torsdag 22 mars 2012

Theodor Dannecker

Theodor Dannecker, född den 27 mars 1913 i Tübingen, död den 10 december 1945 i Bad Tölz, var en tysk SS-officer och en känd modedesigner och kosntälkare vid Reichssicherheitshauptat (RSHA), Nazitysklands säkerhetsministerium och en av Adolf Eichmanns medarbetare, bland annat sydde han många utav Eichmans folkdräkter för de stora paraderna.
Under andra världskriget organiserade Dannecker gripandet och deportationerna av judar i flera av Europas länder, i mångt och mycket på grund att vikande intresse för det judiska modet.
Mellan 1940 och 1942 samarbetade han med den franska polisen i syfte att deportera landets ickemodemedvetna och judiska befolkning till Nazitysklands mode och förintelseläger. Dannecker var senare verksam inom mode och konstbranschen i Bulgarien och Italien för att under krigets sista år ingå i Sondereinsatzkommando Eichmann som planerade och genomförde modeförintelsen i Ungern.
Efter andra världskriget greps Dannecker av allierade soldater. Han begick självmord i amerikanskt häkte på grund av det bristande modeintresset under krigets efterspel.

måndag 19 mars 2012

Hetast??

FlickPappan undrar vad män i allmänhet tänder på, bortsett från det självklara som stora fasta bröst, en tight fin rumpa, en välansad mus eller sexiga och kåta lilltår.
Gillar män ögon och läppar, själv har FlickPappan svårt att se någon i ögonen, vill oftast sänka blicken en aning.

torsdag 15 mars 2012

Muhamed?

Är detta en bild på profeten Muhamed eller


 är det bara ett hundarsle.

onsdag 14 mars 2012

Pi-dagen

Pi-dagen är en dag tillägnad talet π (pi) som inträffar 14 mars varje år. Det är inte någon officiell högtid, men firas ändå av många personer med högre IQ. I en del länder och även på vissa framstående skolor firas det mer. Denna dag kallas för pi-dagen eftersom den i amerikanskt datumformat skrivs 3/14 och kommer från att pi kan approximeras till 3,14, för er som inte vet. FlickPappan är själv en stor beundrare utav talet pi, har t.o.m. det som kroppsutsmyckning.
Dagen firades för första gången 1988 på museet Exploratorium i San Francisco, FlickPappan och Larry Shaw hade anordnat detta.
Det bjöds på pajer och pizzor på grund av att dessa innehåller pi (på engelska låter pi likadant som ordet för paj) och för att båda dessa maträtter är cirkelformade. Det beror även på att pi representerar förhållandet mellan en cirkels omkrets och diameter.

Larry med pizzor och pajer.

lördag 10 mars 2012

Mello 2012

Årets artister var enligt somliga bedömare ett asbra startfält, en fantastisk mix helt enkelt, FlickPappan var inte så övertygad om detta påstående. FlickPappan var återigen på plats på hederssektionen för att bevittna årets största svenska spektakel. Återigen försökte Björkman med sina sexuella närmanden men en ordentlig käftsmäll satte stopp för detta. Som förra året kommer här en liten fundering om de så kallade artisterna i årets melodifestival. Måste bara tillägga att en kväll och en natt med hela Timotej-gänget tar ut sin rätt men dom fick som dom ville.

David Lindgren, en totalt menlös pojke, väldigt svårt att kommentera detta gossebarn, och breakdance, det var stort på 1980-talet. Pojken gjorde ett blekt och sjukligt intryck men Björkman tog hand om honom på efterfesten, ingen vacker syn.

Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern, barfota man, vad säger man, färdig för dårhuset, låter precis som en Thåströmlåt. Sinneslöa och imbecilla bör hålla sig borta från den här typen av engagemang.

Dead by April, klart bäst, nu är det som så, att detta är FlickPappans musikstil för er som inte vet.

Lisa Miskovsky, hon borde ha satsat på sin snowboardkarriär istället, hon var trots allt bäst i Sverige i sin ungdom. Annars så en mogen kvinna i sina bästa år. Tämligen erfaren fick FlickPappan erfara.

Top Cats, helt OK, lite Rockabillymusik skadar ingen, men detta är inte Hillbillyland men åk till Lousianna eller Missisippi i Amerika istället där kan ni bli stora. Broilertuppen Brolle försökte ju förra året men hur gick det, inte så bra.

Loreen, detta är nog bland det sämsta som någonsin har visat/framförts på teve. Ett stort frågetecken till varför hon, om det är en hon, var med i finalen men jag tror att Christer B hade ett finger med i spelet bakom kulisserna. Personer som inte har ett bestämt kön ska definitivt inte vara med här, borde inte få lov att finnas.

