onsdag 9 maj 2012

Smink 2

Det finns många varianter av sminkprodukter på marknaden. I dagens kultur i västvärlden är det mest förekommande bland kvinnor att sminka sig, men även viss kosmetika för män finns på marknaden, det är främst småbögar som använder detta.
Det mest sålda sminket genom tiderna är mascara (som färgar och förlänger ögonfransar) samt puder till röven. Nagellack är även ett populärt exempel på kosmetika som säljer bra, mattsvart eller anusbrun är populära färger.
L'Oreal, Maybelline, Isadora, Nivea, Lumene och MaxFactor är exempel på tillverkare av sminkprodukter i budgetklass dvs. till de fattiga eller mindre modemedvetna, sak samma. En anusblekning eller hårfärgning från Lumene är ingen trevlig upplevelse.
Dyrare tillverkare är Lancóme, Clinique, MAC och Kanebo, gillar själv inte de två sistnämda något vidare. Modehusen FlickPappan eller som det heter på det internationella planet, GirlDadChanel, Yves Saint Laurent, Armani och Dior tillverkar exklusiv kosmetika.
En uppstickare inom sminkprodukter är Jakpiss från Tibet, utvunnen av brunstiga, halvdöda Jaktjurar och trampad av små munkjävlar under hård och samtida onani. Produkten är väldigt användbar och ersätter ett flertal andra.

1 kommentar:

  1. Lite mascara använder jag ibland, men har aldrig prövat flickpappans men flickpappan har jag prövat, du vet vad jag menar

    SvaraRadera