söndag 30 mars 2014

Handboll Landskamp

FlickPappan und Child samt vänner till oss ska iväg och titta på EMkval i handboll för damer i handbollens mecka, Kristianstad. Child har ju börjat med denna mycket charmanta och hårda sport, inget för veklingar/sillmjölkar eller fotbollsspelare. Utvecklar detta om mesar och fotbollsspelare i ett senare inlägg.

FlickPappan har en gång i tiden varit en framträdande utövare av denna sport, men fick tyvärr sluta pga. att FlickPappan var för dominant inom SMS, i detta fall Stil, Mode och Spelskicklighet.
Många gånger är det nästan trevligare att gå och bevittna en dammatch i stället för en herrmatch eftersom, damhandbollspelare, även vissa herrspelare, besitter en skönhet som i kombination med enorm råstyrka får de flesta att gå igång så även FlickPappan.
Damhandboll har under de senare åren fått ett lyft, mycket beror på att FlickPappan har verkat en del i bakgrunden och gett dem SMS-tips, fått damerna att fåstå vikten av att använda trendiga och moderiktiga sportstrosor, av märket stayclean.

Återkommer med Childs framgångar inom denna mycket aktningsvärda sport, helt i klass med militär femkamp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar