måndag 30 maj 2011

Tips för solning

Ett måste för alla soldyrkare som vill bli bruna även där solen aldrig skiner. FlickPappan bjuder på detta tips, finns att köpa hos den lokale handlaren.


söndag 29 maj 2011

Bibelord för idag

Du skall älska FlickPappan, din Gud, av hela ditt hjärta och med hela din själ och med hela din kraft och med hela ditt förstånd, och din nästa som dig själv.
   Lukasevangeliet 10:27

fredag 27 maj 2011

Verk av Cerxes 5

Ännu ett stiligt och kraftfullt verk designat av Cerxes, finns att beskåda på Annhöjden. 

torsdag 26 maj 2011

R.I.P

FlickPappans, Fraus und Childs kära följeslagare och eminenta djur av typen Irländsk Varghund, vår högt aktade Ozzy har tyvärr fått somna in och befinner sig nu i hundhimlen med sina kompisar, Ikko, Tiny, Eddie med flera. Själva gravsättningen har hållits inom familjen.
På åsen råder det för tillfället djup sorg och saknad efter Ozzy. Vakthållningen på åsen sköts nu av Schäfern Dio.

Rest in peace Ozzy

För att se storleken på en varghund

onsdag 25 maj 2011

Missförstånd?

Hmm, vet inte om negern på bilden har missförstått det hela. Han ser i alla fall glad ut och det är huvudsaken. Om han är lycklig i sin tröja är det bara att gratulera honom. Lycka till i livet, åk inte till Tyskland i den tröjan. Tror till och med att han har en bögslunga över axlen.

tisdag 24 maj 2011

Snygg igen

Är detta månne en rättvis bild av Snygg, i alla fall så är det min träningspartner då jag går på gymmet. Observera de elegant skurna träningsshortsen samt den vackert blå tröjan.

söndag 22 maj 2011

Bibelord en söndag


Då erkände jag min synd för dig, jag dolde inte min skuld. Jag sade: Jag vill bekänna mina brott för FlickPappan vår Herre. Och du förlät min synd och skuld.
   Psaltaren 32:5

fredag 20 maj 2011

Verk av Cerxes 4

FlickPappan har äran att återigen presentera ett av den erkänt skicklige formgivaren Cerxes tidiga verk, detta eminenta konstverk finns att beskåda hos sultan Hammad Ibn Inianalen.

måndag 16 maj 2011

Likhet

Vår kisse tog sig en titt på Frau då hon gick runt i kjol, men det verkade som om likheten inte var så slående, observera de moderiktiga skorna på bilden.

söndag 15 maj 2011

Frågetecken

Av någon anledning har en del kommentarer försvunnit, speciellt inlägget om Childs bil, någon ilsken student har kanske varit inne och tagit dem, vet inte vart de tagit vägen.

Söndag=ett bibelord

Be, så ska ni få. Sök, så ska ni finna. Bulta, så ska dörren öppnas. Ty den som ber, han får, och den som söker, han finner, och för den som bultar skall dörren öppnas.
   Matteusevangeliet 7:7-8

fredag 13 maj 2011

Verk av Cerxes 3

Blir lite tema nu under lågsäsongen med lite av Cerxes eleganta formgivningar, detta alster har sålts till Posh Spice, dvs. fru Beckaham. Jag menar själva klänningen som är gjord av titanringar, egenhändigt böjda och ihopsatta av den store Cerxes.

måndag 9 maj 2011

Childs bil

Child har redan bestämt sig för vilken färg hennes rum ska ha i det nya huset, nämligen rosa, vidare har Child redan varit och sett ut en ny bil som hon tycker att FlickPappan ska köpa. Det är inte riktigt min stil detta, men kanske kan Child ha den då det är dags för körkort, Tina Fröjd kan säkert fixa till lacken.

fredag 6 maj 2011

Verk av Cerxes 2

Ett annat verk som Cerxes formgivit i unga år. Ett litet mekanotorn.

tisdag 3 maj 2011

VIKTIGT MEDDELANDE

På grund av vår, sol och allmänt vackert väder, samt en hel del uppdrag inom SMS-branschen samt även mycket arbete inom anläggningsbranschen, och sist men inte för den delen inte minst, FlickPappans, Fraus und Childs kommande husbygge som har rivstartat nu, kommer FlickPappans blogg att ligga i träda för tillfället, ett och annat inlägg kommer det, men inte den strida ström som FlickPappans har skämt bort sina läsare med.
Hoppas att det fortfarande finns några läsare kvar till hösten då jag antar att det tar fart igen.

måndag 2 maj 2011

Husbygge 3

Idag har det mesta av FlickPappans hus blivit levererat på site dvs. det material som ska användas till stomresning. Ett antal trendiga personer hjälpte FlickPappan med lossning och omlastning, som vanligt stod jag och diregerade arbetet.
Kan lugnt påstå att hela gårdsplanen är full av husmaterial.

Usama Bin Laden

Pang du är död, have a nice life in hell.

Vårklädsel

Nu då våren har kommit och valborg har infunnit sig, kommer här ett litet tips om hur damen eller damerna ska vara klädda fram till sommaren, se nedan bild. Ett par svarta pums med tillhörande vita knästrumpor samt till det en kort klänning och en snygg jacka i jakskinn. Kan inte bli fel.

söndag 1 maj 2011

Grisfest

Tyvärr blir det ingen grisfest den 9/7 i år, detta av diverse anledningar som jag inte går in på. Dock är tanken att någon form av grillfest ändå ska hållas denna kväll, mer info kommer till de som blir berörda.

Modevecka i Swaziland

Var i helgen på den årliga modeveckan i Swazilanda huvudstad Mbabane, brukar bara åka ner över helgen då det mer trendiga brukar visas upp. Hade väl inga större förhoppningar på att något nytt skulle dyka upp, men som sagt Armani hade betalt flyg och hotell så det kostade inget.
Men döm av min förvåning då ett flertal kreationer väckte min uppmärksamhet, bl.a. då en stor neger kom in iklädd ett höftskynke av gamla djurhudar, inget utrotningshotat bra, dock var baksidan bar men där som solen aldrig skiner satt en banan. jag frågade min granne om detta, och han sa att det är matlådan. Hmm.
En annan kreation som stack ut var den av kung Mswati III, som bestod av en dräkt smyckad med ormbunkar, Swaziland har ca 2600 arter,.

Modevecka ovan

Bilden knyter an till inlägget ovan.