måndag 31 mars 2014

Fokusområde

Som alla kära läsare kanske har märkt har fokus varit på träning, dessa första inlägg, men hav förtröstan, SMS gäller fortfarande men för att lyckas i det sociala umgänget krävs det en vältränad och stark kropp såsom FlickPappan.
I grunden är fysik träning ett måste för att kuna iklädda sig i mode och trendriktiga kläder etc. etc. du måste kunna bära och föra dig med stil och elegans. Saknas de fysiska förutsättningarna, kvittar det vad du har på dig eller hur mycket smink du bär, du är ful helt enkelt.
En skam för din ras. 
För att alla ska ha en chans att utvecklas till fysiska fenomen som FickPappan, få kommer att lyckas, bjuder FlickPappan på en hel del träningtips till att börja med.
Tänk Beach2014. Somliga får kanske tänka Beach2022 eller något åt det hållet.
Följ FlickPappans tips och ta även hjälp av Lille-Dannes (DunderDanne) sida, länk kommer.

"Gud sade, det finns inget värre än en skördetröska iklädd ormskinn med ett äpple i munnen"

söndag 30 mars 2014

Handboll Landskamp

FlickPappan und Child samt vänner till oss ska iväg och titta på EMkval i handboll för damer i handbollens mecka, Kristianstad. Child har ju börjat med denna mycket charmanta och hårda sport, inget för veklingar/sillmjölkar eller fotbollsspelare. Utvecklar detta om mesar och fotbollsspelare i ett senare inlägg.

FlickPappan har en gång i tiden varit en framträdande utövare av denna sport, men fick tyvärr sluta pga. att FlickPappan var för dominant inom SMS, i detta fall Stil, Mode och Spelskicklighet.
Många gånger är det nästan trevligare att gå och bevittna en dammatch i stället för en herrmatch eftersom, damhandbollspelare, även vissa herrspelare, besitter en skönhet som i kombination med enorm råstyrka får de flesta att gå igång så även FlickPappan.
Damhandboll har under de senare åren fått ett lyft, mycket beror på att FlickPappan har verkat en del i bakgrunden och gett dem SMS-tips, fått damerna att fåstå vikten av att använda trendiga och moderiktiga sportstrosor, av märket stayclean.

Återkommer med Childs framgångar inom denna mycket aktningsvärda sport, helt i klass med militär femkamp.

lördag 29 mars 2014

Stridshinderbana Fakta


Stridshinderbanan påRevingehed består av 13 mer eller mindre naturliga och utplacerade mindre naturliga hinder såsom näthinder, däckhinder, kryphinder etc. etc. på en bana som är 1200 meter lång, och som det låter ska deltagarna ta sig under/över eller igenom dessa hinder. Varje stridshinderbana är unik.

På Revingehed är det Svenska Rekordet 5.50,9 och innehavs, inte oväntat, av Lille-Danne som har gått i FlickPappans hårda skola.

Under dagens träning se annat inlägg  hade FlickPappan en tid som inte låg långt ifrån Lille-Dannes, inte oväntat utav ett praktexemplar som FlickPappan.

Stridshinderbana ska inte förväxlas med den militära hinderbanan som ingår i militär femkamp.

Lille-Danne i armgång, påminner om FlickPappan, observera de trendiga och moderiktaga boxershortsen som syns mellan byxa och mage.

Träning Stridshinderbana


FlickPappan var i lördags och körde ett pass på stridshinderbanan i Revingehed under ledning av den Svenske mästaren i militär femkamp, Lille-Danne inom familjen, känd som Dynamite-Dan i ett internationellt sammanhang, samt i Sverige känd som Dunder-Danne. Även Child och kompisen till henne, Vilda var med. All träning som Lille-Danne står för fokuserar på det hårda och brutala samt enorm mängd kondition. Som seden bör, dominerade FlickPappan tillställningen med fart och fläkt, även ett viss mått av glamour spred sig då FlickPappan äntrade stridshinderbanan. Child och Vilda skötte sig med bravur och var näst efter FlickPappan dominanter. Flertalet av åskådare, läs groupies/wannabee till FLickPappan, föll ihop av ren extas då FlickPappan i ståtlig och manlig stil sprang hinderbanan.

Ett stort tack riktas till Lille-Danne.

