lördag 10 mars 2012

Mello 2012

Årets artister var enligt somliga bedömare ett asbra startfält, en fantastisk mix helt enkelt, FlickPappan var inte så övertygad om detta påstående. FlickPappan var återigen på plats på hederssektionen för att bevittna årets största svenska spektakel. Återigen försökte Björkman med sina sexuella närmanden men en ordentlig käftsmäll satte stopp för detta. Som förra året kommer här en liten fundering om de så kallade artisterna i årets melodifestival. Måste bara tillägga att en kväll och en natt med hela Timotej-gänget tar ut sin rätt men dom fick som dom ville.

David Lindgren, en totalt menlös pojke, väldigt svårt att kommentera detta gossebarn, och breakdance, det var stort på 1980-talet. Pojken gjorde ett blekt och sjukligt intryck men Björkman tog hand om honom på efterfesten, ingen vacker syn.

Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern, barfota man, vad säger man, färdig för dårhuset, låter precis som en Thåströmlåt. Sinneslöa och imbecilla bör hålla sig borta från den här typen av engagemang.

Dead by April, klart bäst, nu är det som så, att detta är FlickPappans musikstil för er som inte vet.

Lisa Miskovsky, hon borde ha satsat på sin snowboardkarriär istället, hon var trots allt bäst i Sverige i sin ungdom. Annars så en mogen kvinna i sina bästa år. Tämligen erfaren fick FlickPappan erfara.

Top Cats, helt OK, lite Rockabillymusik skadar ingen, men detta är inte Hillbillyland men åk till Lousianna eller Missisippi i Amerika istället där kan ni bli stora. Broilertuppen Brolle försökte ju förra året men hur gick det, inte så bra.

Loreen, detta är nog bland det sämsta som någonsin har visat/framförts på teve. Ett stort frågetecken till varför hon, om det är en hon, var med i finalen men jag tror att Christer B hade ett finger med i spelet bakom kulisserna. Personer som inte har ett bestämt kön ska definitivt inte vara med här, borde inte få lov att finnas.

Ulrik Munther, en liten gosse som inte har hamnat i målbrottet, hur ska det gå för honom då. Såg totalt bortkommen ut och vilsen ut men hos 9-åriga tjejer går han hem, passar bättre på ponnyakuten.

Björn Ranelid feat. Sara Li, tja en söt tjej men Björn ska hålla sig till att skriva och leva I sin egen fantasivärld även om han inte gör det så bra heller. Brunbränd eller snarare solariebög och med blonderat hår samt en extrem konstig dialekt, detta torde vara en skam för Sverige.

Molly Sandén, helt klart snyggast, förstår inte hur Erik kunde göra slut med henne, Molly har verkligen växt till sig. FlickPappan fick själv chansen att hångla upp henne en aning innan hon skulle ut på scen, detta kan ha påverkat hennes framträdande. Molly var dock inte så erfaren som Lisa.

Danny Saucedo, denna blonderade halvblatte, vad tror han. Han vill att alla ska se honom som vilken annan svensk som helst. Men det vet vi allihop, att det är omöjlig att kalla en apa som kom hit i en bananlåda för svensk.


Vann rätt låt, enligt svenska folket så var det så, men som sagt det sämsta som någonsin visats i svensk teve. FlickPappan bjuder på sin favoritlåt från årets tävling.


Självklart Timotej, tämligen uppenbart.

2 kommentarer:

  1. Jag är som 4 timotejflickor, i mig kan du få alla 4.

    SvaraRadera
  2. Kan bekräfta ryktet om Loreen, detta är en man, de flesta känner honom som Svenne Höglund! Efter att ha legat på lur i Globen sedan 14dagar tillbaka lyckades jag få mitt scoop!!! Gömd i översta byrålådan på "Loreens" dressingroom lyckades jag...
    Ubbe

    SvaraRadera