

"En fjortis är som ett par tofflor, skitsköna att sätta på, men inget man går runt på stan med."

måndag 12 september 2011

Fjortispulka

Att stockholmare har ett eget språk är allmänt känt, att dom även hittar på ord och dylikt tillhör också vanligheten. Ordet fjortispulka fick jag höra på Stureplan i samband med min Stockholmsresa. En fjortispulka är tydligen en mintgrön eller chockrosa EPA-traktor som attraherar mängder av fjortisar och annat pack. Fordonet körs endast runt i samhällen som består av talanglösa bönder (Stockholm) som hoppas på sexuellt sällskap. Ordet framhäver användningsområdet fullständigt då fordonet endast är till för att skjutsa runt småbögar utan någon som helst intelligens.

söndag 11 september 2011

Das Glockenspiel

Das Glockenspiel är en ställning som vanligtvis praktiseras av sydtyska homosexuella män, den går till så att den ena mannen ställer sig på alla fyra och knyter en vikt runt pungen medan den andra mannen ligger under och ger vikten en lätt knuff så att pungen blir ett slags urverk, de sydtyska bögarna fortsätter tills bögen som ligger under får satsen i ansiktet.

torsdag 8 september 2011

En vecka

FlickPappan är ju som ni alla vet, en extremt upptagen person, något som har märkts på antalet blogginlägg sista tiden. För att ni ska förstå hur hårt upptagen FlickPappan är, kommer här ett exempel på hur en vanlig vecka kan se ut. Genomgående för alla dagar är uppstigning klockan 03.30 för ett 1.5 timmes stenhårt träningsprogram, se tidigare inlägg, fysiskt träning är ett naturligt inslag i FlickPappans vardag. Vanliga träningsupplägg är, armhävningar på krossat glas, välta kor, springa barfota i granskog etc. etc. etc. Efter träning ska det tvagas och stylas, Juan hjälper mig, torka sig med ett stort leccablock efter iskall dusch är bra och manligt.
I alla fall, denna vecka.
Måndag: Kör till mitt konsultuppdrag inom anläggningsbranschen där jag är chef för ett järnvägsjobb på ca 500 miljoner, kändislunch med Vince Neil, planlägga en trädgård åt drottningen av Tibet, hemåt för att bygga på vårt nya castle.
Tisdag: Flyg till Stockholm, SMS-träffar på Arlanda hela dagen, hånglade upp en hästflicka vid namn Johanna lite grann vid lunch, en snabbträff med Vickan för att diskutera lite namn på den framtida kronprinsen/prinssessan. Hemåt med flyget på kvällen, jakt med slö sked i skogen stor del av kvällen/natten.
Onsdag: Åter till mitt konsultarbete i Malmö, misshandlade två arbetslösa vid frukost, en del möte vid lunch, misshandlade en neger på eftermiddagen. En snabbvisit till Köpenhamn för att skriva kontrakt med Flemming Jörgensen. Hemåt för Childs fotbollsträning, bygga hus samt titta på True Blood.
Torsdag: Åter till Malmö, gått runt och pekat med hela handen större delen av dagen. Hemåt för säsongens första herrträff i Linderöd. Nobbat en sexuell invit från Carola. En lugn dag faktisk.
Fredag: Ska köra till Malmö igen, på schemat står frukostfika med Reinhard, en tysk mediemogul som är bög, tillsammans ska vi misshandla en fransk bög vid namn Pierre. Hem vid lunch för att slänga upp takpannor på nybygget. Troligen sex flaskor vin på kvällen samt ut och jaga älg med en rostig gaffel.
Lördag: Child ska ha kalas, större delen av 2 generationskändisinneelit dyker samt en flock wannabes, i stort sett hela skolan är bjudna. Tänkte engagera kidsen i takpanneläggning, bungygump samt trädfällning. Själv ska jag måla nybygget, ta ett lavemang eller två, dricka underberg och öl. På kvällen är det kändiskräftskiva med uppträdande av Peter Jöback eller Pierre Jöback. Eventuellt dyker Shavna och Kylee upp också.
Söndag: En snabbvisit till Italien och Monzabanan för att titta på F1 står på programmet denna dag. Blir säkert en hel del mingel och champagne också, kanske något upphånglande med. Flygresa hem och ny vecka.

En vecka i FlickPappans liv.

tisdag 6 september 2011

Bengt

På begäran eller som ett önskemål av H.Leo som ville ha en sista sommarbild av en man presenterar FlickPappan Bengt från Hasslarp i en egendesignad ”baddräkt” , håll till godo. Hade först tänkt mig en bild av Heins Hallonen, men dessa brukar väcka en del ont blod och avundsjuka så håll tillgodo med Bengt istället.
Kul ananars att H.Leo har dykt upp, det kanske är fler från detta gäng som läser.


måndag 5 september 2011

Amysmurf

Som alla mina fans har märkt, är det lite tunt med inläggen just nu men med bygget av ett slott, ett flertal galapremiärer samt en hel del uppdrag inom anläggningsbranschen också, räcker inte tiden riktigt till. Denna helg var jag på kändisgalapremiär utav Amy Diamonds senaste, nämligen smurfarna i 3D, dessa små blå varelser med den extremt söta och sexiga Smurfan i spetsen för smurfarmen. Att de flesta är en avbild av Amy står ju klart, samma längd, ca tre äpplen höga.
Måste säga att till skillnad från Amy Diamond är smurfarna riktigt läckra och elegant klädda, himmelanalblå med helskodda skitvita skobyxor går alltid hem.
Av någon anledning brukar jag få Carola som granne på sådana här premiärer, och som vanligt var hon lite småkåt och hångelsugen, men sitta och småhångla på en biograf, det var sådant som FlickPappan gjorde på 1980-talet. Inget större fel på Carola, bra figur, snyggt klädd, fina lökar, kör hoj, en aning hällörad, jag skickade henne till Steven XL, hon behövde en riktig genomkörare.
Ska under veckan på en SMS-visning i Stockholm, flyga upp och ner samma dag.


Hot bitch.


torsdag 1 september 2011

Höst

Nu är sommaren slut och att det har varit höst ett tag har nog alla märk. Från och med nu går mycket i höstens färger såsom, purple, pink, redwhite, etc. etc. etc. En färg som alltid går hem är svart, främst då mattsvart vilket är en ständig trend och innefärg. FlickPappan klär sig ofta i denna eminenta modefärg. I höst blir det besök på ett flertal modeshower, jag ämnar åka både till Kuala Lumpur och Novosibirsk samt Milano. Sven slog sitt hö igår.
Alla badnymfer och vackra människor får nu dra sig lite tillbaka och ägna sig åt annat såsom sy och väva med mera. Vi i innekändiseliten kommer att ha trevligt och roligt ändå, underbara som vi är. Lyckan kommer, lyckan går.
Vi får se vad hösten har i sin görning, en hel del SMS-grejor står på programmet, husbygget fortskrider, kändisfester och galapremiärer etc. etc. etc. FlickPappan är en upptagen man. Väl mött alla trogna läsare och fans och fritt fram för många kommentarer, ni som vågar, jag vet att ni läser.
Frid lämnar jag kvar åt er, min frid ger jag er. Jag ger er inte det som världen ger. Känn ingen oro och tappa inte modet.
   Johannesevangeliet 14:27
Troligen årets sista sommarbild.