Jesaja skrev i sin bok, kapitel 14, vers 12:

Hur har FlickPappan inte fallit från himmelen, du strålande morgonstjärna! Hur har du inte blivit fälld till jorden, du folkens förgörare och mästare.

fredag 28 mars 2014

Helig torsdag omklädning.

Då den heliga innebandyn på torsdagkvällarna är omgärdad av diverse goupis och hangarounds bjuds det på en bild från en av alla dessa som hänger i onklädningsrummet före/under och efter matcherna.
Lägg märke till den elegant, putande och välformade rumpan, framtagen under hård träning ytav FlickPappan, denna lilla tatueringen är en hyllning till FlickPappan. Lillemor brukar komma tillsammans med sin lillasyster och sin storasyster samt Johanna.



Lillemor.

Kort om träning

Träning är aktiviteter som har till syfte att förhöja, upprätthålla eller att fördröja degeneration av sin kapacitet. Med fysisk träning avses ofta att förbättra sitt utseende, ej aktuellt för FlickPappan, eller hälsa, eller att bli bättre på en idrottsgren som utövars.
Träning kan indelas i styrke- och motionsträning, i viktminskande eller viktunderhållande syfte, fritidsträning av sport som hobby, och yrkesmässig elitträning. Ett viktigt moment i all träning är kläder, med kläder inom SMS, framtagna av FlickPappan kommer du långt.

"Bygg din kropp såsom gud hade velat att en fisk skulle ätas utan fiskenät."

torsdag 27 mars 2014

Helig torsdag


Under en period har FlickPappan sysslat med att försöka lära invånarna samt delar av Linderödseliten att spela innebandy, en helig sammankomst sker varje torsdagkväll klockan 19.00 i guds heliga tempel. Ett extremt högt tempo med mycket glamour och färg kännetecknar dessa träningar. SMS (Stil Mode Skönhet) genomsyrar mycket av tillställningen, sminktips i pausen och förevisning av det senaste inom träningskläder.
FlickPappan med sin spänst och teknik dominerar och alla vill vara i samma lag som FlickPappan, somliga av helt andra anledningar. Det händer ibland att FlickPappan spelar mot alla övriga för att det ska bli lite jämnt och spännande.
Slår ett slag för FB-sidan, Linderöds innebandy, om detta heliga mecka av vältränade idrottsmän med FlickPappan i främsta ledet. Var beredd om du/ni besöker sidan på bilder av vältränade/sexiga män i korta tigtha shorts eller linne, ibland med bar överkropp, bilder från duschen etc. etc.

Från den heliga skriften står det skrivet i, 1 Kor. 2:8.
"Om det inte finns någon uppståndelse från de döda har inte heller FlickPappan och Linderöds Innebandy uppstått. Men om inte FlickPappan och Linderöds Innebandy har uppstått, ja, då är vår förkunnelse tom, och tom är också er tro."

Träning 1


FlickPappan har börjat träna på allvar, FlickPappan har dock alltid varit vältränad och i fysisk praktform, men nu tränar FlickPappan med ett i mål i sikte. Tre mål kan nämnas, nämligen Svensk mästare i militär femkamp, Världsmästare i någon form av kampsport eller Stjärna i NBA. Av dessa mål är Svensk mästare i militär femkamp det som är svårast att uppnå, t.o.m. ouppnåeligt, även för FlickPappan. Det är extremt vältränade och duktiga idrottsmän/kvinnor i denna sport. De andra två målen är klart enklare att uppnå med lite enklare och hårdare träning, dunka på någon med en rak höger eller rejäl pungspark är ju inte så svårt och kasta en boll i korg där motståndet består av importerade urinvånare från de mörka delarna av vår näst största kontinent, hur svårt är det.

Något ord från gud.

Job 11:17 "FlickPappans liv skall då stråla klarare än middagens sken; och kommer mörker på, så är det som en gryning till morgon."

Ett tag sedan

FlickPappan är härmed tillbaka, ett tag i alla fall. Det har varit stora skriverier och världsomvändande händelser om att FlickPappan har legat nere ett tag, såsom Krim-krisen, OS, Tomtens återkomst och inte minst de fem legenderna. Allt detta på grund av bristande intresse inom SMS och svajande skönhetsideal i Peru.

FlickPappan är stor och allsmäktig och tillbaka.