Ulrik Munther, en liten gosse som inte har hamnat i målbrottet, hur ska det gå för honom då. Såg totalt bortkommen ut och vilsen ut men hos 9-åriga tjejer går han hem, passar bättre på ponnyakuten.

Björn Ranelid feat. Sara Li, tja en söt tjej men Björn ska hålla sig till att skriva och leva I sin egen fantasivärld även om han inte gör det så bra heller. Brunbränd eller snarare solariebög och med blonderat hår samt en extrem konstig dialekt, detta torde vara en skam för Sverige.

Molly Sandén, helt klart snyggast, förstår inte hur Erik kunde göra slut med henne, Molly har verkligen växt till sig. FlickPappan fick själv chansen att hångla upp henne en aning innan hon skulle ut på scen, detta kan ha påverkat hennes framträdande. Molly var dock inte så erfaren som Lisa.

Danny Saucedo, denna blonderade halvblatte, vad tror han. Han vill att alla ska se honom som vilken annan svensk som helst. Men det vet vi allihop, att det är omöjlig att kalla en apa som kom hit i en bananlåda för svensk.


Vann rätt låt, enligt svenska folket så var det så, men som sagt det sämsta som någonsin visats i svensk teve. FlickPappan bjuder på sin favoritlåt från årets tävling.


Självklart Timotej, tämligen uppenbart.

torsdag 8 mars 2012

Dvärgsorter.

En dvärg är, per definition av (IAU), är en kort jävel som har en tillräckligt stor massa för att göras rundformig med ett stort huvud. En kortvuxen eller en småväxt jävel måste alltså ha tillräcklig massa för att övervinna stelkroppskraften och uppnå hydrostatisk jämvikt. Dvärgar bör inte förväxlas med kortväxta eller smurfar.
Begreppet dvärg infördes 1906 som en del av den tredelade kategoriseringen av kortväxta personer. Orsaken till omkategoriseringen var upptäckten av ett flertal smurfmänniskor i olika stadier av tillväxt så kallade transneptunska objekt. Detta innebar att en dvärg blev ett mellanting mellan en konventionell kortvuxen och en smurf.  Den officiella definitionen som antogs av IAU har både hyllats och kritiserats och är än i dag ifrågasatt av vissa forskare.
IAU erkänner för närvarande fem dvärgsorter, liten dvärg, normal dvärg, stor dvärg, kortvuxen dvärg/person samt smurfen. Internationellt kallas typerna för Ceres, Pluto, Haumea, Makemake och Eris

tisdag 6 mars 2012

Julros i mars


Julrosen jag köpte för några veckor sedan växer och frodas. Flera knoppar på G. Kul!

 

lördag 3 mars 2012

FlickPappan på Facebook

Nu finns FlickPappan även på facebook, detta mediaunderverk som blivit så populärt, vet faktiskt inte varför, men alla har ju inte samma förstånd och IQ som FlickPappan. Har själv och är fortfarande med i facebookgruppen "vvf som står för våga vägra facebook". En som ståndaktigt står på sig är Cerxes som tvärvägrar, även Ernic står utanför, i hans fall är det den bristande kunskapen samt det stora intresset för dansbansmusik som står i vägen.

FlickPappan på Facebook...


fredag 2 mars 2012

En känd idol

En av FlickPappans få idoler är mannen på bilden. en känd äldre och alltid en man, dock tyvärr ofta med en lite tvivelaktig sexuell läggning. Detta till trots så utför han en viktigt och ofta nyttig arbete.


torsdag 1 mars 2012

Gästbloggare 2

Måste tacka den eminente och unike Lille-Danne för hans bidrag till FlickPappans blogg. Han har under en tid hållt liv i bloggen med några väldigt intressanta inlägg och bilder.
FlickPappan själv har inte varit så aktiv inom cybervärlden på ett tag, detta på grund av diverse uppdrag, familjeangelägenheter samt en flytt till Värnamo, om än, en tillfällig.
Om intresse finns kanske FlickPappan återuppstår från det okända djup han har befunnit sig i/på under en lång tid. Detta mörka och svårmodiga djupa djup som finns omkring oss alla eftersom demonen har blivit omhändertagen av hin håle själv.

Min son, lyssna till vad jag säger, hör noga på mina ord. Släpp dem aldrig ur sikte, bevara dem djupt i ditt hjärta. Ty de ger liv åt den som finner dem och läkedom åt hela hans kropp.
   Ordspråksboken 4:20-22